Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
novo:
Se še kje zbirajo plastični zamaški? Jih mam celo vrečo in vem, da je blo par akcij, ko so pol s tem pripomogli k nakupu invalidskega vozička al pa kej podobnega.
Se še kje zbirajo plastični zamaški? Jih mam celo vrečo in vem, da je blo par akcij, ko so pol s tem pripomogli k nakupu invalidskega vozička al pa kej podobnega.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:17, skupaj popravljeno 1 krat.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
arrow napisal/-a:novo:
Če si iz MB, jih zbirajo v Europarku. Sicer pa skoraj vse šole zbirajo zamaške. Pojdi na kako lokalno osnovno ali srednjo šolo in vprašaj na informacijah.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Imamo vsakodnevno čiščenje kože; ter mogoče še Kreme za nego obraza
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
Se kera spomne, katera je bla pred leti spletna stran, kjer je folk objavlu svoje fotke in to, folk jim je pa daju d€s€tkicEE? Neki podobnga kt frendi in flirt pomoje, al kaj, sj še sama ne vem ...
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Netlog mogoče? To je bla malo novejša podobna zadeva kot gz ipd. sranje.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Kje bi lahko najceneje kupila srebrne bleščice za telo (v spreju). Bolj močne kot so, boljše je.
Do zdaj smo kupovale od art decoja en mali sprej, ki pa stane okoli 5€. Glede na to, da porabimo po enega na nastop, se meni zdi to čisto preveč. Tako, da sem razmišljala mogoče bolj kakšna kik (sj je to tista poceni trgovina, ane? ) vrjanta al pa kakšen zelo velik sprej. litrski?
Do zdaj smo kupovale od art decoja en mali sprej, ki pa stane okoli 5€. Glede na to, da porabimo po enega na nastop, se meni zdi to čisto preveč. Tako, da sem razmišljala mogoče bolj kakšna kik (sj je to tista poceni trgovina, ane? ) vrjanta al pa kakšen zelo velik sprej. litrski?
Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov