Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
No prav, no, bom pa odgovorila v mojem bolj običajenm stilu: tema že obstaja (čeprav se mi je zdel, da je bla bolj obširna). Če ne drugega, bi se lahko vsaj s tem potrudila in pogledala, če je na cosmo forumu kdaj bila debata na temo o frizurah..
No prav, no, bom pa odgovorila v mojem bolj običajenm stilu: tema že obstaja (čeprav se mi je zdel, da je bla bolj obširna). Če ne drugega, bi se lahko vsaj s tem potrudila in pogledala, če je na cosmo forumu kdaj bila debata na temo o frizurah..
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
lizika.123 napisal/-a:mislim, da sta čisto dovolj dva podatka: okrogla oblika obraza, dolžina las do ramen. Tukaj nima barva oči, barva las, velikost nosu in ustnic čisto nič. Se vam ne zdi?
pa stric google ve ogromno ja.. samo ne pa vsega . lahko prečikiraš milijon slik pa še vedno nimaš fiksne ideje. zato pride prav še katera druga.
eh babe.. cele dneve preživite tukaj, usaj kolikor spremljam forum, pa vedno nekoga napadate. očitno nosi tema napačen naslov.
pa lep pozdrav
Js sicer ne vem, k kaksnmu frizerju hods, sam kadar js k pridm k svojmu in recm "klemeeeeen, js bi kej nouga ... ne vem sicer kaj, ampak kej nouga", mi on predlaga
Skratka, verjetn bo frizer bols vedu, kt pa kup cosmo bab, k niti ne vejo kako zgledas
Live. Love. Surf.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Bi blo verjetno boljše, da vprašaš za predlog kakšne osebe ki te poznajo in vedo kak izgledaš in si lahk mogoče predstavljajo kak bi ti neka frizura pasala. Tak je pa mal težje neke predloge dajat... sicer pa če maš ful okrogel obraz kolko vem pravijo, da bi naj bla dolžina las takšna da sega mal čez brado (ker kao mal podaljša obraz) in stopničasto postrižene... ampak glede na to, da si opisala da maš nekak tak frizuro že zdaj pol ne vem kaj ti čem drugega predlagat
Yada, yada, yada...
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Kaj pa če bi ji raje kupila kakšno manjšo igračo ali kartonasto knjigico? Ne vem če ima ravno smisel pisat čestitko 1-leto staremu otroku ki niti ne zna brat in tudi če ji mami prebere verz, verjetno ne bo vsega dobro razumela. Če ji pa že vseeno daš čestitko pa ji noter raje kaj nariši (balone, torto, medvedka, itd.).
-
purple_rain - Cosmopsiho
lizika.123 napisal/-a:a bi mi u živo tut tko rekla?
purple_rain napisal/-a:Zelo možno, ja
Hkrati bi pa lažje dala kakšen uporaben komentar, ker bi videla obraz in trenutno frizuro.
:Plegally blonde napisal/-a:lizika.123 napisal/-a:mislim, da sta čisto dovolj dva podatka: okrogla oblika obraza, dolžina las do ramen. Tukaj nima barva oči, barva las, velikost nosu in ustnic čisto nič. Se vam ne zdi?
pa stric google ve ogromno ja.. samo ne pa vsega . lahko prečikiraš milijon slik pa še vedno nimaš fiksne ideje. zato pride prav še katera druga.
eh babe.. cele dneve preživite tukaj, usaj kolikor spremljam forum, pa vedno nekoga napadate. očitno nosi tema napačen naslov.
pa lep pozdrav
Js sicer ne vem, k kaksnmu frizerju hods, sam kadar js k pridm k svojmu in recm "klemeeeeen, js bi kej nouga ... ne vem sicer kaj, ampak kej nouga", mi on predlaga
Skratka, verjetn bo frizer bols vedu, kt pa kup cosmo bab, k niti ne vejo kako zgledas
..in pol sem jz čudna.
(ja, mal mi je dolgčas, da se s tem ukvarjam, med tem ko čakam, da se limonin sok posuši na laseh)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
A mi lah kdo pove kako najlaže pridem iz glavne železniške postaje v Lj do Visoke šole za dizajn? Je na Vojkovi 63, pa blizu so tud ekonomska in pedagoška, pravi google Vzamem kak bus? oz. kolk PRIBLIŽNO bi me koštal taksi? Hvala.
jaz ne vem.
NOVO
A mi lah kdo pove kako najlaže pridem iz glavne železniške postaje v Lj do Visoke šole za dizajn? Je na Vojkovi 63, pa blizu so tud ekonomska in pedagoška, pravi google Vzamem kak bus? oz. kolk PRIBLIŽNO bi me koštal taksi? Hvala.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^jz bi šla na železniški ven na S strani (proti Bežigradu), naravnost do postaje Bežigrad* (na Železni ulici) na bus #13.
(*edit: ta je bližja kot postaja Navje)
Google ima tudi super novo "funkcijo" za načrtovanje poti z javnim prevozom (:wtg:, čeprav se meni zdi, da ni še najbolš tole) - use it. (obstaja tudi na straneh LPP-ja)
Vedno je seveda tudi opcija bicikLJa , vzameš ga prav tako na Vilharjevi (ali pa Trg OF), greš do Dunajske 105 (tko pravi zemljevid), sicer busna postaja "Mercator" in od tam malenkost peš do končnega cilja.
Za taxi nimam pojma.
(*edit: ta je bližja kot postaja Navje)
Google ima tudi super novo "funkcijo" za načrtovanje poti z javnim prevozom (:wtg:, čeprav se meni zdi, da ni še najbolš tole) - use it. (obstaja tudi na straneh LPP-ja)
Vedno je seveda tudi opcija bicikLJa , vzameš ga prav tako na Vilharjevi (ali pa Trg OF), greš do Dunajske 105 (tko pravi zemljevid), sicer busna postaja "Mercator" in od tam malenkost peš do končnega cilja.
Za taxi nimam pojma.
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 03. Jul. 2011 18:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Alissy - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2011
saarijarvi napisal/-a:__________________
jaz ne vem.
NOVO
Lahko pa greš od železniške postaje peš do Bavarca, se usedeš na trolo št.20 in izstopiš na Kardeljevi ploščadi. Taksi je pa odvisno katerega vzameš, verjetno bo nekje od 3-5€
'Women have a relationship with shoes that men will never understand.' -Audrey Hepburn
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hvala vama. Tako pa je, če seljak pride v mesto
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov