Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Mene pa zanima kaj se dejansko najbolj splača oz. ali je res potrebno imeti predplačniško kartico za spletne nakupe? Sama imam klasično VISA plačilno kartico in plačujem letalske karte ipd. s to kartico, in je vse bp, edino kar me skrbi je to, da je pač direkten trr in baje naj ne bi bilo najbolj varno s tega vidika. Druga stvar, ki je moteča, pa je to, da pri določenih stvareh (sploh na bookingu to opažam) ta kartica ne gre "skozi", ker mora bit kreditna, zato me zanima kako imate drugi urejeno s kartico za spletno plačevanje. (to je problem tudi v primeru, če hotel omogoča plačilo šele ob prihodu na kraj mesta, a rabijo predhodno podatke o kartici v primeru, da zadržijo znesek do tvojega prihoda in ti ga potem vrnejo)
Pred tem sem bila dalj časa v tujini in imela tamkajšnjo kartico, s katero je šlo plačevati vse preko spleta, zdaj mi pa gre včasih na živce, ko bi mogla kaj hitro rezervirat (prenočitev preko tujih strani), pa ne gre zaradi vrste kartice.
Pred tem sem bila dalj časa v tujini in imela tamkajšnjo kartico, s katero je šlo plačevati vse preko spleta, zdaj mi pa gre včasih na živce, ko bi mogla kaj hitro rezervirat (prenočitev preko tujih strani), pa ne gre zaradi vrste kartice.
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Hej, a je katera diplomirala/magistrirala po 17.11.2017 oz ima info iz prve roke o ohranitvi statusa v tem primeru?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ni lih, da nujno potrebujem, ampak.. ok ne, what the hell, lazem kera oddaja se zdej vrti na slovenskem tv-ju, neka 'kmet isce zeno' varianta? Kdaj in kje?
trash tv 4eva
trash tv 4eva
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Ljubezen na deželi.
Love it.
Boljše od katerekoli oddaje na tvju, ukinte vse ostalo hočem met 12 ur Bar reality showa in 12 ur Ljubezni na deželi.
Love it.
Boljše od katerekoli oddaje na tvju, ukinte vse ostalo hočem met 12 ur Bar reality showa in 12 ur Ljubezni na deželi.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
Aja fuck, točn po domače, nekje drugje je bila na deželi al watever .
Jaz rad gledam nekaj kjer me je sram, ker imam nizko toleranco za cringe...in potem doživljam skoraj neke napade adrenalina ko gledam to.
Jaz rad gledam nekaj kjer me je sram, ker imam nizko toleranco za cringe...in potem doživljam skoraj neke napade adrenalina ko gledam to.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Hvala
nemska tv je meka za te stvari.
Kmet isce zeno
Iskanje snahe
Menjava zena
Teen mums
Teen mums celebrity special
Celebrity-ji kuhajo vecerjo
Celebrityji v dzungli
Bachelor
Bachelorette
Ex bachelors + bachelorettes dejting show
Goli dejting v dzungli
ahhhhh
nemska tv je meka za te stvari.
Kmet isce zeno
Iskanje snahe
Menjava zena
Teen mums
Teen mums celebrity special
Celebrity-ji kuhajo vecerjo
Celebrityji v dzungli
Bachelor
Bachelorette
Ex bachelors + bachelorettes dejting show
Goli dejting v dzungli
ahhhhh
-
Jaz bi bil 24/7 pred tvjem.
Res imam rad to sranje .
Zdej sem v tole zadevo.
Res imam rad to sranje .
Zdej sem v tole zadevo.
-
Exit - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 2. 2012
Kak lahko to gledate :s js prov čutim kk mi odmirajo možgani, če slučajno na to naletim. zadnjič sn bla tko chill pa sn si za foro ruknala te kim kylie lala. po petih minutah sem prestavila, ker sem čutila pritisk v buči
yuck
yuck
“I took a deep breath and listened to the old brag of my heart. I am, I am, I am.”
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kako "udomaciti" mlade prostozivece mucke (ko so enkrat ze v tvoji dnevni sobi)?
Na vratih sta se cudezno pojavila dva mucka, nista nekaj strasno plasna, a vseeno bezita stran in malo pihata (bolj iz principa). Pac, sedaj sta v locenem prostoru in vsake toliko malo pohengam z njima. Jesta, lulata, se igrata vprico mene, a preblizu si ne upata.
Kaksen nasvet? Nisem se imela tako malih muc. Kaj rabijo? Kako naj se bolh znebim, ker repelentov se baje ne sme uporabljat na tako malih? Aja, stara sta po moje okoli 4 ali 5 tednov, jesta ze sama (dala sem jima brikete, razmocene v macjem mleku).
Na vratih sta se cudezno pojavila dva mucka, nista nekaj strasno plasna, a vseeno bezita stran in malo pihata (bolj iz principa). Pac, sedaj sta v locenem prostoru in vsake toliko malo pohengam z njima. Jesta, lulata, se igrata vprico mene, a preblizu si ne upata.
Kaksen nasvet? Nisem se imela tako malih muc. Kaj rabijo? Kako naj se bolh znebim, ker repelentov se baje ne sme uporabljat na tako malih? Aja, stara sta po moje okoli 4 ali 5 tednov, jesta ze sama (dala sem jima brikete, razmocene v macjem mleku).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov