Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Cheesecake je nekakšna skutina torta, ali s kakšnim drugim svežim sirom.
Kaj pa je sploh "chilly dog"? Najprej sem prebrala čili in mislna da je to hot dog s čilijem
Kaj pa je sploh "chilly dog"? Najprej sem prebrala čili in mislna da je to hot dog s čilijem
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ew, a je sladka ta skutina torta? (edit sm pogledala sliko, doh, da je sladko, ooo dobr zgleda :O)
Ja sj mislm, da je čili dog in me pač zanima..a je dejansko hot dog pač.. s čilijem in to je to?
fuuj kok čudn zgleda. Sam pomoje je ful dobr.
Ja sj mislm, da je čili dog in me pač zanima..a je dejansko hot dog pač.. s čilijem in to je to?
fuuj kok čudn zgleda. Sam pomoje je ful dobr.
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ni tak preprosto, da bi blo samo čili v prahu in to je to:
Pa še wikipedia: KLIK
Njami, js bi tud to jedla
Pa skutino torto tud
a chili dog is a sausage served with a rich beef stew containing chili powder and other spices. The hot dog is usually served on a bun and topped with this thick and often spicy dressing.
Pa še wikipedia: KLIK
Njami, js bi tud to jedla
Pa skutino torto tud
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz sem to jedla. Taprava ameriška požtija. Ja, v bistvu je bil en velik american-style hot dog s zelenjavo in sirom, čez pa še chilli polit. pač kot je *mala* ugotovila, ne čili kot začimba - to sem tudi jaz naivno pričakovala in me skoraj kap, ko sem videla, kaj dobim - ampak tista njihova enolončnica, ki jo v nanizankah kuhajo
Je bilo tolk vsega, da samega doga oziroma hrenovke sploh okusila nisem. Če najdem sliko požrtije na telefonu, jo prilepim.
Je bilo tolk vsega, da samega doga oziroma hrenovke sploh okusila nisem. Če najdem sliko požrtije na telefonu, jo prilepim.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Matr ni čudno, da se narod redi..
It was forever..but it didnt last long..
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Mene pa zanima ali katera ve za kak zastonjšni parking v bližini Langusove ulice v Lj? Plačljiva parkirišča poznam, ampak bom tam celo dopoldne, tako da bi me že kr malo drago prišlo. Hvala že vnaprej!
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
love.<3 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 1. 2009
Maychy napisal/-a:Mene pa zanima ali katera ve za kak zastonjšni parking v bližini Langusove ulice v Lj? Plačljiva parkirišča poznam, ampak bom tam celo dopoldne, tako da bi me že kr malo drago prišlo. Hvala že vnaprej!
interšpar vič (:.. je pa ene 10-15 minutk hoje do tja..ta je zazihr, lahk pa probaš srečo med bloki/hišam.. pa mislm da je tle bliz ena gostilna (mislm da mehiška) in se da tut tm parkirat, ne vem pa če kdo hod kej preverjat/karkol
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
mogoče katera ve, kje bi lahko kupila obleko za trebušne plese. Za prijateljičin rojstni dan bi namreč rada kupila bolj profesionalno obleko- sepravi krilo, pas, modrc... pa da ni čisto običajno ampak malo bolj posebno.
Sama poznam edino trgovino sariko, pa še ta nima prav kompletov.
Don't worry, be happy!!
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Nevem,če moje vprašanje sodi v tole temo,ampak nesmiselno se mi zdi,odpirat novo...
Iščem puding z okusom karamele.Ne vem niti,če obstaja,a glede na to,da obstaja sladoled s tem okusom,mi je prišlo na misel,da morda obstaja tudi puding.Okus karamele v sladicah naravnost obožujem in skoraj dvomim,da kje nebi imeli tudi pudinga.V Merkatorju sem že pogledala,bom pa tudi drugje.Če pa ga je katera kje videla,bom pa vesela informacije.
Iščem puding z okusom karamele.Ne vem niti,če obstaja,a glede na to,da obstaja sladoled s tem okusom,mi je prišlo na misel,da morda obstaja tudi puding.Okus karamele v sladicah naravnost obožujem in skoraj dvomim,da kje nebi imeli tudi pudinga.V Merkatorju sem že pogledala,bom pa tudi drugje.Če pa ga je katera kje videla,bom pa vesela informacije.
-
monique* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2009
Summer055 napisal/-a:mogoče katera ve, kje bi lahko kupila obleko za trebušne plese. Za prijateljičin rojstni dan bi namreč rada kupila bolj profesionalno obleko- sepravi krilo, pas, modrc... pa da ni čisto običajno ampak malo bolj posebno.
V Tuš Planetu Kranj sem ravno včeraj videla da imajo neko "stojnico" z orientalskimi zadevami in tudi komplete sicer ni bilo videti veliko izbire.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov