Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Sarissima - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 26. 12. 2010
Hollyfood, piknik v parku in indeks kafe - vse na aškerčevi.
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
NOVO
Kje v Celju si lahko kvalitetno pobarvaš lase za normalno ceno? Ali katera ve za kakšne akcije frizerskih salonov-kot npr. ti boni s popustom, ala Kolektiva?
Kje v Celju si lahko kvalitetno pobarvaš lase za normalno ceno? Ali katera ve za kakšne akcije frizerskih salonov-kot npr. ti boni s popustom, ala Kolektiva?
I am not an enigma, just a contradiction!
- faktom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2011
Zdravo!
Bil sem na razgovoru za službo,nadomeščanje osebe na bolniški za približno 4 mesece.
Bil sem sprejet,samo še prošnjo moram oddat.Že 6let živim v kraju,kjer imam začasen naslov.Tam,kjer imam stalni naslov ne živim in mislim,da se ne bom vrnil.
Ne vem kateri naslov naj napišem v prošnjo stalni ali začasni.Razlika med stalnim in začasnim naslovom je več kot 100km.
Zame bo to prva služba.Koliko letnega dopusta mi pripada?Hvala
Bil sem na razgovoru za službo,nadomeščanje osebe na bolniški za približno 4 mesece.
Bil sem sprejet,samo še prošnjo moram oddat.Že 6let živim v kraju,kjer imam začasen naslov.Tam,kjer imam stalni naslov ne živim in mislim,da se ne bom vrnil.
Ne vem kateri naslov naj napišem v prošnjo stalni ali začasni.Razlika med stalnim in začasnim naslovom je več kot 100km.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
http://www.pohorje.org/mariborsko-pohor ... -vzpenjaca
glede na to, da imajo objavljen samo poletni cenik, je ta najbrž veljaven, če ne se pa zbuni, da na netu piše 5€ in da zavajajo potrošnike
glede na to, da imajo objavljen samo poletni cenik, je ta najbrž veljaven, če ne se pa zbuni, da na netu piše 5€ in da zavajajo potrošnike
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
faktom napisal/-a:Zdravo!
Začasnega, saj se bos od tam vozil, ne? Ker se po tem najbrž gledajo tudi potni stroški. Kar se pa dopusta tiče, sem pa malo zastarela kar se poznavanja zakonodaje tiče, tako da naj me prosim kdo popravi, ampak se mi zdi, da ti pripada pač sorazmerno s številom mesecev v letu, ko boš v delovnem razmerju (glede na to, da začenjaš sredi leta). Koliko je pa to, ti pa v pogodbi o zaposlitvi vse piše.
Pa čestitke za prvo zaposlitev!
-
Cassiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2013
NUJNO
Pred dvema mesecema bi mogla podaljšat socialno pomoč, a je nisem, ker sem imela polno glavo drugih obveznosti, zato sem v vmesnem času ostala brez, posledično pa se je prekinilo tudi obvezno in dodatno zavarovanje. Ker sem vmes kratek čas opravljala javna dela, kjer sem bila seveda zavarovana preko delodajalca, me zdaj ta delodajalec ne more odjaviti od zavarovanja na delu, ker nimam več obveznega. Čez en teden odhajam za eno leto v tujino (izven EU) in ne vem kaj naj naredim. Nima smisla, da nazaj sklenem obvezno zavarovanje, plačam za to (ne vem koliko to znese?), da me lahko oni zaradi dela odjavijo, nato pa itak odidem v tujino in mi zavarovanje v moji državi ne bo nič koristilo, še plačevati bi ga mogla, kar pa ga ne mislim, ker bom zavarovanje itak imela urejeno v tujini.
Kakšen nasvet kaj naj naredim? Se da to kako drugače urediti, da se izognem plačilu oz. ponovni sklenitvi zavarovanja ter tem proceduram? Trenutno mam res ful časa še za to.
Pred dvema mesecema bi mogla podaljšat socialno pomoč, a je nisem, ker sem imela polno glavo drugih obveznosti, zato sem v vmesnem času ostala brez, posledično pa se je prekinilo tudi obvezno in dodatno zavarovanje. Ker sem vmes kratek čas opravljala javna dela, kjer sem bila seveda zavarovana preko delodajalca, me zdaj ta delodajalec ne more odjaviti od zavarovanja na delu, ker nimam več obveznega. Čez en teden odhajam za eno leto v tujino (izven EU) in ne vem kaj naj naredim. Nima smisla, da nazaj sklenem obvezno zavarovanje, plačam za to (ne vem koliko to znese?), da me lahko oni zaradi dela odjavijo, nato pa itak odidem v tujino in mi zavarovanje v moji državi ne bo nič koristilo, še plačevati bi ga mogla, kar pa ga ne mislim, ker bom zavarovanje itak imela urejeno v tujini.
Kakšen nasvet kaj naj naredim? Se da to kako drugače urediti, da se izognem plačilu oz. ponovni sklenitvi zavarovanja ter tem proceduram? Trenutno mam res ful časa še za to.
"I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I`m already better than them."
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Odvisno od tega, koliko so krščenci in obhajanci stari? Verjetno si samo gost ali si morda komu botra (čeprav, če bi bila slednje, verjetno tega ne bi spraševala)? Obleci se normalno, vedi pa, da za v cerkev ni ravno spodobno nositi nekih ultra miničev in razkazovat svojih dolgih nožic Itak je pa še bolj mrzlo, tako da pokrita boš še zadosti
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
Stric google pravi da na strani http://www.malha-lepotin.com/
-
maybee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 3. 2006
you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
-
Cassiopeia - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2013
NOVO!
Kmalu potujem in bi rabila čim več stvari spravit v kovčka. Zanima me, kje bi se dalo dobit tiste vakuumske vrečke za pakiranje (če to sploh kaj pomaga pri pridobitvi prostora)? Vem, da sem enkrat brala o nečem takem, ko pa sem zdaj iskala po internetu, mi je našlo samo neke vrečke za pakiranje mesa.
Kmalu potujem in bi rabila čim več stvari spravit v kovčka. Zanima me, kje bi se dalo dobit tiste vakuumske vrečke za pakiranje (če to sploh kaj pomaga pri pridobitvi prostora)? Vem, da sem enkrat brala o nečem takem, ko pa sem zdaj iskala po internetu, mi je našlo samo neke vrečke za pakiranje mesa.
"I let them think what they want. If they care enough to bother with what I do, then I`m already better than them."
Marilyn Monroe
Marilyn Monroe
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
http://www.topshop.si/?tn=search&search=Space%20Bag
to se spomnim, ko je blo veckrat po tv-ju lahko narocis, al pa se ustavis v njihovih poslovalnicah (jih mas nastete v enem zavihku)
to se spomnim, ko je blo veckrat po tv-ju lahko narocis, al pa se ustavis v njihovih poslovalnicah (jih mas nastete v enem zavihku)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov