Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ena neumestna: Kaj je fora, da ta stran preko angleške naroča in da ti dobiš iz UK knjigo. Kr neki no
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Summer samo, če boš naročala prek te strani pa, če bo za kako darilo slučajno pazi, da dost kmalu naročiš, ker se zna čakat tudi 3 tedne oz malo več.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
OK - vprašam pa, ker *mali* nisi hotela verjet, da se z (našo navadno) Maestro ne da in ji nihče ni hotel verjet.shinee napisal/-a:purple_rain napisal/-a:shinee - s katero kartico si potem plačala, MasterCard?
s fotrovo viso.
*mala*, verjetno je tole fora (velik jih, zgleda, želi plačevat ob prevzemu ali predračunu, ne pa s kartico prek spleta (I know, jz jih tudi ne razumem )).medvedka napisal/-a:Plačaš lahko tudi po predračunu in denar nakažeš preko spletne banke ali pač plačaš na pošti ali banki s plačilnim nalogom. Je pa potem malo dražje vse ksupaj.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
purple_rain napisal/-a:OK - vprašam pa, ker *mali* nisi hotela verjet, da se z (našo navadno) Maestro ne da in ji nihče ni hotel verjet.shinee napisal/-a:purple_rain napisal/-a:shinee - s katero kartico si potem plačala, MasterCard?
s fotrovo viso.
Se da! Rabla bi it do gorenjske banke po secure code ker imajo tam čitalce. Ampak tik pred odhodom me je mamica prestregla, češ, kam tako drvim in hitim, pa sem ji pojasnila in je rekla naj vzamem viso.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Sestavljanka napisal/-a:NUJNO :D
Torej prišel je čas mojega PMS in zdaj sem si NORO zaželela baklavo. A veste, kje se jo da kupiti ŽE NAREJENO? (Google vrže samo recepte ven :S) V Ljubljani bi jo
Uf v vsaki večji trgovini, mogoče celo v slaščičarnah. Jaz jo kupujem v Leclercu in je še kar dobra. Običajno so pa že zapakirane, v hladilniku...postrežno jih še nikjer nisem zasledila.
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
NOVO: kaj je prav v totem komadu http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw I kind a get to thinking of all the things we said ali I cannot get to thinking of all the things we said? že ne vem kolkrat poslušala pa sem še samo bolj zmedena.
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
delfinchek - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2011
Summer055, probaj knjigo naročiti v kakšni knjigarni. Pred par leti sem v knjigarni Vale-Novak brez problema naročila knjigo, ki se je pri nas ni dobilo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov