Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 3632 prispevkov
• Stran 243 od 243
•
Prejšnja
1 ... 239, 240, 241, 242, 243
- mmm
- Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 11. 2011
Ja, če bi jim dal vnuke, bi pa to verjetno res bil še največji poklon poklon
Čeprav do mojega "pastorja" nista bila neki odprta, zlasti mama ne, pa je bil ful fajn in dobrovoljen in neproblematičen... tko da mal dvomim, da bi se bila pripravljena kaj pretegnit za vnuke, jih je očitno hčerka izčrpala
Haha, izlet bi res bil top, sam sm škrt
Mogoče bi res lahk dal kako spa razvajanje, ker tega jim običajno ne kupujem...
Mah pr fotru itak ni razlike penzija al ne, nič se ni spremenil, razen da sva zdej neki "skregana" oz. je neki užaljen do mene in me ne kliče več, ko sm mu nazadnje (v mirnem tonu) metal očitke česa vse me ni naučil in da si zdej pač moram vse to plačevati, česar me ni naučil... no res ni bilo neki hvaležno iz moje strani... pr mami mogoče bo kaka razlika, čeprav iskreno povedano ne vem kak nov hobi si bo našla
Fotru drugače sem kupil eno par družabnih iger in jih je pospravil in rekel kaj mu to nosim... pol seveda ni šel še v penzijo takoj, ampak saj tud zdele ni zares v penziji
-----
Glede na to, kar si napisala, bi rekel... privat jacuzzi... samo berem, da hočeš več od tega...
Na drugo žogo pa. Vikend s plesnim tečajem haha, ob večerih pa clubbing... oz. vsaj disko ritmi... ja, to bo za vaju
Pa še spa, kulinariko, kak sprehod, da imata na voljo vmes... saj vem, da pišem zase, ne zate 

Haha, izlet bi res bil top, sam sm škrt

Mogoče bi res lahk dal kako spa razvajanje, ker tega jim običajno ne kupujem...
Mah pr fotru itak ni razlike penzija al ne, nič se ni spremenil, razen da sva zdej neki "skregana" oz. je neki užaljen do mene in me ne kliče več, ko sm mu nazadnje (v mirnem tonu) metal očitke česa vse me ni naučil in da si zdej pač moram vse to plačevati, česar me ni naučil... no res ni bilo neki hvaležno iz moje strani... pr mami mogoče bo kaka razlika, čeprav iskreno povedano ne vem kak nov hobi si bo našla

Fotru drugače sem kupil eno par družabnih iger in jih je pospravil in rekel kaj mu to nosim... pol seveda ni šel še v penzijo takoj, ampak saj tud zdele ni zares v penziji

-----
Glede na to, kar si napisala, bi rekel... privat jacuzzi... samo berem, da hočeš več od tega...
Na drugo žogo pa. Vikend s plesnim tečajem haha, ob večerih pa clubbing... oz. vsaj disko ritmi... ja, to bo za vaju

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Pojdita v Humano ali podobno trgovino in eden drugemu izberita 'romantični' outfit (drugi ga MORA oblečt), potem gresta v outfitih v kino in na slepo izbereta film. Kasneje ga predebatirata pri večerji, kjer spet eden drugemu izbereta večerjo (po okusu drugega, da si pokažeta, koliko se poznata. -> romantični privdih za konec).
Hm hm, mislim, da bom sledila sama svojemu nasvetu.
bom poročala

Hm hm, mislim, da bom sledila sama svojemu nasvetu.

Prvi neprebran prispevek • 3632 prispevkov
• Stran 243 od 243
•
Prejšnja
1 ... 239, 240, 241, 242, 243
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: saarijarvi