Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
Tearjerker, kakor sem jaz seznanjena s pravili in predpisi, je v vsakem primeru kriv tisti, ki se drugemu zaleti v rit. zato ker morš vedno imet varnostno razdaljo, ona je lahko zabremzala zaradi 1000 in 1 razloga (mačka skočila na cesto, je ugotovila da ji ne bo zneslo zapeljat na cesto brez da bi nekoga izsilila, pa je počakala itd.). itak bejba zdej nateguje pa hoče kej iz tega potegnt... ampak žal, kokr jz vem si kriva ti. glede njenih laži oz. igranja poškodbe pa žal ne moreš kaj veliko.
Our passion is our strength <3
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
kakršnakoli, tud če je manjša nesreča - obvezno evropsko poročilo! A se folk tega ne more navadt? itak gre po en izvod na povzročitelja in se ne da palamudit neki ... Ker čim folk zavoha denar, bo najdu boga in pol da pride do čimvečje vsote ...
Nvem, se mi zdi da si zato, da te poskuša zdej nategnt, tud sama mal kriva ...
Nvem, se mi zdi da si zato, da te poskuša zdej nategnt, tud sama mal kriva ...
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
EDIT: z razlogom, da mojega posta ne vrže med googlanjem nasvetov o nesrečah....
+vLalama: evr. poročilo je blo izpolnjeno in podpisano. Baba je šla po tem nasledn dan k zdr. in prijavila na policijo. Na evr. poročilu pa je podpisala, da nima telesnih poškodb. Get it?
+vLalama: evr. poročilo je blo izpolnjeno in podpisano. Baba je šla po tem nasledn dan k zdr. in prijavila na policijo. Na evr. poročilu pa je podpisala, da nima telesnih poškodb. Get it?
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^Ja, to je res. Se mi zdi, da si zdej, u primeru, da se nekdo zaleti vate pa nisi nc kriv, v velik slabsem polozaju
Live. Love. Surf.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ja, valda lahko dobiš isto cifro.
Pokliči svojega operaterja in vpraši kaj rabiš s sabo met (pri Simobilu nek "certifikat" - tisto k zgleda kot ena bančna kartica, kjer si simko dobila), poleg osebnega dokumenta.
Pokliči svojega operaterja in vpraši kaj rabiš s sabo met (pri Simobilu nek "certifikat" - tisto k zgleda kot ena bančna kartica, kjer si simko dobila), poleg osebnega dokumenta.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Samo osebni dokument rabiš, drugega nič.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ups, pa je res (vsaj pri Simobilu), če je vezava na naročnino.
Tisto s certifikatom je pa za predplačniške pakete. My bad.
Tisto s certifikatom je pa za predplačniške pakete. My bad.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
ve mogoče katera, koliko približno so cene preslikav slike?
za darilo bomo namreč dali preslikati fotografijo v sliko z oljnimi barvami na platno in si ne znamo predstavlati, koliko to pride ...
za darilo bomo namreč dali preslikati fotografijo v sliko z oljnimi barvami na platno in si ne znamo predstavlati, koliko to pride ...
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
meni so bile tele kar vredu (jih bom samo enih par našteli. te ki jih imam trenutno v glavi)
* Wedding crashers
* Johnny English
* She's the man
* The ugly truth
* The proposal
Drugače pa poglej pod temo komedije (TV in filmi)
* Wedding crashers
* Johnny English
* She's the man
* The ugly truth
* The proposal
Drugače pa poglej pod temo komedije (TV in filmi)
Don't worry, be happy!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov