Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Beya_
- Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2013
k.365 napisal/-a:Živjo!
Imam eno vprašanje in sicer, je že katera naročala stvari preko ebay-a??
Zanima me predvsem kako poteka ceu postopek dokler ne pride izdelek v Slo in kako je s carino (če naročaš npr. s kitajske in če je vrednost več kot 150€, kolk bi mogla plačat carine)??
Upam da veste kaj mislim
Če naročaš znotraj EU, imaš v izdelku že vračunan davek, tako da plačaš samo izdelek + poštnino.
Ko naročaš zunaj EU, imaš izdelek brez davka. Torej, prvo ti na izdelek zaračunajo poštnino, nato na izdelek+poštnino carino in na izdelek+poštnina+carina še davek Upam, da nisem zamenjala vrstni red carine in davka Carine ni do 150€, davka pa do 22€.
Nedolgo nazaj pa je glede PayPala prišla novost... ne rabite več kartice za plačevanje, ampak si lahko s pomočjo položnice nakažete denar na Paypal račun.
Sassy, Classy & a bit Smart Assy
- popotnica333
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2011
Kupim žensko odločbo za študentski dom, od marca 2013 do junija oz lahko še dlje. Sobico iščem v študentskem naselju Rožna dolina.
kontakt:
anjaa.racic@gmail.com
kontakt:
anjaa.racic@gmail.com
-
Leonessa - Debatorica
- Na forumu od: 6. 4. 2011
NOVO
Baje za telefone z androidnim sistemom obstaja program/aplikacija, s katero se da zastonj blokirati določene št., da te tista oseba več ne more klicati in pošiljati sms-ov (oz. da sms-i niso dostavljeni). Zanima me, ali je to res? Če ja, kje lahko pridem do te aplikacije in kako se imenuje? Sem namreč bolj nevedna kar se tiče teh aplikacij, saj uporabljam samo osnovne stvari na svojem telefonu (od aplikacij samo Shazam). Na Simobil pa zaradi tega ne mislim hoditi, ker v primeru blokiranja določene št. moraš plačati 20eur in to celo vsak mesec znova.
Baje za telefone z androidnim sistemom obstaja program/aplikacija, s katero se da zastonj blokirati določene št., da te tista oseba več ne more klicati in pošiljati sms-ov (oz. da sms-i niso dostavljeni). Zanima me, ali je to res? Če ja, kje lahko pridem do te aplikacije in kako se imenuje? Sem namreč bolj nevedna kar se tiče teh aplikacij, saj uporabljam samo osnovne stvari na svojem telefonu (od aplikacij samo Shazam). Na Simobil pa zaradi tega ne mislim hoditi, ker v primeru blokiranja določene št. moraš plačati 20eur in to celo vsak mesec znova.
"20 years from now you will be more disappointed by the things that you didn`t do than by the ones that you did do."
Mark Twain
Mark Twain
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
NOVO:
Za 1 dan bi si rada sposodila vecje stevilo (cc 70) sedeznih blazin v bez oz. sampanjec barvi za stole.
nekaj v tem smislu:
Vendar tukaj nastane problem, da izposojajo le bele sedezne blazine oz. jaz se nisem nasla nobenega, ki bi izposojal te zadeve v tocno tej barvi. Mi lahko kdo pomaga ce slucajno pozna kako podjetje? Oz. na koga bi se obrnila da bi mi bil to pripravljen sposodit za 1 dan?
Glede na to, da bi to potrebovala le za 1 dan si nocem delat nepotrebnih stroskov in to kupovat.
Hvala za pomoc!
Za 1 dan bi si rada sposodila vecje stevilo (cc 70) sedeznih blazin v bez oz. sampanjec barvi za stole.
nekaj v tem smislu:
Vendar tukaj nastane problem, da izposojajo le bele sedezne blazine oz. jaz se nisem nasla nobenega, ki bi izposojal te zadeve v tocno tej barvi. Mi lahko kdo pomaga ce slucajno pozna kako podjetje? Oz. na koga bi se obrnila da bi mi bil to pripravljen sposodit za 1 dan?
Glede na to, da bi to potrebovala le za 1 dan si nocem delat nepotrebnih stroskov in to kupovat.
Hvala za pomoc!
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Leonessa napisal/-a:NOVO
Jaz sem zadnjič iskala pod 'don't dial' in mi je ven vrglo nekaj podobnih aplikacij, kot jih ti iščeš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]