Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ja nared ji nalogo ane. Halo.
It was forever..but it didnt last long..
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Jaz sem jih videla v vsah ''ta pocenskih'' trgovinah, Kik, Sewa, razni 1€ shopi....
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
A se že ve, kdaj se kej začnejo počitnice za srednješolce? Mislim jesenske letos; torej naslednje leto?
Bi bila res vesela te informacije.
A se že ve, kdaj se kej začnejo počitnice za srednješolce? Mislim jesenske letos; torej naslednje leto?
Bi bila res vesela te informacije.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
-
*mala* - Cosmopsiho
A res? Pol so doma zadnji teden + še 31. in 1. novembra, ker pon in tor.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^dammit, sej res, prazniki..
Hm, za leto 2005/06 je bla ista "razporeditev dnevov" (ne vem kako se temu reče), 31. pon., 1.11. torek..in so bile počitnice v tistem tednu (arhiv - poskrolaj dol).
OK, bom jz raj tiho, da ne bom še kakšnih napačnih info. dajala.
Hm, za leto 2005/06 je bla ista "razporeditev dnevov" (ne vem kako se temu reče), 31. pon., 1.11. torek..in so bile počitnice v tistem tednu (arhiv - poskrolaj dol).
OK, bom jz raj tiho, da ne bom še kakšnih napačnih info. dajala.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ah, sem upala da se že kej ve. Bo treba pa frej dneve vzemat, ni panike
Hvala
Hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov