Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^kaj pa če bi rajši:
a) ne pila, ko voziš
b) ne vozila, ko piješ
Sori, nimam pojma sicer..
a) ne pila, ko voziš
b) ne vozila, ko piješ
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
En link: KLIK. Sicer se pa js nebi igrala s tem. Kar več ur po pitju lahko še kaj napihaš. Seveda če je manjša količina hitreje. Naj bi bilo telo sposobno razgraditi 1 merico alkohola v 1 uri.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
NUJNO
Rabim vedet kaj je razlika med "nanny", "babysitter", "housekeeper" in "au pair"? Housekeeper je verjetno, da skrbiš samo za hišo in okolico (plus gospodinjska dela najbrž), kaj pa ostale tri? Ker senior care (za starejše) je posebej označeno, tako da za te tri ne vem, zakaj jih ločujejo... Če mi zna katera malo razložit te tri pojme bom ful vesela
Rabim vedet kaj je razlika med "nanny", "babysitter", "housekeeper" in "au pair"? Housekeeper je verjetno, da skrbiš samo za hišo in okolico (plus gospodinjska dela najbrž), kaj pa ostale tri? Ker senior care (za starejše) je posebej označeno, tako da za te tri ne vem, zakaj jih ločujejo... Če mi zna katera malo razložit te tri pojme bom ful vesela
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
purple_rain napisal/-a:^^kaj pa če bi rajši:
a) ne pila, ko voziš
b) ne vozila, ko piješ
to itak, ampak včasih pač prejšnji dan piješ in naslednji dan (pred poldnevom itak ne) bi kam šla, a ne vem če že lahko vozim.
*mala* hvala, bom pogledala
Don't worry, be happy!!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ja, to pa itak. Razen če žurala in pila do 10ih zjutraj
Moja razlaga. Au pair je, ko pride ena punca, verjetno iz tuje države k družini in z njimi živi, skrbi za otroka, mu kaj skuha, itd...
Nanny je tista, ki vsak dan pride in pazi nek poln deloven čas otroka.
Babysitter pa tista, ki pazi le par uric, ko starša kam gresta (npr. zvečer) in občasno.
Lahko da imam čist narobe
Moja razlaga. Au pair je, ko pride ena punca, verjetno iz tuje države k družini in z njimi živi, skrbi za otroka, mu kaj skuha, itd...
Nanny je tista, ki vsak dan pride in pazi nek poln deloven čas otroka.
Babysitter pa tista, ki pazi le par uric, ko starša kam gresta (npr. zvečer) in občasno.
Lahko da imam čist narobe
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
^^ se strinjam, ampak je tudi moje mnenje laično.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
BlackDahlia - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 1. 2011
Kje se dobijo izotonični napitki? Se jih dobi tudi v Mercatorju, Sparu ipd., ali samo v fitness centrih in specializiranih trgovinah? Zanima pa me konkretno za Mb.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Ja, tud navadne trgovine to držijo, Spari in Mercatorji in podobno.
Pa si zračunaj (čeprav se pridružujem mnenju purple_rain).
Summer055 napisal/-a:mene, kot mlado voznico, zanima približno koliko časa po pitju alkohola ne smeš vozit avta. Da imaš 0,0 alkohola, če te ustavi policaj.
Pa si zračunaj (čeprav se pridružujem mnenju purple_rain).
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Koliko časa po zaužitju droge (take, ki se jo snifa) le-ta še ostane v krvi? Pa kje lahko najdem kaj več o tem - nasplošno? Ne mislim o splošnih informacijah o drogah, pač pa o tem, kako dolgo se telo prečiščuje in kako dolgo je človek pod vplivom droge - fizično ter psihično.
Pa ne sprašujem zase , da ne bo kdo mislil, da sem đanki
Pa ne sprašujem zase , da ne bo kdo mislil, da sem đanki
-
Če se ne motim, je amfetamine mogoče odkriti v urinu in slini tri do največ sedem dni po konzumiranju, v laseh bi naj bilo mogoče odkriti sledi še po treh mesecih. Pri travi pa do enega meseca.
Če se motim, naj me kdo popravi.
Če se motim, naj me kdo popravi.
-
Ne me držat za besedo, to sem pobrskala po spominu, ker sem v 4. letniku za maturitetno raziskovalno nalogo pisala o drogah. Naj še kdo drug pove, če je kje kaj našel.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov