Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Prešnja tema #8
Novo!
Prvič se mi je zgodilo, da je za mano pripeljal rešilec na nujni vožnji v krožnem križišču (rondoju). Zanima me - kako ravnati v takem primeru? Če pride za mano po obični cesti ni problem, se umakneš na stran, ustaviš.. Kaj pa v primeru da je to v rondoju? Moraš prav tako ustavit? Ker sem bila popolnoma zmedena
Novo!
Prvič se mi je zgodilo, da je za mano pripeljal rešilec na nujni vožnji v krožnem križišču (rondoju). Zanima me - kako ravnati v takem primeru? Če pride za mano po obični cesti ni problem, se umakneš na stran, ustaviš.. Kaj pa v primeru da je to v rondoju? Moraš prav tako ustavit? Ker sem bila popolnoma zmedena
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
Sunshine - Cosmo administrator
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
Tamarra* napisal/-a:Novo!
Poskusiš se VARNO ustaviti oz. zmanjšati hitrost in se prilagoditi situaciji, da gre mimo tebe. Če pa je samo en pas v krožnem toku pa odpelješ varno naprej kamor te vodi pot in se tam ustaviš oz. prilagodiš situaciji.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
ne vem zakaj bi kdo zbrisal sporočilo takoj ko ga je poslal. Sploh ker se mi je to zgodilo že večkrat.
Drugače imam pa še eno vprašanje
Lahko v sloveniji kupiš karto za vlak prek DB in svojo pot začneš v sloveniji?
Drugače imam pa še eno vprašanje
Lahko v sloveniji kupiš karto za vlak prek DB in svojo pot začneš v sloveniji?
Don't worry, be happy!!
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
Za Summer055, anketiranje kupcou - nardiš med prjatli, sorodniki.. js sm tut tko.. ponavad so anonimne tko, da nebojo vedl.. in pol iz tega izpeleš celo nalogo..
glede kartiranja - skartirej. sj ni težko. sicer nevem kaj maš za skartirat (stavbe/poslovne prostore/celotno območje z usimi rekami, jarki, itd)
za temperature krajev, čist odvisn kaj naloga zahteva od tebe. če sam da jih morš napisat, sj maš intrnet, maš ttx, maš cajtnge poglej prepiš. če morš narest še klimogram - veš kako se dela nardiš
za pretok potoka pa nevem ka maš, kr tega žou nism mela, pa tut brez kkršnih kol navodil ti ne znam več pomagat kokr pa kr sm ti napisala. sj ni tok težko, sam znajd se. pa ja ena ti je rekla da pjt profesorco prašat. sm pa 100% da nimate sam ene profesorce za geografijo. pa pjt drugo prašat.
glede kartiranja - skartirej. sj ni težko. sicer nevem kaj maš za skartirat (stavbe/poslovne prostore/celotno območje z usimi rekami, jarki, itd)
za temperature krajev, čist odvisn kaj naloga zahteva od tebe. če sam da jih morš napisat, sj maš intrnet, maš ttx, maš cajtnge poglej prepiš. če morš narest še klimogram - veš kako se dela nardiš
za pretok potoka pa nevem ka maš, kr tega žou nism mela, pa tut brez kkršnih kol navodil ti ne znam več pomagat kokr pa kr sm ti napisala. sj ni tok težko, sam znajd se. pa ja ena ti je rekla da pjt profesorco prašat. sm pa 100% da nimate sam ene profesorce za geografijo. pa pjt drugo prašat.
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
N O V O
Lansko leto decembra sem si kupila prenosni računalnik. Vse dela lepo in prav, edino zaslon mi nahaja. Občasno kr utripa, ali pa rata črn. To mi vrjetno morajo vzeti v garancijo ane? Ker nisem nič tazga delala s prenosnikom, da bi lahko prišlo do tega. Ima kdo izkušnje kolko časa se čaka da popravijo?
Hvala za odgovore
Lansko leto decembra sem si kupila prenosni računalnik. Vse dela lepo in prav, edino zaslon mi nahaja. Občasno kr utripa, ali pa rata črn. To mi vrjetno morajo vzeti v garancijo ane? Ker nisem nič tazga delala s prenosnikom, da bi lahko prišlo do tega. Ima kdo izkušnje kolko časa se čaka da popravijo?
Hvala za odgovore
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
^^To bi mogl še spadat pod garancijo ja. Ne vem pa koliko časa traja, da ti ga zrihtajo. Se sedaj ne moram spomnit koliko časa sem jaz imela svoj prenosnik v popravilu...ampak mislim, da nikoli ni bilo več kot en teden. Najboljš da pokličeš na servis, poveš kakšen je problem in zraven vprašaš koliko dni bi trajalo popravilo.
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
NOVO
Enkrat sem že spraševala glede tega in tudi dobila odgovor ampak se je baje vse spremenil. No uglavnem do zdaj sem v lj, ko sem šla na faks (fu), vedno parkirala zadaj za autocommercom (na dunajski), nazadnje sem pa videla, da so tam postavli rampo in naj bi bilo parkirišče plačljivo in to celo dokaj poceni. Nato pa je bilo rečeno, da naj bi stanovalci bližnjih blokov vsa ta parkirišča zakupili. Zdej pa me zanima, če so res vsa parkirišča zasedena ali se da tam še vedno parkirati? Je katera že preverila stanje? Vem, da ste nekatere tudi tam parkirale... V medijih sem zasledila, da ja povpraševanje večje kot pa je na voljo parkirišč in da so dali vsa parkirišča na voljo za zakup bližnjim stanovalcem. Imam še kaj upanja za frej parkerplac ?
Enkrat sem že spraševala glede tega in tudi dobila odgovor ampak se je baje vse spremenil. No uglavnem do zdaj sem v lj, ko sem šla na faks (fu), vedno parkirala zadaj za autocommercom (na dunajski), nazadnje sem pa videla, da so tam postavli rampo in naj bi bilo parkirišče plačljivo in to celo dokaj poceni. Nato pa je bilo rečeno, da naj bi stanovalci bližnjih blokov vsa ta parkirišča zakupili. Zdej pa me zanima, če so res vsa parkirišča zasedena ali se da tam še vedno parkirati? Je katera že preverila stanje? Vem, da ste nekatere tudi tam parkirale... V medijih sem zasledila, da ja povpraševanje večje kot pa je na voljo parkirišč in da so dali vsa parkirišča na voljo za zakup bližnjim stanovalcem. Imam še kaj upanja za frej parkerplac ?
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Včasih je definitivno bila, samo enkrat je itak 2/3 tem izginilo in tudi ta med njimi. Lahko pa komot novo odpreš- podpiram idejo
Aja, obstaja pa tema Katera zvezdnica ima NAJ stil?.
Aja, obstaja pa tema Katera zvezdnica ima NAJ stil?.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NUJNO!
Kako je s parkiranjem v zagrebski areni? Je varno? Ali kje blizu kaksna avtohisa, da pod stalnim nadzorom?
Sem malce paranoicna, da ne bo kej z avtom narobe
Kako je s parkiranjem v zagrebski areni? Je varno? Ali kje blizu kaksna avtohisa, da pod stalnim nadzorom?
Sem malce paranoicna, da ne bo kej z avtom narobe
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- kremsnita
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
Jaz sem bila pred enim mesecem tam pa smo parkirale čist zrven Arene, na enem makadamskem parkplacu. Zdej pod Areno je parkirna hiša sam takrat mi nismo mogli tam parkirat, je bla sam za VIP. Je pa tam okol polno parkplacu sam mislm da ne varovanih. Ne vem, jst vrjamem v dobre sosedske odnose in do zdej še nisem imela problemov.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov