Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
sirova štručka napisal/-a:Pa ja lahko, ampak naj se ne vidi, da ga je probala.
Me zanima, ce oni potem to dajo nazaj v prodajo, ce se ne vidi, da je bil ze sproban. In pol se vprasam, kolikokrat so mi ze kaj uturili, da je blo ze sprobano (in se ni nic vidlo) in vrnjeno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
Samo meni je še vedno čudno, da ti zamenjajo izdelek, ki je že rabljen.
Delam v trgovini s kozmetiko in brez problema zamenjamo izdelek, ki je še zapakiran, tistega, ki je pa že rabljen pa ne. Ker takega izdelka ne moremo več dat v prodajo.
Delam v trgovini s kozmetiko in brez problema zamenjamo izdelek, ki je še zapakiran, tistega, ki je pa že rabljen pa ne. Ker takega izdelka ne moremo več dat v prodajo.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
haley in kako ti veš če pudra manjka 2 kapljici ali ne? razen seveda, če je res taka embalaža. sicer pa če stranka trdi, da ni uporabila, ji ti kot prodajalka nimaš kaj drugega kot zamenjati. in dati nazaj na polico.
v trgovini ti tudi ne bodo zamenjali cunje, ki diši po meščalcu (če ni reklamacija). lahko si je pa na zašvicano telo navleklo tisto majico pred tabo že 15 ljudi, to se vam pa ne studi? ah ta dvojna merila. vem, ja, doma jo opereš. ampak še vedno si jo moraš probat tam na licu mesta. kaj je bolj higiensko? puder na pumpico, ki ga je pač nekdo porabil za en nanos al hlače, ki bogsigavedi koliko jih je imelo na riti tiste hlače?
v trgovini ti tudi ne bodo zamenjali cunje, ki diši po meščalcu (če ni reklamacija). lahko si je pa na zašvicano telo navleklo tisto majico pred tabo že 15 ljudi, to se vam pa ne studi? ah ta dvojna merila. vem, ja, doma jo opereš. ampak še vedno si jo moraš probat tam na licu mesta. kaj je bolj higiensko? puder na pumpico, ki ga je pač nekdo porabil za en nanos al hlače, ki bogsigavedi koliko jih je imelo na riti tiste hlače?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
Ja meni se tudi zdi glupo, da kupiš nekaj, kar je že nekdo imel doma in v končni fazi niti jaz ne morem vedet, če je karkoli kar kupim, že kdo prej uporabil. Sem nesla nazaj in zamenjala za nekaj drugega brez problema.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
mogoče najdeš na internetu kakšen pretvornik? pogooglaj malo ... odvisno katere enote bi rada ..
http://www.pretvornik-enot.com/
http://www.pretvornik-enot.com/
Let's swim to the moon .....
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
A ve kdo kako se reče 'cena po dogovoru' po angleško? a je 'price after agreement'?
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
napiši Negotiable
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Odprte, kakor sem dojela naspl. strani.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
claire napisal/-a:haley in kako ti veš če pudra manjka 2 kapljici ali ne? razen seveda, če je res taka embalaža. sicer pa če stranka trdi, da ni uporabila, ji ti kot prodajalka nimaš kaj drugega kot zamenjati. in dati nazaj na polico.?
Ja včasih je res težko ugotoviti, če je izdelek že rabljen ali ne. Samo pač upaš na strankino iskrenost, pa tudi marsikje se da vidt, če je izdelek že res rabljen, ga primerjaš z neuporabljenim izdelkom... Tko je pri nas in valda si js tega nism zmislna.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov