Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_TheCosmoGirl_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 10. 2006
Ja do 26ga leta ce si vpisana na programu za izobrazevanje odraslih dobis status "dijaka" - izobr. odraslih hehe, vglavnem isto. Ni pa kot status studenta, torej ni bonov.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
A tema Obisk kozmetičnega salona pa ni kul?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:10, skupaj popravljeno 1 krat.
- lauren
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
Za vse, ki prejemate državno socialno pomoč...ali imate limit na vašem bančnem računu, oz. ali si lahko ta limit povečaš. Sama prejemam 230 evrov socialne pomoči in še okoli 100 evrov od zavoda, pa bi rada povečala limit za 100 ali 200 evrov. Vendar ne vem, ali se to da, če prejemam DSP?
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
najstnica napisal/-a:NOVO
Sama sem dobila službo v kuhinji. Pa ne vem, kako naj se oblečem, niti mi niso karkoli rekli. In meni osebno se ne sanja glih, kaj moram imeti obuto, kaj naj oblečem v primeru, če mi ne dajo uniforme?
Mislim, da je najboljše, da jih vprašaš. Pomoje pa je najboljš oblečt nekaj česar ti ni tako škoda - ne pridt v najlepših čevljih in oblekci. Mislim, da ti pa morajo obvezno dati vsaj kaj za ogrnit, ker v kuhinjah veljajo stroga pravila glede higiene in so zagotovo tudi vsi ostali v uniformah ali kakih haljah.
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
@najstnica; v čem udobnem, ampak ne lih trenirki. Ne vem, dobro unošene kavbojke (ali še boljše kaj iz bolj poletnega materiala, ker bo verjetno kr fajn toplo) in navadna bombažna majčka s kratkimi rokavi, za katero ti ne bo škoda, če se umaže in prešvica. Itak boš vsaj predpasnik dobila, kot je že haley napisala. Pa nujno udobne čevlje, ker boš verjetno skoz na nogah, teniske al pa crocsi (čeprav jaz jih tud za na šiht ne bi imela, so mi še vseeno preveč grdi )
NOVO
A obstaja na netu kaj podobnega imageshack, samo da lahko naložiš zvočni posnetek (oziroma če se to da kar z imageshack in sem jaz spregledala)?
NOVO
A obstaja na netu kaj podobnega imageshack, samo da lahko naložiš zvočni posnetek (oziroma če se to da kar z imageshack in sem jaz spregledala)?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov