Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kksn Sanolabor bi skor sigurno moral met ...
Live. Love. Surf.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
*mala* napisal/-a:A tema Obisk kozmetičnega salona pa ni kul?
Seveda, da je. Ampak če bi bilo že kje kaj napisanega direkt od nega obraza bi bilo pa fino.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
sirova štručka napisal/-a:sanjaanja
da ne boš rabla vedno fehtarit
http://www.cosmopolitan.si/forum/search.php
In kaj si zdaj novega povedala?
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
^^mogoče misliš tole, Ej, punca! (barva je že taprava smile)?
Obstaja tudi za fante.
Ni ta ne, nek moški jo je napisu pa ni tko direkt za mladostnike (sicer je tud lahko) ampak bolj za tiste k se ukvarjajo z njimi, recimo kakšne delavnice izvedt za samozavest...mau je zgodbic notr, kak je bla ena punce nesamozavestna recimo, pol druga je neki v zvezi prijateljstva ko en fant ne ve s kom bi se rajš družu...Te glavne teme v mladostništvu so razdelane, zaljubljenost, prijateljsto, samopodoba...Joj upam da je razumljivo in da jo kdo pozna [/quote]
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
leeloo13 napisal/-a:NOVO!
Če na NLB banki zaprosiš za izredni limit, ali ti ga takoj odobrijo ali moraš napisati vlogo in ti v nekem določenem roku sporočijo ali so ti vlogo odobrili ali ne?
Hvala!
lp
najbol da gres tja, ti pogledajo racun in takoj povejo a dobis al ne. ne traja dolg ponavadi takoj.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
sirova štručka napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:In kaj si zdaj novega povedala?
ja očitno nič, ampak tebe se še vedno ni prijelo
Kje jaz kar naprej sprašujem tole? In če bi jo našla tam kot si ti napisala najbrž ne bi spraševala!
- anciiika333
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
a pozna katera kakšen foto studio, društvo,... ki organizira fotografske delavnice ali kaj podobnega? Iskala sem že po google-u pa je vse drago, od 200€ dalje, jaz pa bi to podarila svoji birmanki za rojstni dan, ker se zelo navdušuje za fotografijo. Ali pa če ima katera kakšen drug predlog kaj bi ji lahko dala za rojsni dan v zvezi s tem hvala
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Mene pa nekaj zanima... Kako je z vožnjo avtomobila poleti... A se sme vozit v sandalah oziroma bos? Kaj od tega je dovoljeno?
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
ana_ tole sem vidla pred kakim tednom v skiny trgovini!
Jaz pa iscen nalepke za na bradavičke, da se ti ne vidi, da si brez modrčka. Imam silikonske ampak so sranje in se mi še bolj vidi. Včasih so v H&m-u imeli take iz nekega materiala, ki so se nalepili gor... Se komu sanja, kje še dobiti kaj takega?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRU7vBOakQlCIJffh_a7xmLJTf3r-3aGNeqwg97lVyw9AZOWfF0Lg[img]
Jaz pa iscen nalepke za na bradavičke, da se ti ne vidi, da si brez modrčka. Imam silikonske ampak so sranje in se mi še bolj vidi. Včasih so v H&m-u imeli take iz nekega materiala, ki so se nalepili gor... Se komu sanja, kje še dobiti kaj takega?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRU7vBOakQlCIJffh_a7xmLJTf3r-3aGNeqwg97lVyw9AZOWfF0Lg[img]
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Marichuy90 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 9. 2009
...
Zadnjič spremenil Marichuy90, dne 02. Apr. 2012 14:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov