Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 04. Jan. 2011 22:21

Mariborčanke, rabim pomoč! :D Kje lahko najbližje parkiram pri mestnem (glavnem) parku in kako do tja pridem? Pa kolko je za plačat parkirnino tam za ene 2 uri max? Mb poznam bolj malo, samo Europark, glavni trg in tam malce naokoli, kaj več pa ne. :?
peppermint
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a peppermint » 05. Jan. 2011 17:39

najboljše, da parkiraš pri prvi gimnaziji,... oz. kak ti naj rečem, tam poleg občine oz. pri gradu. (vse to troje je na kupu):) parkirnina pa je za dve uri največ 2, 40 - 3,00€, tu nekje :) še boljše pa je, če parkiraš v europarku (od ponedeljka do petka od devetih zjutraj do devetih zvečer), pa maš brezplačno parkiranje, do parka pa maš 5, največ 10 minut peš... ker greš samo čez most, ki je direkt poleg europarka, potem pa malo naprej pa je že park :)
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 05. Jan. 2011 20:41

Mene pa zanima, če se je že možno vpisat (1. rok) na faks za prihodnje študijsko leto? Kolikor mi je znano, se prijave za 1. rok zbirajo tam nekje do 8. marca letos, ne vem pa, če je že možen vpis? In kje dobim vpisnico (tisti obrazec, ki sem ga pred leti v 4. letniku že izpolnjevala)?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 05. Jan. 2011 23:17

^^Razpis je zmeraj objavljen tukaj: klik

Kukr se js spomnim je razpis objavljen nekje konec januarja, vpis se pa začne februarja. Pa tudi se pol preko neta da oddat prijavo. Najbolš, da redno spremljaš tole spletno stran pa boš vidla. Ali pa jim pošlješ mail kdaj bo nov razpis izšel.
Uporabniški avatar
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 5. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Savannah » 06. Jan. 2011 11:07

Hvala! Tu sem že gledala, pa še nič ne piše in sem mislila, da ne bi blo kje drugje mogoče objavljeno...
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 07. Jan. 2011 11:21

NOVO:
Iz firbca me zanima, če katera ve, kateri kodri se dlje obdržijo... Če naredim kodre z likalnikom ali s kodralnikom?
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
*gigita*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a *gigita* » 07. Jan. 2011 13:08

Rada bi šla še na en faks, kjer pa je potrebna splošna matura. Trenutno končujem faks, narejeno pa imam poklicno maturo in sem že malo iz tega. Bi bilo za to potrebno še eno leto? Katera ve kako je z opravljanjem te mature?

In pa še eno vprašanje...na katerem faksu se lahko izobražuješ za športnega terapevta? ali obstaja samo kakšen tečaj?

uff koliko vprašanj. :) :oops:
It's all about dancing...
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 07. Jan. 2011 14:18

schpeltza napisal/-a:NOVO:
Iz firbca me zanima, če katera ve, kateri kodri se dlje obdržijo... Če naredim kodre z likalnikom ali s kodralnikom?

Men s kodralnikom drzijo dva dni - kljub temu, da grem spat umes, so nasledn dan cist lepi. Verjetn bi zdrzal tut dlje, sam js si morm na dva dni glavo umivat :P z likalnikom jih pa sploh ne znam narest, tko da ne bi vedla.
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 07. Jan. 2011 14:22

Vse je odvisno od tega, kakšne lase maš. Jst sm mela kodre narejene tako s kodralnikom kot z likalnikom, pa mi je oboje zdržalo slab dan.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a schpeltza » 07. Jan. 2011 15:33

Ja smotane lase imam... Naredijo se mi kodri z obojim zelo lepo, samo kaj ko mi hitro dol padejo neglede na količino laka...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 07. Jan. 2011 19:10

ni tko nujno, ampak očitno sem zgubila svoj talent googlanja :D

zanima me, kje je objavljen ažurni (!) seznam restavracij kjer lahko jem na bone. po možnosti sortirano po krajih :)

vse kar najdem je namreč iz leta 2007, res mi ne gre :?
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 07. Jan. 2011 19:16

Za LJ: http://www.sou-lj.si/novo/prehrana/cenik.pdf

ampak ni lih najnovejši, je namreč od aprila 2010

edit: ni po krajih je pa seznam (ne vseh): http://www.student-info.net/index.php/b ... estavracij
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 07. Jan. 2011 19:22

tnx, vsekakor boljše ko 2007 :evil:

bo prav pršlo, sem pa iskala predvsem za Maribor in Kranj... se priporočam :)

edit: vidla še drugi seznam, to mi je celo uspelo najt, je pa res bedasto... zakaj bi iskal to po abecedi, če imaš itak iskalnik. jao, nekoristno :D
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 07. Jan. 2011 19:28

schpeltza napisal/-a:Ja smotane lase imam... Naredijo se mi kodri z obojim zelo lepo, samo kaj ko mi hitro dol padejo neglede na količino laka...

Js mam tut ful bedne lase :P nikol mi nc ne drzi, zdej mam pa nov Remingtonov kodralnik, s katerim sm si kr na najnizji temperaturi nardila kodrcke pa sm bla ful presenecena kok doug so zdrzal. Gor sm si dala pa sam mal pene pa od dalec res na hitr pospricala z lakom. Morm priznat, da tut sama nism prcakvala da bojo tok doug zdrzal :D
Live. Love. Surf.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 07. Jan. 2011 19:28

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov