Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bambina x - Debatorica
- Na forumu od: 16. 1. 2007
- Kraj: mb
uporablja morda katera to steklenico - http://www.mimovrste.com/katalog/produc ... 4#pictures ? mogoče ve, kje bi se jo še dalo kupiti, ker te aladdin flaške mi niso preveč všeč?
po internetu sem še iskala, če bi lahko kje dol potegnala film Gremo mi po svoje, ampak žal nisem našla nobenega uporabnega linka ... ve mogoče katera, če se ga da kje dobit? prijavljena sem na mojblink, če je pa na partisu, mi pa žal nič ne pomaga, ker se gor ne morem prijavit
hvala!
po internetu sem še iskala, če bi lahko kje dol potegnala film Gremo mi po svoje, ampak žal nisem našla nobenega uporabnega linka ... ve mogoče katera, če se ga da kje dobit? prijavljena sem na mojblink, če je pa na partisu, mi pa žal nič ne pomaga, ker se gor ne morem prijavit
hvala!
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
- ×Sweety×
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hvala punce za info, potem je najrš res tista punca mal švoh pa ne more fajn zašraufat
Kolikor vem se brojanice kupijo v pravoslavnih cerkvah (ne bi vedla iz prve roke, ampak tako mi je rekla bivša sošolka ki jo je nosila).
bambina x, ne uporabljam tega, ker sem na partisu, ampak obstaja Youtube downloader program, s katerim lahko snemaš z youtube videe - nevem pa kako deluje.
Glede flaške pa nevem, sem zadnjič v CTK vidla eno ko je na WC sušila torbo in pobirala koščke stekla ven, ker se ji je taka flaška razbila in me je minilo, da bi mela stekleno. Jo je pa imela 1 prijateljica pa je bla zadovoljna, samo je pa kr težka (mene osebno to moti).
***Ally*** napisal/-a:Ve kdo, kje (v Sloveniji ) bi se dalo kupiti brojanico?
Kolikor vem se brojanice kupijo v pravoslavnih cerkvah (ne bi vedla iz prve roke, ampak tako mi je rekla bivša sošolka ki jo je nosila).
bambina x, ne uporabljam tega, ker sem na partisu, ampak obstaja Youtube downloader program, s katerim lahko snemaš z youtube videe - nevem pa kako deluje.
Glede flaške pa nevem, sem zadnjič v CTK vidla eno ko je na WC sušila torbo in pobirala koščke stekla ven, ker se ji je taka flaška razbila in me je minilo, da bi mela stekleno. Jo je pa imela 1 prijateljica pa je bla zadovoljna, samo je pa kr težka (mene osebno to moti).
- Kitten
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2004
NOVO
Tale prenovljeni facebook mi ze posteno zivce zre.
1. Zakaj (po ze veckratnih poizkusih) ko sprejmem potrditev da sem v zvezi njemu pise da je v zvezi z mano, meni tega sploh ne izpise ?
2. Zakaj nekaterih postov pri doloceni osebi sploh ne vidim na steni, slike, objave, spremembe profila ? Ko pa sem na njegovem racunalniku pa se vidi ? Ne gre samo za eno osebo...
1. Zakaj (po ze veckratnih poizkusih) ko sprejmem potrditev da sem v zvezi njemu pise da je v zvezi z mano, meni tega sploh ne izpise ?
2. Zakaj nekaterih postov pri doloceni osebi sploh ne vidim na steni, slike, objave, spremembe profila ? Ko pa sem na njegovem racunalniku pa se vidi ? Ne gre samo za eno osebo...
-
Nesanica - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
dai.94 napisal/-a:2. zato ker si je ta oseba naredila takšne nastavitve, da ji nemore vsak gledat določenih objav ( to si lahko naštimaš, pač če nočeš da gleda en folk tvoje slike, objave itd)
po domače - določen folk ima raje njega kot tebe....
- tor
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 7. 2. 2007
- Kraj: ljubljana
Kitten napisal/-a:NOVO
1. Facebook meni da nista za skupaj.
2. Ti je že Nesanica lepo razložila.
-
LiL*PrinceSS - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2006
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
eno vprašanje:
pozna kdo kakšno spletno tgovino, kjer se da naročiti cd-je ali dvd-je slovenskih izvajalcev (npr. kreslin) in da pošiljajo v Avstralijo???
hvala za odgovore
pozna kdo kakšno spletno tgovino, kjer se da naročiti cd-je ali dvd-je slovenskih izvajalcev (npr. kreslin) in da pošiljajo v Avstralijo???
hvala za odgovore
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
- Treselle
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 9. 2010
Delam raziskavo na temo Meditacija. Zanima ma, če kdo pozna osebo, ki se profesionalno ukvarja s tem (predava/uči druge o meditaciji), ter osebo, ki prakticira meditacijo vsakodnevno.
In sicer .. narediti moram dva intervjuja, ki ju lahko izpeljem tudi preko interneta (mail) zato je pomoč zelo dobrodošla.
In sicer .. narediti moram dva intervjuja, ki ju lahko izpeljem tudi preko interneta (mail) zato je pomoč zelo dobrodošla.
turn up the music, turn down reality
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
LiL*PrinceSS napisal/-a:eno vprašanje:
hvala za odgovore
mimovrste dostavlja kamor ti srce poželi=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- pikica24
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 5. 2010
Novo...
Za pusta bi bila rada čebelica in sem malo gledala po netu te kostume in se mi zdi dati veliko okoli 40 eur za en kostum. Pa me zanima če ve katera kje se lahko posamezno kupijo tipalke in krila za čebelico?
ali pa če mogoče katera zasledila po ugodni ceni kostum...
In če je mogoče katera kje zasledila majco v črtasti verziji(črno-rumena kot čebelica:))
hvala za vse
Za pusta bi bila rada čebelica in sem malo gledala po netu te kostume in se mi zdi dati veliko okoli 40 eur za en kostum. Pa me zanima če ve katera kje se lahko posamezno kupijo tipalke in krila za čebelico?
ali pa če mogoče katera zasledila po ugodni ceni kostum...
In če je mogoče katera kje zasledila majco v črtasti verziji(črno-rumena kot čebelica:))
hvala za vse
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Zaka se pa ne odločiš za DIY varijanto? Za krila nucaš en mal debelejši drot pa prozorno foljo za shranjevanje živil, za tipalke pa isto drot, alu foljo za kuglce pa črn blago da daš čres al pa posprejaš z barvnim sprejom.
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
v vsako trgovino z gradbenim materialom, najcenejši so čepki- stanejo okol dva evra, malo posliniš pa daš notri. Lahko maš pa tudi take, http://www.interdiskont.si/vsi-izdelki/ ... aspx/i6268, samo boš zgledala kot Gozdni Joža, če imaš pa preveč denarja pa tole http://www.mimovrste.com/artikel/126005 ... -comfort-2
Čeprav, najcenejša rešitev da utišaš cimre, je da vzameš usnjen pas, ga prepogneš na polovico, in greš garbat.
Čeprav, najcenejša rešitev da utišaš cimre, je da vzameš usnjen pas, ga prepogneš na polovico, in greš garbat.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jaz ti svetujem silikonske zamaške za ušesa, zadihtajo tak, da nič ne čuješ!
Dobiš jih v lekarni, stanejo pa 10€. Dve silikonski kroglici, za katere ti svetujem, da jih daš na polovico, da boš imela 4 kroglice, ker so prevelike, da bi jih dobila v ušesa.
Dobiš jih v lekarni, stanejo pa 10€. Dve silikonski kroglici, za katere ti svetujem, da jih daš na polovico, da boš imela 4 kroglice, ker so prevelike, da bi jih dobila v ušesa.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov