Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 04. Jul. 2011 14:23

NOVO
Mogoče katera ve, katera voda ima najbolj "zdravo" plastenko? Costella in Zala imata obe PETE 1, ki pa izpušča antimon in BPA. Obe snovi motita delovanje hormonov.
Ima mogoče katera oznako HDPE 2, LDPE 4 ali pa PP 5 ??
Zadnjič spremenil Summer055, dne 04. Jul. 2011 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 7. 2006
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a ***Ally*** » 04. Jul. 2011 14:26

do kdaj vozijo trole zvečer? (center - bežigrad)
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 04. Jul. 2011 14:34

Poglej trenutni poletni vozni red busa 6
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 04. Jul. 2011 17:12

Pozna kdo kakšno hrvaško stran, kjer ažurno objavljajo oglase prostih apartmajev? Je že zelo pozno za iskanje apartmana, vem :D
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Jul. 2011 18:50

Summer055 napisal/-a:NOVO
Mogoče katera ve, katera voda ima najbolj "zdravo" plastenko? Costella in Zala imata obe PETE 1, ki pa izpušča antimon in BPA. Obe snovi motita delovanje hormonov.
Ima mogoče katera oznako HDPE 2, LDPE 4 ali pa PP 5 ??
Če lih ne rabiš tega za kakšno raziskavo - kaj pa če bi si rajši kakšno svojo BPA&vseostalo-free flaško kupila? :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 04. Jul. 2011 18:52

Jp, boš bolj "zelena" kot z vedno novo plastično :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Summer055 » 04. Jul. 2011 19:23

kakšna pa je taka flaška? Sem gledala steklene, ampak so precej težke za sabo nosit.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Jul. 2011 19:30

Imaš plastične, v stilu: KLIK (ki so res že povsod) ali pa jeklene, npr. KLIK.

Stekleno se sama nebi upala nosit, ker sem preveč štorasta. Imam pa Sigg in sem super zadovoljna. Zapiranje je res konkretno (ker se pri Aladdinkah eni pritožujejo, da se jim je odprla).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 04. Jul. 2011 19:52

^^ :wtg:
Jz sem tud najprej hotela imet stekleno - razmišljala celo, če bi kar 0.5L flašo kake radenske/donata vzela in pač tisto mela :) -, ampak ja, ker eni znamo bit štorasti, sem tud jz se odločila za SIGGovo...in kolk sem lahko srečna, da nisem vzela kakšne steklene, tale moja je čiiist zdelana - in še "živi". :D
Uporabniški avatar
Bauc*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Bauc* » 04. Jul. 2011 21:24

NOVO
Punce, mene pa zanima, če ima katera izkušnje z podaljševanjem bivanja v študentskih domovih, če ne narediš letnika. "Padla" ga tudi ne bom, pač si pustim predmete,ki jih zdaj nisem naredila za v jeseni in drugo leto. Pa me zanima kako je s statustom, ker oddaja vloge je nekje do avgusta, jaz pa še septembra pišem izpite. Kaj to pomeni, da bom naslednje leto brez študentskega doma ali kako? Če mi lahko katerla malo razloži, ker sem čisto zmedena.
Za odgovore se vam zahvaljujem :)
when you breathe I want to be the air for you **
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 04. Jul. 2011 21:28

Če ne narediš letnika in se ponovno vpišeš v isti letnik (torej ponavljaš) potem študentksi dom menda lahko obdržiš oz. ostaneš not. Če pa ne boš letnika ponavljala in se odločiš, da boš pavzirala pol pa moreš ven iz študenta. Vsaj takrat ko sem jaz študirala je blo tak... ne vem, če je z bolonjskim kaj drugače.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 04. Jul. 2011 21:30

Ti oddaj prijavnico za študenta avgusta. Obkroži tisti letnik, katerega upaš da boš.
Naslednje leto, pa če boš ponavljala, jim pošlješ/prineseš potrdilo o vpisu in sporočiš, naj spremenijo vpisan letnik. Če boš vpisana v naslednji letnik, ne bo problema, pošlješ potrdilo.
Če pa nimaš statusa (torej potrdila o vpisu, takega, ki zadošča za bivanje v študentu- torej UNI ali VSŠ), nimaš študenta. :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 05. Jul. 2011 2:52

*mala* napisal/-a:Stekleno se sama nebi upala nosit, ker sem preveč štorasta. Imam pa Sigg in sem super zadovoljna. Zapiranje je res konkretno (ker se pri Aladdinkah eni pritožujejo, da se jim je odprla).

Jez mam stekleno, kupljeno pri Flaska.si in ker sm ravno tko 'pri ta štorastih' sem kupla tisto z neoprenom... Je preživela čudo enih udarcev in padcev, ampak mi jo je na koncu vseeno ratalo razbit (po nesreči sem jo sunla z roko iz mize in je priletela s trapastim kotom na tla). Mam že novo :D mi je pa fajn ker ni pollitrska, ampak 0,75!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
slivica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a slivica » 05. Jul. 2011 9:11

http://www.waterbobble.com/#/Bobble-Water-FrontPage

Je kdo videl te flaške kje pri nas? Sem videla, da lahko preko interneta naročiš sicer. Mam pa jaz tud Aladdin in mi je začela točit po pol leta. Kot da bi popustil navoj al nekaj.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 05. Jul. 2011 9:26

Zaenkrat še ne, sem pa slišala da jih bodo dobili.

drugače, jaz mam tut to flaško, stekleno v neoprenu, pa mi je super. mi je že padla na tla pa se ni razbila, najbrž je odvisno pod kakšnim kotom pade (pa koliko imaš sreče :D ). edino kar mi je odveč je to, da je težka. So pa tut tele SIGG ful fletne. kako se obnesejo in kje se jih da dobit?
Our passion is our strength <3

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov