Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^sam lent je brez vstopnine. Ogled določenih koncetov pa je možen samo z vstopnico. Kaj točno te zanima? Kateri koncert, dgodek?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Marichuy90 napisal/-a:flesherka_ napisal/-a:^^sam lent je brez vstopnine. Ogled določenih koncetov pa je možen samo z vstopnico. Kaj točno te zanima? Kateri koncert, dgodek?
Vlado Kreslin...
Kreslin je na Večerovem 8.7. in je zastojn ja.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Objavljeno: Jun 28, 2011 23:28 Naslov sporočila:
a pozna katera kakšen foto studio, društvo,... ki organizira fotografske delavnice ali kaj podobnega? Iskala sem že po google-u pa je vse drago, od 200€ dalje, jaz pa bi to podarila svoji birmanki za rojstni dan, ker se zelo navdušuje za fotografijo. Ali pa če ima katera kakšen drug predlog kaj bi ji lahko dala za rojsni dan v zvezi s tem hvala
http://dne.enaa.com/E-svet/Shopping/Fot ... lenju.html
Ampak ni v LJ.
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
anciiika333 napisal/-a:a pozna katera kakšen foto studio, društvo,... ki organizira fotografske delavnice ali kaj podobnega? Iskala sem že po google-u pa je vse drago, od 200€ dalje, jaz pa bi to podarila svoji birmanki za rojstni dan, ker se zelo navdušuje za fotografijo. Ali pa če ima katera kakšen drug predlog kaj bi ji lahko dala za rojsni dan v zvezi s tem hvala
Šolt ma tečaje digitalne ali analogne fotografije (sam neki mi pravi, da za slednjega ne najdejo dost navdušencev za izvedbo).
http://www.zavod-solt.si/?mod=catalog&a ... tails&ID=3
-
lizika.123 - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 5. 2011
NUJNO!
jutri ob 9h imam frizerja, pa nimam pojma kako naj se postrižem.. imam pa bolj okrogel obraz.. in sedaj lase nekje do ramen.. postriženi stopničasto..
ima katera kako idejo? rada bi pa ma malo spremembe.. mogoče malo krajše.. ne vem. rabim ideje! hvala
jutri ob 9h imam frizerja, pa nimam pojma kako naj se postrižem.. imam pa bolj okrogel obraz.. in sedaj lase nekje do ramen.. postriženi stopničasto..
ima katera kako idejo? rada bi pa ma malo spremembe.. mogoče malo krajše.. ne vem. rabim ideje! hvala
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ wtf zakaj si se potem naročila k frizerki, če pa ne veš zakaj jo sploh rabiš? Svašta..
Jajaja, vzdrži se komentiranja, če nimaš nič pametnega za prispevat - nepanebom
Jajaja, vzdrži se komentiranja, če nimaš nič pametnega za prispevat - nepanebom
-
dobr vem zakaj jo rabm.. ker mam orng zjebane lase, in pač hočm spremembo!
ful ne štekam tega foruma, k se usazga neki napade.. a bi mi u živo tut tko rekla?
ful ne štekam tega foruma, k se usazga neki napade.. a bi mi u živo tut tko rekla?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^what she said.
Hkrati bi pa lažje dala kakšen uporaben komentar, ker bi videla obraz in trenutno frizuro.
Ampak, seriously, dej še enkrat preberi kaj si napisala..greš k frizerki, ker praviš, da rabiš spremembo, pa ne veš kakšno..rajt, good luck.
Zelo možno, jalizika.123 napisal/-a:dobr vem zakaj jo rabm.. ker mam orng zjebane lase, in pač hočm spremembo!
Hkrati bi pa lažje dala kakšen uporaben komentar, ker bi videla obraz in trenutno frizuro.
Ampak, seriously, dej še enkrat preberi kaj si napisala..greš k frizerki, ker praviš, da rabiš spremembo, pa ne veš kakšno..rajt, good luck.
-
mislim, da sta čisto dovolj dva podatka: okrogla oblika obraza, dolžina las do ramen. Tukaj nima barva oči, barva las, velikost nosu in ustnic čisto nič. Se vam ne zdi?
pa stric google ve ogromno ja.. samo ne pa vsega . lahko prečikiraš milijon slik pa še vedno nimaš fiksne ideje. zato pride prav še katera druga.
eh babe.. cele dneve preživite tukaj, usaj kolikor spremljam forum, pa vedno nekoga napadate. očitno nosi tema napačen naslov.
pa lep pozdrav
pa stric google ve ogromno ja.. samo ne pa vsega . lahko prečikiraš milijon slik pa še vedno nimaš fiksne ideje. zato pride prav še katera druga.
eh babe.. cele dneve preživite tukaj, usaj kolikor spremljam forum, pa vedno nekoga napadate. očitno nosi tema napačen naslov.
pa lep pozdrav
-
Mr. Simpaticus - Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 6. 2011
- Kraj: Ljubljana
Matr ste nevljudne , torej en predlog k sm ga nazadnje nekje vidu pa mi je v uč padu
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS97DE_YHdjZhKWsVrNtaYNKTjU6z06ogxU83TmatyOhO09qWZSUA
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS97DE_YHdjZhKWsVrNtaYNKTjU6z06ogxU83TmatyOhO09qWZSUA
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov