Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:07, skupaj popravljeno 1 krat.
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
- elektrobum
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2012
- Kraj: Štajerska
Feist. napisal/-a:Je kakšna filozofinja/filozof tukaj na foromu?
po izobrazbi ali po načinu pisanja/govorjenja ?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
- Feist.
- Debatorica
Mah vseeno je sestra je v srednji soli 4.letnik, pa bi moral dober esej napisat
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Mene pa zanima en film, ta teden je bil na enem izmed kanalov a se ne spomnin na katerem.Bil je nekje do 14.00.
Gre se o eni svetlolasi osnovnošolki ki zboli za levkemijo,punci ostrižejo lase in se mora sprijaznit s tem svetom.Vem da ji sošolci stojijo ob strani in jo obiskujejo.Ima mačka Karla(se mi zdi) katerega ji tudi pritihotapijo v bolnišnično sobo...film je švedski al nekje tu.Ne spomnim se...
Gre se o eni svetlolasi osnovnošolki ki zboli za levkemijo,punci ostrižejo lase in se mora sprijaznit s tem svetom.Vem da ji sošolci stojijo ob strani in jo obiskujejo.Ima mačka Karla(se mi zdi) katerega ji tudi pritihotapijo v bolnišnično sobo...film je švedski al nekje tu.Ne spomnim se...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
- Feist.
- Debatorica
Nobeden nikogar ne sili, po želji, morda iz zanimanja ali dolgčasa, kakorkoli? Pač vprašam a ne, menda se še to v tej temi sme
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Nihče, ki resno študira, se ne bo iz veselja ukvarjal s tem, da bo za lene gimnazijce pisal eseje. Prvič zato, ker se mu bo zdelo izpod časti (filozofija je strast), drugič pa zato, ker lahko to, če mu je do tega, počne za dejanski denar in tako, da je pod tekst podpisan!
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ziher najdeš nekoga, ki bi bil za dnar pripravljen napisat esej. trg dela ni ravno naklonjen filozofom, srednješolskega eseja pa noben normalen filozof ne bi hotu podpisat.
sej vemo, da si humanits ebi, sam dej, čileks.
povej kolk je pripravljena seka plačat, pa bomo vidli če se da kej nardit
je pa res da, filozofija v 4. letniku ni ravno neka znanost. če vas že zdaj take stvari takoovirajo, pol je jasno, da bodo ljudje, ki za dnar pacajo diplome, v prihodnje dobro preskrbljeni.
sej vemo, da si humanits ebi, sam dej, čileks.
povej kolk je pripravljena seka plačat, pa bomo vidli če se da kej nardit
je pa res da, filozofija v 4. letniku ni ravno neka znanost. če vas že zdaj take stvari takoovirajo, pol je jasno, da bodo ljudje, ki za dnar pacajo diplome, v prihodnje dobro preskrbljeni.
- *Abby**
- Cosmofrik
Oprosti, meni je to poden ... če greš na gimnazijo, potem bi naj imel nek interes do splošne razgledanosti ... in da ti nekdo drug dela tvoje delo je meni res grozljivo ...
Pa humanistika gor ali dol, svoje matematične teste sem pisala sama, pa mi je bila res strašanska muka.
Bi pa jaz tudi za ene 300€ napisala esej na eni strani, za katerega bi prof. takoj vedel, da ga ena nezainteresirana smrklja ni spacala skupaj ... mogoče bi kaj o imenu napisala - bi bil esej sodoben, pa še mislit bi dal.
Se opravičujem. Res mi je to pod vsakim nivojem. (Kot tudi ''profesionalno'' pisanje diplom. Grrrr!)
Pa humanistika gor ali dol, svoje matematične teste sem pisala sama, pa mi je bila res strašanska muka.
Bi pa jaz tudi za ene 300€ napisala esej na eni strani, za katerega bi prof. takoj vedel, da ga ena nezainteresirana smrklja ni spacala skupaj ... mogoče bi kaj o imenu napisala - bi bil esej sodoben, pa še mislit bi dal.
Se opravičujem. Res mi je to pod vsakim nivojem. (Kot tudi ''profesionalno'' pisanje diplom. Grrrr!)
-
angel99 - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2011
oprosti,meni pa je poden to,da se ukvarjaš s tem,kdo je zainteresiran za filozofijo pa kdo ni.. enim nam pač fil ni interesantna,so what? še to ne pomeni,da nismo splošno razgledani. mam zaenkrat eseje 5,tak da se sploh ne sekiram..in ne,noben drug mi jih ni napisal,temveč jaz sama (nezainteresirana smrklja).
- *Abby**
- Cosmofrik
^^ Nisem pisala tebi, ampak odgovarjala punci, ki je pisala sem z namenom, da svoji sestri najde nekoga, ki bo namesto nje napisal esej. In niti ne pravim, da ti mora biti fil. interesantna (meni pa matematika ni, pa kaj?), ampak pravim, da če greš na gimnazijo, potem moraš pač opravit celoten predmetnik (sam!) in je poden to, da ga nekdo opravlja namesto tebe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov