Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
NUJNO:
Kako lahko v prošnji za sponzorska sredstva poveš, da nočeš denarja ampak hrano?
Kako lahko v prošnji za sponzorska sredstva poveš, da nočeš denarja ampak hrano?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
- taceyKa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 10. 2004
- Kraj: celje
NOVO!!
dragi moji imam eno vprašanje. Moja mama bi rada našla svojo sestrično ki se je pred veliko leti preselila v ameriko in sta izgubili stik. Iskala sem že po fb in stricu Googlu pa nič ne najde a mogoče obstaja še kakšna druga spletna stran namenjena prav temu preko katere bi lahko našla vsaj naslov te osebe ali kaj podobnega??? Pa ne zdej kakega zasebnega detektiva al pa kej podobnega haha
hvala!
dragi moji imam eno vprašanje. Moja mama bi rada našla svojo sestrično ki se je pred veliko leti preselila v ameriko in sta izgubili stik. Iskala sem že po fb in stricu Googlu pa nič ne najde a mogoče obstaja še kakšna druga spletna stran namenjena prav temu preko katere bi lahko našla vsaj naslov te osebe ali kaj podobnega??? Pa ne zdej kakega zasebnega detektiva al pa kej podobnega haha
hvala!
i dont make you feel special, i just remind you that you are special!!!!!!!
we are all special!!!!!!!!!!!
we are all special!!!!!!!!!!!
-
mastermind - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 2. 2013
- Kraj: London, UK
Zanimivo. Načeloma je odvisno koliko časa nazaj se je ta sestrična preselila v ZDA. Neko osnovno iskanje bi šlo preko imenikov, raznih obrtniških baz (če ve s čim se ukvarja), sicer pa google in iskanje imena skupaj s ključnimi besedami.
Je pa to kot iskanje igle v senu, ker se ljudje v ZDA ogromno selijo in ta sestrična je po možnosti še spremenila priimek ob poroki, tako da, ja, good luck! V nekateri mestih imajo kake cerkve svojo bazo porok in smrti, tako da bi načeloma lahko tudi tam našla kaj uporabnega.
Je pa to kot iskanje igle v senu, ker se ljudje v ZDA ogromno selijo in ta sestrična je po možnosti še spremenila priimek ob poroki, tako da, ja, good luck! V nekateri mestih imajo kake cerkve svojo bazo porok in smrti, tako da bi načeloma lahko tudi tam našla kaj uporabnega.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Kako bi se v slovenscino cim bolj tocno prevedlo "domestic workers"? To so pac hisne pomocnice, varuske, in to...
- krinoloina
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2011
gospodinja?
I'm just ... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be.
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
[Eternal Sunshine of the Spotless Mind]
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Ne, gospodinja je podpomenka. Ta izraz vkljucuje poleg gospodinj vso pomoc v/okoli hise. Recimo, kot receno tudi varuske, vrtnarje, kuharje, pac sluznicat
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
delavci v gospodinjstvu? Tako je bilo prevedeno tu:
http://sl.linguee.com/angle%C5%A1%C4%8Dina-sloven%C5%A1%C4%8Dina/prevajanje/domestic+work.html
Ampak mogoče se lepše sliđi hišni pomočniki, hišno osebje?
http://sl.linguee.com/angle%C5%A1%C4%8Dina-sloven%C5%A1%C4%8Dina/prevajanje/domestic+work.html
Ampak mogoče se lepše sliđi hišni pomočniki, hišno osebje?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
Hm ja, bom po moje nekaj od tega uporabila. Mi bo ze lektor popravil, ce bo treba
Hvala...
Hvala...
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Kje bi lahko kupila zelene pajkice, take številke, da jih na rit lahko zvleče tudi ne ravno majhen moški? V poštev pridejo tudi kake večje ženske št (L, XL). Pa da so manj kot 10 eur (rabimo za kostum).
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
NOVO
V h&m-ju sem neki dni nazaj kupla krajšo oblekico iz poliestra. V soboto sem jo za par ur imela obleceno in ko sem v enem momentu pogledala dol, je bila pri strani popolnoma scufana in zmuckana - sigurno ne po moji krivdi, ker nisem pocela nic taksnega, da bi se lahko tako natrgala. Do sedaj sama še nikoli nisem izvršila nobene reklamacije in me zanima, če jo bodo vzeli nazaj, glede na to, da sem jo že nosila? (bila je namrec 30€ in se mi res ne zdi ok, ce se po nekaj urah nosenja material ze tako znuca )
V h&m-ju sem neki dni nazaj kupla krajšo oblekico iz poliestra. V soboto sem jo za par ur imela obleceno in ko sem v enem momentu pogledala dol, je bila pri strani popolnoma scufana in zmuckana - sigurno ne po moji krivdi, ker nisem pocela nic taksnega, da bi se lahko tako natrgala. Do sedaj sama še nikoli nisem izvršila nobene reklamacije in me zanima, če jo bodo vzeli nazaj, glede na to, da sem jo že nosila? (bila je namrec 30€ in se mi res ne zdi ok, ce se po nekaj urah nosenja material ze tako znuca )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov