Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
kremsnita napisal/-a:NOVO
A mi lahko kaj komplicirajo, če na koncert vzamem fotoaparat? Ker ponavadi piše, da je vnos fotografske opreme prepovedan ampak imajo kar vsi fotkiče potem tam... Gre se pa za malo boljši digitalc, nič profesionalnega.
navadno imaš lahko fotkiča, gre se bolj za to, da ne bi folk uletaval z nevem kakimi fotkiči in fotkal brez potrebne akreditacije in natoslužil s fotkami.
tako, da stativa ne smeš met in navadno ne smeš slikat s flešem.
če ti vseeno težijo, so pač bolj zatežene sorte.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
NOVO
a kdo ve kako se napiše uradna prošnja? kako mora izgledat?
veliko let je že minilo od mojih šolskih ur sloveščine pa zgleda ne znam uspešno googlat...
a kdo ve kako se napiše uradna prošnja? kako mora izgledat?
veliko let je že minilo od mojih šolskih ur sloveščine pa zgleda ne znam uspešno googlat...
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
Zgoraj levo je ime, priimek in naslov sporočevalca
Med njima na desni strani kraj in datum
pod njim podatki naslovnika
Nalov besedilne vrste (Zahvala, obvestilo...)
Vsebina (na sredini)
pozdrav (na levi)
podpis (tipkan in lastnoročni), če je potrebno še žig in pa kaj si po poklicu (mislim npr direktorica...) (na desni)
Med njima na desni strani kraj in datum
pod njim podatki naslovnika
Nalov besedilne vrste (Zahvala, obvestilo...)
Vsebina (na sredini)
pozdrav (na levi)
podpis (tipkan in lastnoročni), če je potrebno še žig in pa kaj si po poklicu (mislim npr direktorica...) (na desni)
Don't worry, be happy!!
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
floribunda napisal/-a:kremsnita napisal/-a:NOVO
A mi lahko kaj komplicirajo, če na koncert vzamem fotoaparat? Ker ponavadi piše, da je vnos fotografske opreme prepovedan ampak imajo kar vsi fotkiče potem tam... Gre se pa za malo boljši digitalc, nič profesionalnega.
navadno imaš lahko fotkiča, gre se bolj za to, da ne bi folk uletaval z nevem kakimi fotkiči in fotkal brez potrebne akreditacije in natoslužil s fotkami.
tako, da stativa ne smeš met in navadno ne smeš slikat s flešem.
če ti vseeno težijo, so pač bolj zatežene sorte.
Navadne obične digitalce maš lahko, profi opreme pa ne. Tk da če se tam pojaviš z eno mega kišto z dvokilskim objektivom, te vrjetno res ne bojo čez spustl Vse ostalo bi pa mogl it čez.
No, če so že lih zateženi, ti pohopsajo še zamaške s plastičnih flaš...
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
MARIBOR:
Kaj H2O pri II.gimnaziji več ne obratuje???
Kaj H2O pri II.gimnaziji več ne obratuje???
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
A ve kdo, kako je s parkiranjem v garažni hiši pod Maxijem: do kdaj (ure) je možno parkiranje in približna cena?
-
tigra - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2011
Mene pa zanima... če te nekdo blokira (mobitel naročnik) in ga kličeš, kaj se zgodi (ali sploh ne moreš klicat, se naredi da je zasedena linija?..), enako pri smsih - če te ima nekdo na blok in pošlješ sms?
OK... ko kličem, mi reče da številka ne obstaja (a še včeraj ob 23h je obstajala), ko pošljem sms s svoje številke, mi ne dostavi - pošljem z druge (ki je prejemnik nima, torej ne more bit blokirana), enako ne dostavi. WTF??
OK... ko kličem, mi reče da številka ne obstaja (a še včeraj ob 23h je obstajala), ko pošljem sms s svoje številke, mi ne dostavi - pošljem z druge (ki je prejemnik nima, torej ne more bit blokirana), enako ne dostavi. WTF??
living a life routinely can kill you at a very young age, a little bohemianism is good.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Summer055 napisal/-a:Mene pa zanima kje se ob torkih v Ljubljani najbolj dogaja. V KMŠ-ju je polno?
Glede na to, da je sedaj izpitno obdobje, potem poletje, ko večina študentov ni v Lj, bi rekla, da povsod bolj slabo
Sicer pa Companeros, mogoče Kmš.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
*mala* napisal/-a:Summer055 napisal/-a:Mene pa zanima kje se ob torkih v Ljubljani najbolj dogaja. V KMŠ-ju je polno?
Glede na to, da je sedaj izpitno obdobje, potem poletje, ko večina študentov ni v Lj, bi rekla, da povsod bolj slabo
Sicer pa Companeros, mogoče Kmš.
aha, hvala. No nekaj bomo že
Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov