Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 27. Mar. 2013 14:37

Ni nujno, me pa zanima :)
Prodajajo v teh navadnih trgovinah s hrano kje veganski sladoled?
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 29. Mar. 2013 12:18

Ja,Tuš ga ma..ga maš na liter al pa v kornetih:) Pri nas je ziher :)
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Feist.
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 10. 1. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 30. Mar. 2013 18:57

...
Zadnjič spremenil Feist., dne 09. Jun. 2013 9:07, skupaj popravljeno 1 krat.

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 15. 7. 2012
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a elektrobum » 30. Mar. 2013 19:13

Feist. napisal/-a:Je kakšna filozofinja/filozof tukaj na foromu? :D

po izobrazbi ali po načinu pisanja/govorjenja ? :)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 30. Mar. 2013 19:45

Zakaj pa nujno rabiš filozofa/filozofinjo? :)
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 31. Mar. 2013 14:18

Mah vseeno je :D sestra je v srednji soli 4.letnik, pa bi moral dober esej napisat :D

And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Uporabniški avatar
CorfuGirl
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a CorfuGirl » 31. Mar. 2013 18:06

Mene pa zanima en film, ta teden je bil na enem izmed kanalov a se ne spomnin na katerem.Bil je nekje do 14.00.
Gre se o eni svetlolasi osnovnošolki ki zboli za levkemijo,punci ostrižejo lase in se mora sprijaznit s tem svetom.Vem da ji sošolci stojijo ob strani in jo obiskujejo.Ima mačka Karla(se mi zdi) katerega ji tudi pritihotapijo v bolnišnično sobo...film je švedski al nekje tu.Ne spomnim se...
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 01. Apr. 2013 0:23

Feist. napisal/-a:Mah vseeno je :D sestra je v srednji soli 4.letnik, pa bi moral dober esej napisat :D

hehe,to bi tudi meni prav prišlo,pišemo v kratkem esej,meni pa je fil čist mimo.. :D
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Apr. 2013 11:18

Jezus no ... a zato bi izrabljali študente? Da otročajem pišejo/pišemo eseje? :evil: Kam gre ta svet?
Feist.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Feist. » 01. Apr. 2013 16:19

Nobeden nikogar ne sili, po želji, morda iz zanimanja ali dolgčasa, kakorkoli? Pač vprašam a ne, menda se še to v tej temi sme :)

*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Apr. 2013 18:03

Nihče, ki resno študira, se ne bo iz veselja ukvarjal s tem, da bo za lene gimnazijce pisal eseje. Prvič zato, ker se mu bo zdelo izpod časti (filozofija je strast), drugič pa zato, ker lahko to, če mu je do tega, počne za dejanski denar in tako, da je pod tekst podpisan!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 01. Apr. 2013 20:11

ziher najdeš nekoga, ki bi bil za dnar pripravljen napisat esej. trg dela ni ravno naklonjen filozofom, srednješolskega eseja pa noben normalen filozof ne bi hotu podpisat.

sej vemo, da si humanits ebi, sam dej, čileks.

povej kolk je pripravljena seka plačat, pa bomo vidli če se da kej nardit :D

je pa res da, filozofija v 4. letniku ni ravno neka znanost. če vas že zdaj take stvari takoovirajo, pol je jasno, da bodo ljudje, ki za dnar pacajo diplome, v prihodnje dobro preskrbljeni.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Apr. 2013 21:28

Oprosti, meni je to poden ... če greš na gimnazijo, potem bi naj imel nek interes do splošne razgledanosti ... in da ti nekdo drug dela tvoje delo je meni res grozljivo ...

Pa humanistika gor ali dol, svoje matematične teste sem pisala sama, pa mi je bila res strašanska muka.

Bi pa jaz tudi za ene 300€ napisala esej na eni strani, za katerega bi prof. takoj vedel, da ga ena nezainteresirana smrklja ni spacala skupaj ... mogoče bi kaj o imenu napisala - bi bil esej sodoben, pa še mislit bi dal. :evil:

Se opravičujem. Res mi je to pod vsakim nivojem. (Kot tudi ''profesionalno'' pisanje diplom. Grrrr!)
Uporabniški avatar
angel99
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a angel99 » 01. Apr. 2013 22:10

oprosti,meni pa je poden to,da se ukvarjaš s tem,kdo je zainteresiran za filozofijo pa kdo ni.. :roll: enim nam pač fil ni interesantna,so what? še to ne pomeni,da nismo splošno razgledani. :lol: mam zaenkrat eseje 5,tak da se sploh ne sekiram..in ne,noben drug mi jih ni napisal,temveč jaz sama (nezainteresirana smrklja). :D :wink:
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *Abby** » 01. Apr. 2013 22:34

^^ Nisem pisala tebi, ampak odgovarjala punci, ki je pisala sem z namenom, da svoji sestri najde nekoga, ki bo namesto nje napisal esej. In niti ne pravim, da ti mora biti fil. interesantna (meni pa matematika ni, pa kaj?), ampak pravim, da če greš na gimnazijo, potem moraš pač opravit celoten predmetnik (sam!) in je poden to, da ga nekdo opravlja namesto tebe.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov