Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Jul. 2011 20:40

^^ :P

No prav, no, bom pa odgovorila v mojem bolj običajenm stilu: tema že obstaja (čeprav se mi je zdel, da je bla bolj obširna). Če ne drugega, bi se lahko vsaj s tem potrudila in pogledala, če je na cosmo forumu kdaj bila debata na temo o frizurah..
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 01. Jul. 2011 21:16

lizika.123 napisal/-a:mislim, da sta čisto dovolj dva podatka: okrogla oblika obraza, dolžina las do ramen. Tukaj nima barva oči, barva las, velikost nosu in ustnic čisto nič. Se vam ne zdi?

pa stric google ve ogromno ja.. samo ne pa vsega :). lahko prečikiraš milijon slik pa še vedno nimaš fiksne ideje. zato pride prav še katera druga.

eh babe.. cele dneve preživite tukaj, usaj kolikor spremljam forum, pa vedno nekoga napadate. očitno nosi tema napačen naslov.

pa lep pozdrav :)

Js sicer ne vem, k kaksnmu frizerju hods, sam kadar js k pridm k svojmu in recm "klemeeeeen, js bi kej nouga ... ne vem sicer kaj, ampak kej nouga", mi on predlaga :D

Skratka, verjetn bo frizer bols vedu, kt pa kup cosmo bab, k niti ne vejo kako zgledas ;)
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 01. Jul. 2011 21:51

Bi blo verjetno boljše, da vprašaš za predlog kakšne osebe ki te poznajo in vedo kak izgledaš in si lahk mogoče predstavljajo kak bi ti neka frizura pasala. Tak je pa mal težje neke predloge dajat... sicer pa če maš ful okrogel obraz kolko vem pravijo, da bi naj bla dolžina las takšna da sega mal čez brado (ker kao mal podaljša obraz) in stopničasto postrižene... ampak glede na to, da si opisala da maš nekak tak frizuro že zdaj pol ne vem kaj ti čem drugega predlagat :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 02. Jul. 2011 7:34

Zdravo!
Do 12.00 ure bi rada napisala čestitko za rojstni dan svoji nečakinji za 1.leto.
Ne vem kaj naj napišem verze iz neta ne bi glih prepisvala.Pomoč bi mi prišla prov.Hvala že v naprej
Uporabniški avatar
medvedka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a medvedka » 02. Jul. 2011 8:08

Kaj pa če bi ji raje kupila kakšno manjšo igračo ali kartonasto knjigico? Ne vem če ima ravno smisel pisat čestitko 1-leto staremu otroku ki niti ne zna brat in tudi če ji mami prebere verz, verjetno ne bo vsega dobro razumela. Če ji pa že vseeno daš čestitko pa ji noter raje kaj nariši (balone, torto, medvedka, itd.).
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 02. Jul. 2011 11:34

lizika.123 napisal/-a:a bi mi u živo tut tko rekla? :)
purple_rain napisal/-a:Zelo možno, ja :D
Hkrati bi pa lažje dala kakšen uporaben komentar, ker bi videla obraz in trenutno frizuro.
legally blonde napisal/-a:
lizika.123 napisal/-a:mislim, da sta čisto dovolj dva podatka: okrogla oblika obraza, dolžina las do ramen. Tukaj nima barva oči, barva las, velikost nosu in ustnic čisto nič. Se vam ne zdi?

pa stric google ve ogromno ja.. samo ne pa vsega :). lahko prečikiraš milijon slik pa še vedno nimaš fiksne ideje. zato pride prav še katera druga.

eh babe.. cele dneve preživite tukaj, usaj kolikor spremljam forum, pa vedno nekoga napadate. očitno nosi tema napačen naslov.

pa lep pozdrav :)

Js sicer ne vem, k kaksnmu frizerju hods, sam kadar js k pridm k svojmu in recm "klemeeeeen, js bi kej nouga ... ne vem sicer kaj, ampak kej nouga", mi on predlaga :D

Skratka, verjetn bo frizer bols vedu, kt pa kup cosmo bab, k niti ne vejo kako zgledas ;)
:P
..in pol sem jz čudna.

(ja, mal mi je dolgčas, da se s tem ukvarjam, med tem ko čakam, da se limonin sok posuši na laseh)

:D :D
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a MIS_MAS » 02. Jul. 2011 12:45

Za darilo potrebujem uhan za popek in sicer hello kitty motiv. Je ga mogoče katera zasledila v kakšni zlatarni ali kaj podobnega?

LP
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a najstnica » 02. Jul. 2011 13:27

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 22. Sep. 2011 18:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 02. Jul. 2011 13:33

hehe zaprli so tisto trgovino :)

mislim pa da je po lj še par takih trgovinic, pa ne vem kako se imenujejo. pa tudi na kakšnih štantih se jih gutov da dobit.
Our passion is our strength <3
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 02. Jul. 2011 15:03

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*clia*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *clia* » 02. Jul. 2011 20:18

!NOVO!

Ali je civilna zaščita enako civilna obramba?
Ti ne veš.
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Jul. 2011 12:09

NOVO

A mi lah kdo pove kako najlaže pridem iz glavne železniške postaje v Lj do Visoke šole za dizajn? Je na Vojkovi 63, pa blizu so tud ekonomska in pedagoška, pravi google :) Vzamem kak bus? oz. kolk PRIBLIŽNO bi me koštal taksi? Hvala.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 03. Jul. 2011 13:14

^^jz bi šla na železniški ven na S strani (proti Bežigradu), naravnost do postaje Bežigrad* (na Železni ulici) na bus #13.
(*edit: ta je bližja kot postaja Navje)

Google ima tudi super novo "funkcijo" za načrtovanje poti z javnim prevozom (:wtg:, čeprav se meni zdi, da ni še najbolš tole) - use it. :P (obstaja tudi na straneh LPP-ja)

Vedno je seveda tudi opcija bicikLJa :D, vzameš ga prav tako na Vilharjevi (ali pa Trg OF), greš do Dunajske 105 (tko pravi zemljevid), sicer busna postaja "Mercator" in od tam malenkost peš do končnega cilja.

Za taxi nimam pojma.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 03. Jul. 2011 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Alissy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Alissy » 03. Jul. 2011 17:19

saarijarvi napisal/-a:__________________
jaz ne vem.

NOVO

A mi lah kdo pove kako najlaže pridem iz glavne železniške postaje v Lj do Visoke šole za dizajn? Je na Vojkovi 63, pa blizu so tud ekonomska in pedagoška, pravi google :) Vzamem kak bus? oz. kolk PRIBLIŽNO bi me koštal taksi? Hvala.

Lahko pa greš od železniške postaje peš do Bavarca, se usedeš na trolo št.20 in izstopiš na Kardeljevi ploščadi. Taksi je pa odvisno katerega vzameš, verjetno bo nekje od 3-5€
'Women have a relationship with shoes that men will never understand.' -Audrey Hepburn
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Jul. 2011 18:15

Hvala vama. Tako pa je, če seljak pride v mesto :P

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov