Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO
Se da na kakšen način trajno posvetliti obrvi za nianso ali dve? Pred leti, ko sem še imela blond lase (tiste res svetel odtenek kot na sliki), sem si vsake toliko pustila gor barvo za kakih 5 minutk in nato izprala (vem da se to sicer ne sme delat, a je kar fajn približek lasem izpadel), a se je sčasoma opazil narastek, kot na laseh. Nisem sicer hotela doseči isto svetlih obrvi kot sem mela pobeljene lase, ker itak izpade nikakvo, sem pa jih hotela obdržati svetlo rjave, saj mam naravne obrvi precej temno rjave, od daleč skoraj črne, čeprav je moja naravna barva las kostanjevo rjava. Ker razmišljam o prehodu nazaj na svetle lase, ki so mi najbolj pristajali, moram tudi obrvi nekako porihtat.
Kakšna ideja? Permanentne oz. metoda japonskega vrisovanja verjetno ne pride v poštev, ali pač?
Se da na kakšen način trajno posvetliti obrvi za nianso ali dve? Pred leti, ko sem še imela blond lase (tiste res svetel odtenek kot na sliki), sem si vsake toliko pustila gor barvo za kakih 5 minutk in nato izprala (vem da se to sicer ne sme delat, a je kar fajn približek lasem izpadel), a se je sčasoma opazil narastek, kot na laseh. Nisem sicer hotela doseči isto svetlih obrvi kot sem mela pobeljene lase, ker itak izpade nikakvo, sem pa jih hotela obdržati svetlo rjave, saj mam naravne obrvi precej temno rjave, od daleč skoraj črne, čeprav je moja naravna barva las kostanjevo rjava. Ker razmišljam o prehodu nazaj na svetle lase, ki so mi najbolj pristajali, moram tudi obrvi nekako porihtat.
Kakšna ideja? Permanentne oz. metoda japonskega vrisovanja verjetno ne pride v poštev, ali pač?
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Obrni se na kakšen boljši salon, kjer ti bodo svetovali kako in kaj. Lahko hodiš vsak mesec do dva na barvanje obrvi, pa ti jih bodo posvetlili. Cene so ponavadi tam 5eur/obisk.
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
lia7bibi napisal/-a:hej hej,mene pa zanima, če mogoče kdo ve kje bi lahko v tem času (ko ni poletje) kupila čisto navaden armafleks? pa ne mislim tistih športnih podlag v športnih trgovinah,ker so čist predrage....hvalaa
Vidla sem jih v leclercovem katalogu včer, okrog 3€ se mi zdi ....
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sam je kul, da si stanovalec Pa trenutno niso dovoljene fešte.
Sicer pa kje zunaj? Plaža, kongresni, rožna, rožnik?
Sicer pa kje zunaj? Plaža, kongresni, rožna, rožnik?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
prinzessin - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 3. 2006
- Kraj: tu pa tam
V soboto zvečer okrog 10., 10.30 ure peljem kolegico na Brnik pa me zanima, če kdo ve kje v bližini se da dobit kaj za pojest? Kakšna restavracija/fast food varianta deluje kje v bližini? Da ni treba ravno v center LJ zdaj it...
I am not an enigma, just a contradiction!
-
Summer055 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2009
rokerca napisal/-a:Ena izmed možnosti so recimo kletni prostori v štud.domovih...tam so ponavadi žurke.
hvala za idejo
čeprav se mi zdi, da tam ful komplicirajo glede glasnosti, pa da je treba hitro zaključit.
Don't worry, be happy!!
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Summer055 napisal/-a:rokerca napisal/-a:Ena izmed možnosti so recimo kletni prostori v štud.domovih...tam so ponavadi žurke.
hvala za idejo
čeprav se mi zdi, da tam ful komplicirajo glede glasnosti, pa da je treba hitro zaključit.
Dosti manj kot zuni na plažo, prešerca, itd.. zmeri pride policija prej al slej. edin na kongresnem jih še nism vidla. če pa poznaš koga iz domov v rožni, nej se magari on/a zmeni s predsednikom doma za en dan met fraj skupno sobo/tv sobo/whatever, sej se da zmenit (In verjemi, če bi tolk komplicirali glede glasnosti bi mi dooosti slajše spali ponoči tako pa brez čepkov ne gre.)
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
novo
A obstaja kakšen način, da ob menjavi telefona nekam shraniš sms-e, ki niso na sim kartici? Na zunanji pomnilnik ne gre, sim kartico mam čist premajhno in določenih smsov res ne bi rada zgubila Se jih da mogoče kako na računalnik prenest?
A obstaja kakšen način, da ob menjavi telefona nekam shraniš sms-e, ki niso na sim kartici? Na zunanji pomnilnik ne gre, sim kartico mam čist premajhno in določenih smsov res ne bi rada zgubila Se jih da mogoče kako na računalnik prenest?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov