Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
VPRAŠANJE O FB.
Se da zgodovino pogovorov zbrisat? Da ko odpreš okno, da ne kaže zadnjega pogovora. Kje se to nastavi?
Se da zgodovino pogovorov zbrisat? Da ko odpreš okno, da ne kaže zadnjega pogovora. Kje se to nastavi?
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Cote de Pablo* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2011
- Kraj: Ljubljana
haha omfg kdo je reku da je u testu samo 7 nalog?? u testu jih je blo se vec, ampk te so mi delal majhne tezave ker mi je rezultat cis drgac prsu kokr pa tist kar je napisan u resitvah.....
In btw, kaj koga briga če js tega ne znam rešit? to je cis moja stvar kaj js znam al pa neznam, pa ni use u matematiki gdo je reku da bom to mela na maturi ???
komi čakam ko bo tanando neki zanimal, me bo use zmotl zato k je njo zmotl use pr men očitno aja pa kdo je splooh reku da sm js u 4letniku? wtf, kr maturo omenjaš prvo treba pridt do mature pol jo je treba narest!
jochie, a zdej če se mi pr teh nalogah rezultati niso bili pravilni pomeni da ne znam računat do 100? adijo logika res ej
ja sej zato sm uprasala na forumu če zna gdo to rešit, to pomen da se hočm to naučit in da hočem da je neki u lajfu iz mene
ampk useen najbolsi komentar je pa kle mela sirova štručka
tko da če ste usi tok pametni pa use veste bi loh odg. napisal a ne sam k ste pa očitno "pametni" ste pa čakal da ne gdo odgovori in pol pamet solite a prou zanima me če zna od vs pametnjakovicov to resit
LP
In btw, kaj koga briga če js tega ne znam rešit? to je cis moja stvar kaj js znam al pa neznam, pa ni use u matematiki gdo je reku da bom to mela na maturi ???
komi čakam ko bo tanando neki zanimal, me bo use zmotl zato k je njo zmotl use pr men očitno aja pa kdo je splooh reku da sm js u 4letniku? wtf, kr maturo omenjaš prvo treba pridt do mature pol jo je treba narest!
jochie, a zdej če se mi pr teh nalogah rezultati niso bili pravilni pomeni da ne znam računat do 100? adijo logika res ej
ja sej zato sm uprasala na forumu če zna gdo to rešit, to pomen da se hočm to naučit in da hočem da je neki u lajfu iz mene
ampk useen najbolsi komentar je pa kle mela sirova štručka
tko da če ste usi tok pametni pa use veste bi loh odg. napisal a ne sam k ste pa očitno "pametni" ste pa čakal da ne gdo odgovori in pol pamet solite a prou zanima me če zna od vs pametnjakovicov to resit
LP
-
najstnica napisal/-a:To je matematika 1. letnika srednje šole. (mogoče 2.) in da napišeš cel test na internet in pričakuješ, da ti ga kdo reši je ..res ja rešitev.
Znam rešit, ampak zakaj bi podpirala lenobe, ki še sošolko ne zna vprašati.. Potem pa dan,dva pred testom panika.
u testu ni 7 nalog, gdo je reku da nism nobenga uprašala predn sm na cosmoforum pisala??
:s (x_x)
-
flesherka_ napisal/-a:VPRAŠANJE O FB.
neda se
-
SWEET_THING - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 3. 2009
Punce kje je na štajerskem področju slovenije kak dober tattoo majster rada bi se šla tetovirat zdaj konec poletja pa ne vem h komu bi šla. Ima katera dobre, slabe izkušnje kje??
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Cote de Pablo* napisal/-a: wtf, kr maturo omenjaš prvo treba pridt do mature pol jo je treba narest!
Tamala, glede na tvojo slovnico do mature niti prišla ne boš.
Cote de Pablo* napisal/-a:komi čakam ko bo tanando neki zanimal, me bo use zmotl zato k je njo zmotl use pr men očitno
Be my guest.
Because I can.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
Kako je s parkiranjem v okolici Maksimirja v Zagrebu?
Še nikol bla z avtom tam. Ima Maksimir kaj svojih placev? Se lahko že dopoldne parkira?
Še nikol bla z avtom tam. Ima Maksimir kaj svojih placev? Se lahko že dopoldne parkira?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tamala, glede na tvojo slovnico do mature niti prišla ne boš.
haha zdej k ne pišem slovnično pomen, da ne znam al kaj ?
sej gdo je reku da moram kle pisat use slovnično pa da ne sme bit slenga.. ?
sm pa na dobri poti da pridm drgač
haha zdej k ne pišem slovnično pomen, da ne znam al kaj ?
sej gdo je reku da moram kle pisat use slovnično pa da ne sme bit slenga.. ?
sm pa na dobri poti da pridm drgač
Zadnjič spremenil Cote de Pablo*, dne 04. Jun. 2011 12:05, skupaj popravljeno 1 krat.
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
*mala* napisal/-a:NOVO:
Jaz ti priporočam parkirno hišo na Kvaternikovem trgu. Imaš ene deset minut peš do stadiona. Pa na U2 je bilo tako, da so bile ceste okoli stadiona po koncertu zaprte zaradi gužve pešcev in tisti, ki so meli tam okoli parkirano niso mogli ven. Glih pred tem trgom je pa bilo odprto in si se lahko normalno odpeljal. Jaz bom sigurno tam parkirala.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
kremsnita- hvala za odgovor zgoraj.
NOVO: (spet js )
Če prosiš preko Klika za začasen povečan limit za Mastercard v kolikem času dobiš odgovor?
Ker se malce mudi
EDIT: problem rešen z sposojenimi karticami
NOVO: (spet js )
Če prosiš preko Klika za začasen povečan limit za Mastercard v kolikem času dobiš odgovor?
Ker se malce mudi
EDIT: problem rešen z sposojenimi karticami
Zadnjič spremenil *mala*, dne 05. Jun. 2011 20:08, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov