Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
NOVO!
Letos bo minilo 3 leta odkar mam vozniški izpit in me zanima kam grem uredit novo potrdilo, ker mam tisto roza knjižico, zdaj pa majo že izkaznice? pa kolko to stane?
Letos bo minilo 3 leta odkar mam vozniški izpit in me zanima kam grem uredit novo potrdilo, ker mam tisto roza knjižico, zdaj pa majo že izkaznice? pa kolko to stane?
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Zadeve okol vozniškega izpita greš uredit na upravno enoto. S sabo moraš imet svojo sliko in staro vozniško. Obrali te bojo pa za približno 15 eur. Točno se res ne spomnim več
Tvoja nova kartica bo prišla po pošti na tvoj domač naslov. Dokler boš brez nje boš pa uporabljala en tak bel kartonček, ki ti ga bojo dali na upravni.
Tvoja nova kartica bo prišla po pošti na tvoj domač naslov. Dokler boš brez nje boš pa uporabljala en tak bel kartonček, ki ti ga bojo dali na upravni.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
NOVO:
kupila sem si Flaško, tisto oblečeno v neopren. Ampak ta neopren ima vonj, kar močen, meni smrdi.. in ko pijem vodo tisto voham in mam pol kr občutek da ima voda okus (pač povezava vonj - okus). Uglavnem, a mislite da je kul ta neopren vržt v pralni stroj?
kupila sem si Flaško, tisto oblečeno v neopren. Ampak ta neopren ima vonj, kar močen, meni smrdi.. in ko pijem vodo tisto voham in mam pol kr občutek da ima voda okus (pač povezava vonj - okus). Uglavnem, a mislite da je kul ta neopren vržt v pralni stroj?
Our passion is our strength <3
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
v isti vrstici, kot imaš arhiviraj, prijavi vsiljeno pošto, itd, maš en prazen kvadratek in puščico dol ... klikni tam in maš opcijo, da označiš vso neprebrano pošto potem pa še samo zbrišeš
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Seveda se da podpirat lenobo, Google je pameten. (vir)
V okvirček "search mail"(iskanje po pošti) vpiši "is:unread" in pritisni enter.
Ven ti vrže seznam vseh neprebranih zadev; v tistem drop down kvadratku izberi "vse".
Na vrhu seznama ti napiše "Izbrani so vsi 20 pogovori na tej strani" (:lach:), zraven imaš pa še možnost "Select all conversations that match this search"(Izberi vse pogovore, ki se ujemajo s tem iskanjem)
...voila.
V okvirček "search mail"(iskanje po pošti) vpiši "is:unread" in pritisni enter.
Ven ti vrže seznam vseh neprebranih zadev; v tistem drop down kvadratku izberi "vse".
Na vrhu seznama ti napiše "Izbrani so vsi 20 pogovori na tej strani" (:lach:), zraven imaš pa še možnost "Select all conversations that match this search"(Izberi vse pogovore, ki se ujemajo s tem iskanjem)
...voila.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
NOVO:
Torej imam balerinke, na katerih je po zgornjem robu elastika. Ta elastika je pa žal noro močna in me reče in žuli. Kako bi lahko to elastiko ošibila, da nebi tako močno stiskala?
Torej imam balerinke, na katerih je po zgornjem robu elastika. Ta elastika je pa žal noro močna in me reče in žuli. Kako bi lahko to elastiko ošibila, da nebi tako močno stiskala?
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov