Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
SWEET_THING napisal/-a:Punce kje je na štajerskem področju slovenije kak dober tattoo majster rada bi se šla tetovirat zdaj konec poletja pa ne vem h komu bi šla. Ima katera dobre, slabe izkušnje kje??
Anja pri Planetu Tuš. Do zdaj so še vsi (tudi jaz) bili zelo zadovoljni z njo. Samo ne k Perotu it!!!!
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
haley napisal/-a:Hilfe!
Nakazati moram denar na Hrvaško. Nekaj sem slišala, da je pri takem nakazilu zelo veliko stroškov. Mi lahko kdo kej več o tem napiše?
Hm..zelo veliko stroškov..moraš nakazat za apartma? Jaz sem nakazala pred kakim mescem..dobrih 100eur za akontacijo..plačala sem zraven 8 eur.. Ni nevem kak strošek ogromen no.
It was forever..but it didnt last long..
-
_Klepetulja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 12. 2009
Novo:
Koliko prej lahko kupim vstopnice za predstavo v Planetu Tuš? Torej, ali je možno kupiti karte za film ki je ob 20h isti dan dopoldne?
Hvala
Koliko prej lahko kupim vstopnice za predstavo v Planetu Tuš? Torej, ali je možno kupiti karte za film ki je ob 20h isti dan dopoldne?
Hvala
Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
iz katerega dela slovenije je to narečje, da namesto "mora rečt" napiše "mora rečit"?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
_Klepetulja_ napisal/-a:Novo:
Hvala
Karte lohk kupiš za tiste dni, za katere so že objavljene ure. Torej tud že teden prej, kaj šele isti dan
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
kremsnita napisal/-a:A mi lahko kaj komplicirajo, če na koncert vzamem fotoaparat? Ker ponavadi piše, da je vnos fotografske opreme prepovedan ampak imajo kar vsi fotkiče potem tam... Gre se pa za malo boljši digitalc, nič profesionalnega.
Sicer nevem za kolko boljši digitalc se gre oz. kakšnega imaš ampak jaz osebno do zdaj nisem mela nekih problemov sem mela komot digitalca zraven pa tud druge sem videla, da jih majo kljub temu da je blo prepovedano. Edino kamere pa ziher ne smeš imet.
Yada, yada, yada...
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
kremsnita napisal/-a:NOVO
A mi lahko kaj komplicirajo, če na koncert vzamem fotoaparat? Ker ponavadi piše, da je vnos fotografske opreme prepovedan ampak imajo kar vsi fotkiče potem tam... Gre se pa za malo boljši digitalc, nič profesionalnega.
full odvisno, nekje ne komplicirajo, nekje pa ful. sama sem naprimer v dvorano (Stadthalle, Dunaj) lahko nesla fotoaparat, slikat nisem smela - sem bila v 1. vrsti in me je takoj varnostnih pohopsal. če bi bla kje bolj zadaj bi se najbrž dalo.
Our passion is our strength <3
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
softTouch napisal/-a:a obstaja kaj podobnega cobissu za tujino? zanimajo me zaključna dela ameriških univerz, kje bi to našla?
Mislim, da ne obstaja nic takega, ima pa dosti univerz na svojih spletnih straneh objavljena dela, med katerimi lahko pobrskas, npr. The University of South Carolina, Stanford Ph.D. Dissertation Browser itd. Tako, da se bos morala bolj osredotocit na dolocene univerze in poguglat za tiste, za katere te zanima. Samo za info, da ti bo lazje poiskat; doktorati so v Ameriki doctoral dissertation, magisterij je master's thesis, college pa se zakljuci z senior thesis. Upam, da ti to kaj pomaga.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov