Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
lahko pa tudi na mobitel pokličeš, pa ti pošljejo SMS z nastavitvami, ki ga shraniš in je to to.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
NOVO:
Poslat moram eno stvar in to bi rada poslala kot navadno pismo, ki je težko od 100g do 250g, tako pride poštnina 0,58€. Ali lahko gor nalimam znamke, koliko in katere? In, a mora bit zadeva nujno v koverti, ali lahko pač zavijem s papirjem?
Hvala za pomoč
Poslat moram eno stvar in to bi rada poslala kot navadno pismo, ki je težko od 100g do 250g, tako pride poštnina 0,58€. Ali lahko gor nalimam znamke, koliko in katere? In, a mora bit zadeva nujno v koverti, ali lahko pač zavijem s papirjem?
Hvala za pomoč
Our passion is our strength <3
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Če ne pošiljaš nič lomljivega al pa kaj takega, lahko kamot narediš (če prav mislim) kao doma narejeno kuverto iz kateregakoli papirja, za pisemske pošiljke nad 20g in za nestandardne velikosti (pač, ne une industrijske ampak v tvojem primeru, ko nardiš sama) pa rabiš dve znamki B (kejker se spomnim je bla v starih tolarjih vredna nekki manj kot 60 SIT ena, dans pa je tud neki cca. 30 centov ena).
Ampak IMHO je vedno najboljš it pa stehtat pa plačat, je najmanj komplikacij (tud ne težijo če sam oviješ v papir al karkol). Ker pri kešu se ti to ne bo jako poznal.
Ampak IMHO je vedno najboljš it pa stehtat pa plačat, je najmanj komplikacij (tud ne težijo če sam oviješ v papir al karkol). Ker pri kešu se ti to ne bo jako poznal.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Še moje vprašanje, za tiste, ki imate izkušnje s kupovanjem kart preko Eventima za koncerte v tujini; če je objavljeno, da se bo karte prodajalo preko Eventima, to pomeni da se bo povsod? Ker za koncert, za katerega se zanimam je novica prišla ven šele včeraj, prodaja kart se začne jutri, je omejeno število (samo 3000) in na slo. Eventimu ni koncerta med napovedniki.... Ne vem, a si lahka oni izmislijo da zarad malega št. kart ne prodajajo tud v Slo al kaka taka fora?
Ticket pre-sale will start on Friday, March 4 through the Eventim system and on Eventim ticket sale points. There are 3000 tickets available for the price of 200 kn.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^nimam izkušenj z Eventimom, mi pa paše mal pametovat zdej.
Kaj pa če bi kar prek HR Eventima kupila? ..oz., počaki do jutri, sej na .hr in .de tud še ni (če sem prav zvohala kater koncert te zanima )
Kaj pa če bi kar prek HR Eventima kupila? ..oz., počaki do jutri, sej na .hr in .de tud še ni (če sem prav zvohala kater koncert te zanima )
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Hehe, si ja, na KoRne rinem Sej to mi je čudno, da tudi na hr in de strani ni, jaz sem do zdaj kupla sam za Billyja Idola, ampak so bli napovedniki že liek mesec dni preden so ble karte v prodaji. Ful čudaško, sam pač, sn živčko ker je tolk mal kart v prodaji in res morem it na ta koncert.
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^jah nič, danes zvečer ne spat, ampak bedet ob eventim.si/.hr./de in čakat začetek prodaje kart.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Ja sej, tolk ko sn usekana bom res to nardila Al pa spala do polnoči v spalni vreči pred kompom Tnx anyway
-
purple_rain - Cosmopsiho
^^srečno , upam, da jih dobiš
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Na katerem eventimu pa je blo to obvestilo? Kje pa bo koncert?
Po mojih izkusnjah itak sele zjutraj dajejo karte naprodaj, tak da se ne splaca lih bedet.
Je pa cudno, da nikjer objavljeno. Se pa nebi zanasala na nase strani za kupt, prej Hour, pa tud koncerti.net znajo met aranzma.
Po mojih izkusnjah itak sele zjutraj dajejo karte naprodaj, tak da se ne splaca lih bedet.
Je pa cudno, da nikjer objavljeno. Se pa nebi zanasala na nase strani za kupt, prej Hour, pa tud koncerti.net znajo met aranzma.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
Koncert je v Zagrebu, Dom Sportova. Novice na Eventimu sploh niso objavljene, ampak sem jih našla na raznih potralih z novicami. Je pa datum potrjen in da se karte prodajajo preko Eventima tudi na uradni strani. Koncerti.net sem že brskala, nimajo še nič objavljeno. Bom potrpežljivo čakala do jutri pol pa kr telefon v roke. Ne vem, meni je ful čudno ker ni napovednika, ponavadi so ful ažurni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov