Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Savannah - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Jp, sem ravno to prej naredla in mi je rekla v tajništvu, da naj jutri pokličem, ker ravnateljice ni poleg, da bi povedala kaki je postopek, sam grem jutri zjutraj kar v šolo in osebno vprašat. Bi rada čim prej zrihtala to zadevo, ker baje je bil prejšnji postopek kar dolg - odjava iz uradnega lista pa ne vem kaj še vse, zdaj je pa baje neki nov postopek.
No, hvala vseeno.
No, hvala vseeno.
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz sem imela vedno zmenjeno, da so mi v tem primeru na dve napotnici nakazali (pač dva nakazila po 200€). Prosi delodajalca, saj načeloma že vedo, kaj narediti.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
No saj, upam da povečini vejo kak pa kaj je treba... Ampak jaz mislim bolj v primeru, ko mi mesečno znese krepko čez 400 €. Ker dokler je sam 400 € kot v tvojem primeru, itak ni treba sploh delit na dve napotnici, ali pač? Sem mislila, da se to prakticira samo ko si nad 400 €, drugače itak ni problema?
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
No, ok, 201+201, da bom bolj natančna
Ja, če boš več zaslužila, ti bodo pa na vsako napotnico 399€ nakazali. Verjetno imaš stalno napotnico, ne? Pač kot dve plači v enem mesecu. Meni sploh ni bilo treba prosit, so že sami vedeli in kar je bilo nad 400€ avtomatsko nakazali na dve napotnici. Ampak bolje, da jih opozoriš. Vzelo jim bo pa natanko 3 sekunde več dela, tako da brez skrbi, vse se da.
Ja, če boš več zaslužila, ti bodo pa na vsako napotnico 399€ nakazali. Verjetno imaš stalno napotnico, ne? Pač kot dve plači v enem mesecu. Meni sploh ni bilo treba prosit, so že sami vedeli in kar je bilo nad 400€ avtomatsko nakazali na dve napotnici. Ampak bolje, da jih opozoriš. Vzelo jim bo pa natanko 3 sekunde več dela, tako da brez skrbi, vse se da.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
No ne potrebujem ravno nujno, ampak kje lahko urejaš svoj prispevek in ga spreminjaš? A sem spregledala kje ali ni več te možnosti? Ker sem hotela urediti besedilo in sem ga pomotoma citirala, zdej pa ne znam zbrisat?
A goal without a plan is just a wish.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ajča- se je že par uporabnic dons v temi Moderatorji in ... pritožilo, da v določenih podforumih nimajo te opcije Upam da se vrne...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Aha, hvala. Čeprav ne vem, zakaj bi bilo to dobro . Js si velikokrat naknadno kakšno napako popravim v postu, ker ali napišem nerazumljivo (glagole napačno postavljam, stavke okol obračam) ali spregledam kakšno motečo slovnično napako, kjub predogledu.
No tukaj vidim, da ta funkcija je.
No tukaj vidim, da ta funkcija je.
A goal without a plan is just a wish.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov