Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Josee Phine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2013
Haj
Sama delam v trgovini (sicer čevlji) ampak, prodajalec je dolžen vzeti nazaj uničeno robo - z računom in po možnosti z etiketo in ti zamenjati za nov artikel ali vrniti denar.
Brez računa kaj dosti verjetno ne moreš narediti. No odvisno tudi od prodajalca.
Vzemi oblekco pa nesi nazaj, ker po par urah se obleka ne more uničit če ne delaš nič nenavadnega z njo
Sama delam v trgovini (sicer čevlji) ampak, prodajalec je dolžen vzeti nazaj uničeno robo - z računom in po možnosti z etiketo in ti zamenjati za nov artikel ali vrniti denar.
Brez računa kaj dosti verjetno ne moreš narediti. No odvisno tudi od prodajalca.
Vzemi oblekco pa nesi nazaj, ker po par urah se obleka ne more uničit če ne delaš nič nenavadnega z njo
Take me as i am, or watch me as i go.
- faktom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2011
Zdravo!Kaj mi lahko pomagate rešit naloge,hvala
Reši neenačbo x na 2 +3x-10 ≤0
Reši polinomsko neenačbo x na3 -3x- 2 ≥ 0
Za polinom p(x)=(x-2) na 3 (x+5) poišči realne ničle,presečišče,grafa polinoma z ordinatno osjo in nariši graf.
Nariši graf racionalne funkcije q(x)=(x-1)(x+3)na 2 (x-2) ulomleno (x+2)(x-5) na 4
Določi ničle,pole,asimptote in nariši graf funkcije
q(x)=x na 3 +2x na 2+ x
ulomleno x+2
Zapiši polinom tretje sopnje ki ima ničle x1=3,x2= -3 ,x3=5 in je p(-2)=70
Poišči realno število a tako da bo število 4 ničla polinoma
p(x)=x na 4 +4x na 3 + ax na 2 - 3x-10a
Reši polinomsko neenačbo x na 5 + x na 4 - 5x na 3 +3x na 2 ≥ 0
Nariši graf racionalne funkcije x+2
ulomleno x na 2 (x-1)
Določi eksponentno funckijo ki zadošča f (x)=a na x , ki zadošča pogoju f(3 ulomleno 2)=ena osmina
Določi eksponentno funckijo ki zadošča f (x)=a na x , ki zadošča pogoju f(2 ulomleno 3)=ena devetina
Funkciji f (x)=2 na x spodaj + 1 določi začetno vrednost,vodoravno asimtoto,zalogo vrednosti
Funkciji f (x)=2 na x spodaj -4
določi začetno vrednost,vodoravno asimtoto,zalogo vrednosti
Funkciji f (x)=3 na x - 1 skupaj
Funkciji f (x)=3 na x +2 skupaj
Reši neenačbo x na 2 +3x-10 ≤0
Reši polinomsko neenačbo x na3 -3x- 2 ≥ 0
Za polinom p(x)=(x-2) na 3 (x+5) poišči realne ničle,presečišče,grafa polinoma z ordinatno osjo in nariši graf.
Nariši graf racionalne funkcije q(x)=(x-1)(x+3)na 2 (x-2) ulomleno (x+2)(x-5) na 4
Določi ničle,pole,asimptote in nariši graf funkcije
q(x)=x na 3 +2x na 2+ x
ulomleno x+2
Zapiši polinom tretje sopnje ki ima ničle x1=3,x2= -3 ,x3=5 in je p(-2)=70
Poišči realno število a tako da bo število 4 ničla polinoma
p(x)=x na 4 +4x na 3 + ax na 2 - 3x-10a
Reši polinomsko neenačbo x na 5 + x na 4 - 5x na 3 +3x na 2 ≥ 0
Nariši graf racionalne funkcije x+2
ulomleno x na 2 (x-1)
Določi eksponentno funckijo ki zadošča f (x)=a na x , ki zadošča pogoju f(3 ulomleno 2)=ena osmina
Določi eksponentno funckijo ki zadošča f (x)=a na x , ki zadošča pogoju f(2 ulomleno 3)=ena devetina
Funkciji f (x)=2 na x spodaj + 1 določi začetno vrednost,vodoravno asimtoto,zalogo vrednosti
Funkciji f (x)=2 na x spodaj -4
Funkciji f (x)=3 na x - 1 skupaj
Funkciji f (x)=3 na x +2 skupaj
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Prepozna ura, da bi se lotil teh nalog. Pomagaj si s temle, zelo uporabna zadeva!
http://www.wolframalpha.com/
http://www.wolframalpha.com/
Zadnjič spremenil mastermind, dne 19. Jun. 2014 1:33, skupaj popravljeno 2 krat.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Josee Phine, so vzeli nazaj, hvala (sicer sem v trgovini zamolcala, da sem jo ze nosila, ampak ok )
-
PeggySue* - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 11. 2006
- Kraj: Gorenjska
Kaj se zgodi,če zbrišem svoj FB profil in se potem čez določen čas,želim vrniti in prijaviti z istim mailom in geslom? Ali moji prejšnji podatki ostanejo kje shranjeni,ali moram vse objavljati na novo,slike in prošnje za prijateljstvo?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jap, ce deaktiviras profil, ga lahko potem spet aktiviras in je vse, kot je bilo. Vem, ker imam par "sem prevec kul za FB, ampak ne morem dolgo brez njega" prijateljev, ki vsake toliko zginejo in pridejo cez 2 tedna nazaj
-
Ma kdo kako odstekano idejo, kaj bi lahko bodoci nevesti kupili za dekliscino? Poleg manjsih 'osebnih' darilc bi ji dali se neko glavno darilo, okvirni budget je nekje 100eur
seksi perilo..? razvajanje samo zanjo? za oba?
se nikoli nisem bila na nobeni, pa ne vem.
seksi perilo..? razvajanje samo zanjo? za oba?
se nikoli nisem bila na nobeni, pa ne vem.
-
Premaknjeno
elat napisal/-a:Pozdravljeni,
za tiste, ki poznajo Španščino imam vprašanje.
Imam glagol VOY, ki je ena od oblik glagola, ki je v nedoločniku IR.
Gledam razpredelnico spregatve glagola in bi potreboval nekaj pojasnil:
http://www.spanishdict.com/conjugate/ir
Hvala
Tulip napisal/-a:Kaj točneje te zanima?
- lollypop-@
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2014
Glagol je IR, ne voy Voy je samo ena oblika glagola in sicer v sedanjiku Nisi pa nič napisala kaj točno te zanima
Never explain yourself to anyone.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
Because the person who likes you doesn`t need it,
and the person who dislikes you won't believe it.
-
donna. - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 8. 2010
NOVO:
Zanima me nasvet in sicer, kako se vam zdi savnanje in obisk jacuzzija poleti? Ni to bolj za pozimi?
In sicer, s fantom bova poleti praznovala 2. obletnico pa sem si zamislila da bi kupila paket razvajanja (masaža,savna,jacuzzi), pa ne vem kok primerno je to za sredino poletja? Naj še dodam, da je moj z morja tko da efekta 'gremo se kopat' ni. Pa še vroče je ful poleti, zakaj bi šla pol v savno? sam razmišljam,..ideja ful dobra, sam se mi zdi da ne klapa z letnim časom
Zanima me nasvet in sicer, kako se vam zdi savnanje in obisk jacuzzija poleti? Ni to bolj za pozimi?
In sicer, s fantom bova poleti praznovala 2. obletnico pa sem si zamislila da bi kupila paket razvajanja (masaža,savna,jacuzzi), pa ne vem kok primerno je to za sredino poletja? Naj še dodam, da je moj z morja tko da efekta 'gremo se kopat' ni. Pa še vroče je ful poleti, zakaj bi šla pol v savno? sam razmišljam,..ideja ful dobra, sam se mi zdi da ne klapa z letnim časom
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov