Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 29. Jun. 2011 19:18

^^sam lent je brez vstopnine. Ogled določenih koncetov pa je možen samo z vstopnico. Kaj točno te zanima? Kateri koncert, dgodek?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
Uporabniški avatar
Marichuy90
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Marichuy90 » 29. Jun. 2011 19:30

...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
ana__
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ana__ » 29. Jun. 2011 19:41

oo hvala schpeltza, rešila si me :)

za tiste nalepke pa bi jaz pogledala v la senzi ... se mi zdi da sem enkrat nekaj podobnega videla..
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 29. Jun. 2011 20:01

Na spletni strani od la senze jih imajo ja... samo je poštnina več kot izdelek. Pa tvoje trakove imajo tudi :D
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 29. Jun. 2011 20:04

Ja, poglej še pri nas v trgovini, a ne?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a flesherka_ » 29. Jun. 2011 20:14

Marichuy90 napisal/-a:
flesherka_ napisal/-a:^^sam lent je brez vstopnine. Ogled določenih koncetov pa je možen samo z vstopnico. Kaj točno te zanima? Kateri koncert, dgodek?

Vlado Kreslin...

Kreslin je na Večerovem 8.7. in je zastojn ja.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a pussyka » 29. Jun. 2011 20:51

Objavljeno: Jun 28, 2011 23:28 Naslov sporočila:
a pozna katera kakšen foto studio, društvo,... ki organizira fotografske delavnice ali kaj podobnega? Iskala sem že po google-u pa je vse drago, od 200€ dalje, jaz pa bi to podarila svoji birmanki za rojstni dan, ker se zelo navdušuje za fotografijo. Ali pa če ima katera kakšen drug predlog kaj bi ji lahko dala za rojsni dan v zvezi s tem hvala

http://dne.enaa.com/E-svet/Shopping/Fot ... lenju.html

Ampak ni v LJ.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objavaNapisal/-a _patchouli_ » 29. Jun. 2011 23:11

anciiika333 napisal/-a:a pozna katera kakšen foto studio, društvo,... ki organizira fotografske delavnice ali kaj podobnega? Iskala sem že po google-u pa je vse drago, od 200€ dalje, jaz pa bi to podarila svoji birmanki za rojstni dan, ker se zelo navdušuje za fotografijo. Ali pa če ima katera kakšen drug predlog kaj bi ji lahko dala za rojsni dan v zvezi s tem :) hvala :)

Šolt ma tečaje digitalne ali analogne fotografije (sam neki mi pravi, da za slednjega ne najdejo dost navdušencev za izvedbo).

http://www.zavod-solt.si/?mod=catalog&a ... tails&ID=3
Uporabniški avatar
lizika.123
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 5. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a lizika.123 » 01. Jul. 2011 17:49

NUJNO!

jutri ob 9h imam frizerja, pa nimam pojma kako naj se postrižem.. imam pa bolj okrogel obraz.. in sedaj lase nekje do ramen.. postriženi stopničasto..

ima katera kako idejo? rada bi pa ma malo spremembe.. mogoče malo krajše.. ne vem. rabim ideje! hvala :)
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Jul. 2011 18:09

^^ wtf :lach: zakaj si se potem naročila k frizerki, če pa ne veš zakaj jo sploh rabiš? Svašta..

Jajaja, vzdrži se komentiranja, če nimaš nič pametnega za prispevat - nepanebom :P
Uporabniški avatar
lizika.123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lizika.123 » 01. Jul. 2011 18:31

dobr vem zakaj jo rabm.. ker mam orng zjebane lase, in pač hočm spremembo!

ful ne štekam tega foruma, k se usazga neki napade.. a bi mi u živo tut tko rekla? :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 01. Jul. 2011 19:27

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 01. Jul. 2011 19:28

^^what she said.

lizika.123 napisal/-a:dobr vem zakaj jo rabm.. ker mam orng zjebane lase, in pač hočm spremembo!

ful ne štekam tega foruma, k se usazga neki napade.. a bi mi u živo tut tko rekla? :)
Zelo možno, ja :D
Hkrati bi pa lažje dala kakšen uporaben komentar, ker bi videla obraz in trenutno frizuro.

Ampak, seriously, dej še enkrat preberi kaj si napisala..greš k frizerki, ker praviš, da rabiš spremembo, pa ne veš kakšno..rajt, good luck.
Uporabniški avatar
lizika.123
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a lizika.123 » 01. Jul. 2011 19:37

mislim, da sta čisto dovolj dva podatka: okrogla oblika obraza, dolžina las do ramen. Tukaj nima barva oči, barva las, velikost nosu in ustnic čisto nič. Se vam ne zdi?

pa stric google ve ogromno ja.. samo ne pa vsega :). lahko prečikiraš milijon slik pa še vedno nimaš fiksne ideje. zato pride prav še katera druga.

eh babe.. cele dneve preživite tukaj, usaj kolikor spremljam forum, pa vedno nekoga napadate. očitno nosi tema napačen naslov.

pa lep pozdrav :)
Uporabniški avatar
Mr. Simpaticus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 6. 2011
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Mr. Simpaticus » 01. Jul. 2011 20:29

Matr ste nevljudne ;), torej en predlog k sm ga nazadnje nekje vidu pa mi je v uč padu :D

http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS97DE_YHdjZhKWsVrNtaYNKTjU6z06ogxU83TmatyOhO09qWZSUA

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov