Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
NUJNO
Kako se da blokirati določene št.? Imam Simobil. Neka oseba mi namreč kar pogosto piše in kliče, čeprav ne vem kje je dobil mojo št., psihopat pa še kar utruja. Na koga se obrnem in ali je blokiranje plačljivo?
Kako se da blokirati določene št.? Imam Simobil. Neka oseba mi namreč kar pogosto piše in kliče, čeprav ne vem kje je dobil mojo št., psihopat pa še kar utruja. Na koga se obrnem in ali je blokiranje plačljivo?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Zamenjaj št., pa te ne bo mogel klicati niti z durge št.. Mislim, da stane okoli 20 eur, je pa to še najboljša opcija, da imaš mir.
-
ja, mislim, da bo to res še najboljše, ker tudi za eno drugo št. (tistega sicer poznam na videz) želim, da me več ne kliče. a to grem kar v simobil poslovalnico in rečem, da bi zamenjala št., mi na licu mesta dajo drugo št., plačam 20eur in to je to? se že v istem dnevu aktivira nova št. (mam naročnino drugače, ne na kartico)? aja, pa še to: a rabim povedat kakšen poseben razlog, ali pač rečem, da želim novo št. in to je to??
-
glede na to, da kliče občasno še s kake druge št., se mi zdi zamenjava št. bolj preprosti način kako se znebiti njega in podobnih. obvestiti tistih nekaj oseb, s katerimi sem res veliko v kontaktu in teh ni dosti, je pa še najmanjši problem. kdor pa bo rabil mojo št., pa me bo že prosil zanjo ko se srečamo ali na fb.
torej, ve kdo kako je glede zamenjave št. kar sem že zgoraj vprašala? sem iskala na simobilovi strani pa o tem nič ne piše.
za blokado pa moj telefon niti nima te funkcije (očitno), ker sem iskala, pa nisem našla. mam pa nokio 5530.
torej, ve kdo kako je glede zamenjave št. kar sem že zgoraj vprašala? sem iskala na simobilovi strani pa o tem nič ne piše.
za blokado pa moj telefon niti nima te funkcije (očitno), ker sem iskala, pa nisem našla. mam pa nokio 5530.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
:Ppurple_rain napisal/-a:-simobil oz. prek portala MojSimobil (Blokade/Klici in prenos podatkov) ali na številki 080404040
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
NOVO
Ali lahko vzameš NLB študentski kredit, čeprav si že presegel svoj limit.
Namreč rabim vložiti nekaj keša, da dobim več keša iz biznisa (ni piramidna shema )
Ali lahko vzameš NLB študentski kredit, čeprav si že presegel svoj limit.
Namreč rabim vložiti nekaj keša, da dobim več keša iz biznisa (ni piramidna shema )
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
purple_rain napisal/-a::Ppurple_rain napisal/-a:-simobil oz. prek portala MojSimobil (Blokade/Klici in prenos podatkov) ali na številki 080404040
ja kul, ampak kot sem že rekla, mi ta blokada nič ne pomaga, če bo klical iz druge št. sem vseeno probala na mojSimobil strani in dobila na telefon sms, da je funkcija blokada vključena, a na telefonu ne najdem, kje zdaj blokiram samo določene št. ne bi rada blokirala s tem kar vse, ki me kličejo začasno bi znalo pomagat, potem grem pa kar v nabavo nove št.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
Novo
Na faksu moram pri predmetu Informatike napisati navodila za določene vaje v Excelu. NIKOLI nisem delala v excelu, zato nimam niti najmanjšega pojma, kako se tega lotiti. Vodiči mi niti ne pomagajo. Ve kdo za koga, ki bi mi lahko to razložil/pomagal/naredil proti plačilu?
Na pomoč!
Na faksu moram pri predmetu Informatike napisati navodila za določene vaje v Excelu. NIKOLI nisem delala v excelu, zato nimam niti najmanjšega pojma, kako se tega lotiti. Vodiči mi niti ne pomagajo. Ve kdo za koga, ki bi mi lahko to razložil/pomagal/naredil proti plačilu?
Na pomoč!
I am not an enigma, just a contradiction!
-
sweety87 - Debatorica
- Na forumu od: 26. 5. 2008
- Kraj: pod svobodnim soncem
Mogoče ti bo to kaj pomagalo. Meni je.
http://www.bf.uni-lj.si/fileadmin/groups/2763/OSE_2007/Osnove_statistike_z_Excelom.pdf
http://www.bf.uni-lj.si/fileadmin/groups/2763/OSE_2007/Osnove_statistike_z_Excelom.pdf
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
NOVO:
V kolikem času ti študentski servis nakaže denar? (potem, ko ga oni dobijo seveda)
V kolikem času ti študentski servis nakaže denar? (potem, ko ga oni dobijo seveda)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov