Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ja, je. tle pri nas so se ravno danes vsi srečni kopali in skakali iz žitnega mostu.
ampak je ljubljanica precej ogabna, js se že ne bi kopala v njej, ampak js tudi v slovensko morje komaj pomočim kak prst, ker voda ni po mojih standardih.
ampak je ljubljanica precej ogabna, js se že ne bi kopala v njej, ampak js tudi v slovensko morje komaj pomočim kak prst, ker voda ni po mojih standardih.
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
floribunda napisal/-a:ja, je. tle pri nas so se ravno danes vsi srečni kopali in skakali iz žitnega mostu.
super, hvala
Don't worry, be happy!!
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz Je pa dečko iz Lj, native speaker. Sem ti zs poslala.
- TroubleBubble
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 12. 2010
NOVO VPRAŠANJE:
Zanima me, kakšen je delovni čas G star Outleta (in tudi drugih outletov) v Celovcu.
Zanima me, kakšen je delovni čas G star Outleta (in tudi drugih outletov) v Celovcu.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Bom kar tukaj vprašala... Doma mam Fitness zeleno kavo (kupi se jo na eni slovenski spletni strani, ker se baje drugje ne dobi v SLO), ki mi jo je dala ena znanka, vendar gor piše v italijanščini in angleščini in še to samo glede tega kakšne dobre sestavine ima, ne pa tudi način uporabe. Na internetu sem zasledila njihov spletni katalog, kjer piše da se lahko spijeta dve do tri kave in s hladno filtrirano vodo. Jaz sem jo danes zjutraj pripravila tako kot običajno kavo. Najprej sem v đezvici zavrela vodo, nato sem počakala, da se malo umiri, v skodelico za kavo sem dala dve čajni žlički kave in prelila z vročo vodo.
Pije kdo to kavo na tak način?
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Nekje sem zasledila sliko na kateri je prikazan mlad fant obkrožen z dekleti...poleg nje pa slika ostarelega moža ki je sam na sliki.Sporočilo slike je da je bil v mladih letih obkrožen z dekleti v starosti pa je ostal sam.Mogoče je kdo kje zasledil to sliko?
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
*Gaja* napisal/-a:Bom kar tukaj vprašala... Doma mam Fitness zeleno kavo (kupi se jo na eni slovenski spletni strani, ker se baje drugje ne dobi v SLO), ki mi jo je dala ena znanka, vendar gor piše v italijanščini in angleščini in še to samo glede tega kakšne dobre sestavine ima, ne pa tudi način uporabe. Na internetu sem zasledila njihov spletni katalog, kjer piše da se lahko spijeta dve do tri kave in s hladno filtrirano vodo. Jaz sem jo danes zjutraj pripravila tako kot običajno kavo. Najprej sem v đezvici zavrela vodo, nato sem počakala, da se malo umiri, v skodelico za kavo sem dala dve čajni žlički kave in prelila z vročo vodo.
Zavreš vodo, odstaviš, daš dve ali tri žličke kave noter (eno, če piješ sama in imaš manj vode), postaviš nazaj da spet zavre in se naredi kavna pena, nato premešaš, odstaviš in pustiš cca. dve minuti, da se usedlina poleže.
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
NOVO:
Mene pa zanima, če kdo pozna native speakerja za učenje nemščine? Nekaj podobnega kot je Summer055 pisala za portugalščino par postov zgoraj. Pa če bi bil iz Štajerske - Mb, Ptuj, Slov. Bistrica- tu okrog.
Mene pa zanima, če kdo pozna native speakerja za učenje nemščine? Nekaj podobnega kot je Summer055 pisala za portugalščino par postov zgoraj. Pa če bi bil iz Štajerske - Mb, Ptuj, Slov. Bistrica- tu okrog.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
NUJNO
Kmalu odhajam v tujino k družinskim prijateljem mojih staršev, da se bom tam učila njihovega jezika, ker je eden od njiju Slovenec. Zanima me, kako je s socialno pomočjo, ki jo prejemam (z junijem sem dobila 1. nakazilo). Prijavljena sem na Zavodu za zaposlovanje kot brezposelna in aktivna iskalka zaposlitve, in tako imajo določene obvezne datume, ko moraš priti na pogovor in ona tam prečekira tisti "dnevnik", kjer beležiš kam si pošiljal vloge, za katera dela pač si se vse dogovarjal ali šel na razgovor.
Ta razgovor pri svetovalki na Zavodu se sicer da prestaviti, a ne vem kako je v primeru, ko te ni doma več mesecev. K družinskim prijateljem odhajam za minimalno tri mesece, po vsej verjetnosti pol leta, da jezik kar najbolje usvojim. Zato ne vem, ali me lahko odjavijo od socialne pomoči? Drugih dohodkov nimam niti tu niti jih ne bom imela tam.
Kmalu odhajam v tujino k družinskim prijateljem mojih staršev, da se bom tam učila njihovega jezika, ker je eden od njiju Slovenec. Zanima me, kako je s socialno pomočjo, ki jo prejemam (z junijem sem dobila 1. nakazilo). Prijavljena sem na Zavodu za zaposlovanje kot brezposelna in aktivna iskalka zaposlitve, in tako imajo določene obvezne datume, ko moraš priti na pogovor in ona tam prečekira tisti "dnevnik", kjer beležiš kam si pošiljal vloge, za katera dela pač si se vse dogovarjal ali šel na razgovor.
Ta razgovor pri svetovalki na Zavodu se sicer da prestaviti, a ne vem kako je v primeru, ko te ni doma več mesecev. K družinskim prijateljem odhajam za minimalno tri mesece, po vsej verjetnosti pol leta, da jezik kar najbolje usvojim. Zato ne vem, ali me lahko odjavijo od socialne pomoči? Drugih dohodkov nimam niti tu niti jih ne bom imela tam.
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
^^Kolko se spomnim sem jaz hodila na te datume nekak na tri mesece ali pa dva... če maš kakega ok svetovalca se probaj zmenit, mogoče da prideš tja tik preden odhajaš na potovanje in potem takoj ko se vrneš nazaj v Slovenijo?
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov