Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Treselle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Mene pa zanima, ker je vam najbolši camp na slovenski obali? ker nisem še nikoli sploh kampirala in se zdej odpravljamo pa bi mi dodatne informacije zlo prou pršle. Fajn bi blo da je zraven tud kakšen diskač al kej, kamor bi se šlo zvečer.
turn up the music, turn down reality
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ A imamo sploh kej dost kampov na obali? Vem za enega pri Solinah, Strunjan, se mi zdi, pa pri Debelem rtiču. Čist solidna, samo lokacija ni najbolša za žurat.
V Mullerju sem kupila svojo. Sicer so čez 15€, ampak imajo skoraj vedno jih par znižanih, tako da sem svojo skupila za 8€. Mi je pa 0,6 l lih prov. Imam pa tole.
Dita- napisal/-a:Zaenkrat še ne, sem pa slišala da jih bodo dobili.
drugače, jaz mam tut to flaško, stekleno v neoprenu, pa mi je super. mi je že padla na tla pa se ni razbila, najbrž je odvisno pod kakšnim kotom pade (pa koliko imaš sreče ). edino kar mi je odveč je to, da je težka. So pa tut tele SIGG ful fletne. kako se obnesejo in kje se jih da dobit?
V Mullerju sem kupila svojo. Sicer so čez 15€, ampak imajo skoraj vedno jih par znižanih, tako da sem svojo skupila za 8€. Mi je pa 0,6 l lih prov. Imam pa tole.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Camp - priporočam tistega v ankaranu. Sicer za žurat ne vem, kak je, ker sem bla sam za vikend na hitro, ampak sam kamp je pa porihtan. Voda je sicer vsrana, midva sma se hodla kopat rajši v bazen, ki ti kot gostu kampa pripada zastonj. V bazenu je čista, slana voda.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Za šotorit npr. bi bil kamp Lucija čist ok. Jaz sem bila tam pred ufff 10-timi leti in sam kamp ni neki posebnega, ima svojo plažo, pa še Portorož je čisto zraven. Zdaj ponujajo seveda precej več kot takrat, imaš pa na netu tud več informacij.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
neznanka napisal/-a:Zdravo!
Za jutri kosilo sem mislila tenstane bučke sam ne vem akkšno meso zraven bi pasalo,brez krompirja.Ma kaka idejo?
jaz bi na tvojem mestu piščančje meso. lepo na kocke in popraženo.
jaz bom tudi neke buče jutri "kuhala".
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
^^Jaz sem jih pa dans, bučkina omakca na testeninah....matr je blo dobro Kr sama sm neki skup začarala, fajn se mi pa zdi, ker sm jz drugač bolj ko ne katastrofa v kuhinji.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
Kje se lahko parkira na Festivalu Lent? Nujno potrebujem!
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
V parkirni hiši City, oz sedaj je novi hotel čisto ob cesti, kjer se dogaja festival, torej tudi v parkirni hiši hotela. Ne vem, koliko si pripravljena plačati, ampak to je za ziher, drugače pa še po mestu, kjer so parkirne cone, samo te so skoraj 100% zasedene.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
Feist. napisal/-a:V parkirni hiši City, oz sedaj je novi hotel čisto ob cesti, kjer se dogaja festival, torej tudi v parkirni hiši hotela. Ne vem, koliko si pripravljena plačati, ampak to je za ziher, drugače pa še po mestu, kjer so parkirne cone, samo te so skoraj 100% zasedene.
Kaj pa Europark? Kje se pa nahaja ta City hiša, ker nisem iz MB-ja?
-
Europark se ob 21h zapre
Po 17 uri ni treba nikjer po mestu več plačat parkirnine. (razen parkirne hiše, seveda)
Po 17 uri ni treba nikjer po mestu več plačat parkirnine. (razen parkirne hiše, seveda)
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
-
Hvala!
Še to... kje je glavni oder oz. Večerov?
Še to... kje je glavni oder oz. Večerov?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov