Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
^^
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/287986.html
tole je hrvaški pravilnik o nevarnih psih. v zadnjem členu piše, da je prepovedan uvoz in začasno bivanje tistih psov pasme bull terrier, ki niso vpisani v register mednarodne kinološke zveze.
http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/287986.html
tole je hrvaški pravilnik o nevarnih psih. v zadnjem členu piše, da je prepovedan uvoz in začasno bivanje tistih psov pasme bull terrier, ki niso vpisani v register mednarodne kinološke zveze.
- xtina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 1. 2005
NOVO
A ima kdo izkusnje s kaznimi na Hrvaskem ?
So se spravili name ker mi ena luc ni delala. Komaj sem jim dopovedala da ne morem menjat sama ker je za to potrebno peljat avto na servis, poleg vsega - luci sploh niso obvezne na Hrvaskem. No ko sva le nasla skupni jezik se je spravil na kolegico, ki je sedela zadaj. Ni bila prevezana. No samo da je nasel kazen.
Ker nisem imela nic pri sebi Kun so mi dali moznost da v roku 8 dni placam 500 kun. Dobila poloznico in zapisnik in vse.
Rekli so se, da ce ne placam v roku, ima kolegica prepovedan vstop v HR ker je popisal njo oz ji vzel podatke z osebne izkaznice.
Zanima pa me: Ce ne placa, in naslednjic vstopa s potnim listom, je lahko vseeno zavrnjena na meji ?
In se to. Nihce ni rekel, da lahko v tem roku tudi placam polovico kazni, kot je to mozno pri nas. Niti na zapisniku ni obkrozene te moznosti. Ce se ne motim, na slovenskem zapisniku obkrozijo da je mozno placati polovico.... ? Ko gledam na netu je kazen za varnostni pas 500 kun, torej to kar im je on napisal ni bila polovica ampak cela kazen....
So se spravili name ker mi ena luc ni delala. Komaj sem jim dopovedala da ne morem menjat sama ker je za to potrebno peljat avto na servis, poleg vsega - luci sploh niso obvezne na Hrvaskem. No ko sva le nasla skupni jezik se je spravil na kolegico, ki je sedela zadaj. Ni bila prevezana. No samo da je nasel kazen.
Ker nisem imela nic pri sebi Kun so mi dali moznost da v roku 8 dni placam 500 kun. Dobila poloznico in zapisnik in vse.
Rekli so se, da ce ne placam v roku, ima kolegica prepovedan vstop v HR ker je popisal njo oz ji vzel podatke z osebne izkaznice.
Zanima pa me: Ce ne placa, in naslednjic vstopa s potnim listom, je lahko vseeno zavrnjena na meji ?
In se to. Nihce ni rekel, da lahko v tem roku tudi placam polovico kazni, kot je to mozno pri nas. Niti na zapisniku ni obkrozene te moznosti. Ce se ne motim, na slovenskem zapisniku obkrozijo da je mozno placati polovico.... ? Ko gledam na netu je kazen za varnostni pas 500 kun, torej to kar im je on napisal ni bila polovica ampak cela kazen....
-
Cote de Pablo* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2011
- Kraj: Ljubljana
A ve kdo s katerim avtobusom (št.) lahko pridem do viča natančneje do tega naslova:
Cesta dolomitskega 10, pač s katerim busom zdej ne vem če se da s 14 pa 6.. iz centra seveda.
hvala
Cesta dolomitskega 10, pač s katerim busom zdej ne vem če se da s 14 pa 6.. iz centra seveda.
hvala
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
xtina napisal/-a:NOVO
Kaj kompliciras, naj placa 500 kun, to je 67evrov. Saj to ni neko premozenje, pa bo potem mirno spala, da ne bo mela problemov na Hrvaskem v prihodnje. A se je res vredno za par 10 evrov tok obremenjevat? Ce ni bila privezana, je to njen problem, ker pac mora biti, ce ne zaradi policije pa vsaj zaradi svoje varnosti. Si bo za naprej zapomnila.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Iih , se boš mal našetala (cca 500 m je tole).Cote de Pablo* napisal/-a:A ve kdo s katerim avtobusom (št.) lahko pridem do viča natančneje do tega naslova:
hvala
Bus #6, postaja Dolgi most (ne končna, ena pred parkiriščem)
-
Cote de Pablo* - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 2. 2011
- Kraj: Ljubljana
hehe sej sm najdla sla sm dol pr malgaju pol pa tm čez eno progo itd
thx useen
thx useen
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^ja, sem hotela tud to varjanto oment, ampak je 100m več in je lenoba v meni rekla "nah, rajš ne predlagam, ker tud sama ne bi šla tam"
No, važno, da si najdla.
No, važno, da si najdla.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
NOVO
A je katera tukaj gor iz Murske Sobote, nekaj moram iti tja pa me zanima nekaj zadev, da te nekaj povprašam.
Javi se mi na ZS
LP, LZ
A je katera tukaj gor iz Murske Sobote, nekaj moram iti tja pa me zanima nekaj zadev, da te nekaj povprašam.
Javi se mi na ZS
LP, LZ
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
tiazie - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 6. 2010
Ostani!
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
Da me čuvaš kada zaspu andjeli... ♥
-
purple_rain - Cosmopsiho
[url=http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?p=127196[/url]klik[/url]*kayka* napisal/-a:NOVO
iščem temo z naslovom nekej podobnega temu - kako ste ga presenetile ali kaj ste lepega naredile zanj. Nekaj v tem smislu, pa je ne najdem. Mogoče kera ve, kje je...če lahko link prpopa... hvala
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov