Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
katy.
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a katy. » 20. Feb. 2014 19:39

NOVO!

a ma katera izkušnje z pivskim kvasom (najraje tistim od biotopa -firma) kje ga kupiti v trgovini, da ne rabim dat 6 evrov tolko kot v lekarni stane...v mercatorju ga nisem našla, pa sem ful iskala tam pri prehranskih dopolnilih itd. sej je to pravo mesto ne?
naj bi v mercatorju bil za 2 evra samo jaz ga ne najdem :O
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Feb. 2014 11:27

*Gaja*- si zihr, da so te leče zate? Če ti kr ven padla ena :eek:
Sama sm probala te Pure Vision in NIKOL VEČ! skoz sm jih čutila v očesu, pa so kao neke super napredne leče, ki jih vsi hvalijo. Po kakih 2 tednih se mi je pa še eno oko vnelo in sm mela popolnoma rdečega, solze tekle iz njega, res obup (to se mi zgodilo samo 1 prej, po svoji krivdi, ker spala z njimi prevečkrat). Zakaj menjala leče? Js sm šla kr lepo nazaj na stare Acuve Oasys.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 21. Feb. 2014 17:04

Mini prenosni sterilizator za dude uporabljate ali ne?Priporočate ali raje ne?

http://shrani.najdi.si/?2W%2F2j%2FHEeX5 ... ilizat.jpg
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lesnik » 21. Feb. 2014 18:39

Dojenčkov prvi album kdaj se začne vpisovat v njega?
Uporabniški avatar
trust
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2012

Neprebrana objavaNapisal/-a trust » 22. Feb. 2014 12:03

Takrat, ko se rodi otrok ane
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 22. Feb. 2014 17:44

Tud prej? Že Slike z ultrazvoka, pa tak...
A imaš prov kj kupljenga (kar že večkrat zasledila, sam dopolnjuješ), če pa ne- pa sama odloči :D (npr. kdaj izvedela, kdaj rok, počutje...itd...)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 22. Feb. 2014 18:39

*mala* napisal/-a:*Gaja*- si zihr, da so te leče zate? Če ti kr ven padla ena :eek:
Sama sm probala te Pure Vision in NIKOL VEČ! skoz sm jih čutila v očesu, pa so kao neke super napredne leče, ki jih vsi hvalijo. Po kakih 2 tednih se mi je pa še eno oko vnelo in sm mela popolnoma rdečega, solze tekle iz njega, res obup (to se mi zgodilo samo 1 prej, po svoji krivdi, ker spala z njimi prevečkrat). Zakaj menjala leče? Js sm šla kr lepo nazaj na stare Acuve Oasys.

Ni mi padla iz očesa leča te znamke (Pure Vision), pač pa testnih lečk znamke Soft Lens 59. Zdaj mam nazaj Air Optix, očitno sem preveč pričakovala od leč, te mi še najbolj sedejo in zaenkrat ne bom nekih testih uvajala. Mam pa zdaj te za tri mesece, ampak važno, da sem zrihtala časovno, ker sem bla ful v časovni stiski.

Kere pa so najboljše tekočine za leče? Mogoče bi še to morala zamenjat.
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 12. 2013

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 22. Feb. 2014 18:57

Če maš problem s suhimi očmi, to pomoje ni problem v tekočini. Men se kr precej sušijo, ko imam leče notr (sploh zdej pozimi), pa mi ful pomagajo kapljice za oči. Mi jih je okulistka priporočila- že skoraj eno leto uporabljam Artelac uno kapljice, so v malih kapsulah za en dan in brez konzervansov.

Drugače se mi zdi pa najboljša tekočina za leče BioTrue od Bausch&Lomb, ampak ni kkšne opaznejše razlike- mislm da te to bolj osebna preferenca (in verjetn tud ta naziv 'bio' pripomore) :lol:
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Kitten
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 9. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a Kitten » 25. Feb. 2014 10:37

NOVO

Zanima me, kje bi lahko ugodno kupila albume za slike ? trde platnice za vec slik.... vcasih so jih imeli v Hoferju ali lidlu po cca 5-6 eur za kom (ne vem za koliko slik), A4 formata je bil album.... Kak predlog ? Ikea, ebay, amazon,.... ? Jih rabim kar nekaj zato iscem cimbolj ugodno.
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 26. Feb. 2014 6:50

Mi ogromno albumov nafilamo :D Pa smo jih ponavadi kupovali kar v Leclercu- imajo precejšnjo izbiro in niso dragi (se pa zdej nažalost niti približno ne spomnim cene-.-)
Uporabniški avatar
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 26. 12. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Sarissima » 03. Mar. 2014 13:00

Organiziram manjši kulturni večer na gregorjevo, z branjem poezije in kakim glasbenim vložkom (odvisno koga dobim - kakega solo pevca, nekoga da nekaj zaigra..). Kaj bi še lahko vključila, da bi bil večer bolj razgiban (tri ure brane poezije se malo vlečejo)?
Imate mogoče kak predlog za lepo romantično pesem?
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 03. Mar. 2014 13:36

sej imate lahko pavze vmes. z zakusko, čik pavzo (ta čas imaš lahko glasbo, kake prijekcije poezije ali česa drugega,...). če ne drugega, da se lahko ljudje pomenijo o vtisih posameznih sklopov, ....

po pavzi pač ljudi po mikrofonu povabiš k nadaljevanju programa. če komu ni všeč, lahko vmes še domov pobegne, brez da bi moral lomastit med sedečim občinstvom in se blamirat.

na začetku pač poveš, da bo program razdeljen po sklopih, da ljudje vejo kaj in kako.

lahko tudi nastopajoče prosiš, da je med pavzami 'debata z avtorji' ali kaj podobnega.

lahko imaš vmes kak kratek plesni performans
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 03. Mar. 2014 19:49

Je kartica urbana prenosljiva v smislu da greva na bus dve osebi z eno kartico in se jo 2x potegne?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ewyx » 03. Mar. 2014 19:59

Ja, ampak moraš vozniku rečt, da zrihta :)
Uporabniški avatar
Lamia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 4. 12. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Lamia » 10. Mar. 2014 8:39

Hej! Nujno potrebujem mnenje o Fit Inn fitnesu v BTCJU? Je mogoče katera že tja šla in lahko poda kkšno mnenje o tem? Seveda je pa zaželjena tud kakšna družba, ki bi trpela tm z mano :) :)
And I'd give up forever to touch you.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]