Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Cote de Pablo* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2011
- Kraj: Ljubljana
hvala hvalaa ze to je dost, saj neki mi je mau jasn
hvala ful
hvala ful
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Cote de Pablo* napisal/-a:hvala hvalaa ze to je dost, saj neki mi je mau jasn
hvala ful
tebi bo jasno, ko boš znala seštevati do 100 pa poštevanko, pa tako naprej....ker spraševala si osnove srednješolske matematike...in če tega ne znaš...to ni dobro zate....
punca, vzemi se v roke, če hočeš kdaj iz sebe kaj narediti....
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
- Kraj: ljubljana
In kaj je tako katastrofalnega če srednješolske mat ne znaš? Zakaj bi bilo to za nadaljne življenje takšna ovira?
Bo verjetno naredila nekaj iz sebe samo ne v smeri matematike
Bo verjetno naredila nekaj iz sebe samo ne v smeri matematike
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
nanamiša - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 12. 2009
Žal te moram razočarati..mi gre mat kar dobro Ampak vem da mat v življenju ni tok pomembna da sedaj pa zaradi tega, ker ti ne gre dobro, ne bi mogel narediti kej iz sebe.
Jaz sem naredila iz sebe že marsikaj pa še veliko več bom.
Jaz sem naredila iz sebe že marsikaj pa še veliko več bom.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte.
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Ni fora, kaj je/bo naredila iz sebe. Fora je, da je očitno, da je danes pisala matematično maturo in ni mela niti toliko možganov, da bi odgovore na naloge poiskala v knjigah. Ali pa se dejansko POSKUSILA kaj naučiti iz katerega koli vira, ki ga ima na voljo v šoli. Ne, ona bo šla na forum prosit, da ji rešijo nalogce. Mene je to zmotilo.
Because I can.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 15:30, skupaj popravljeno 1 krat.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Enkrat se bo vseeno treba naučit, kar pa ni glih naš problem, kajne?
Verjetno ni tole glih kakšen gimazijski maturant in ja, enim že to dela problem Pač....
Verjetno ni tole glih kakšen gimazijski maturant in ja, enim že to dela problem Pač....
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*clia* - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
NOVO
Lep pozdrav!
Mene pa zanima, če kdo ve kje bi lahko študent na izmenjavi v Ljubljani (prek Erasmusa) iskal delo za čez poletje (in da delo ne zahteva znanja slovenščine).
Za kakršno koli informacijo se vam zahvaljujem!
Bodite v cvetju!
Lep pozdrav!
Mene pa zanima, če kdo ve kje bi lahko študent na izmenjavi v Ljubljani (prek Erasmusa) iskal delo za čez poletje (in da delo ne zahteva znanja slovenščine).
Za kakršno koli informacijo se vam zahvaljujem!
Bodite v cvetju!
Ti ne veš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov