Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Zdravo!
Rada bi plačala neko položnico znesek je čez 200€.
Datum plačila je do 01.12.
Ponavadi plačujem prek spleta,sam sem pozabila da moraš plačati do 16.00 ure da gre naprej.
Mi zna povedati kdo koliko je provizija na pošti?Oziroma kje je najcenej plačat položnco.Hvala
Rada bi plačala neko položnico znesek je čez 200€.
Datum plačila je do 01.12.
Ponavadi plačujem prek spleta,sam sem pozabila da moraš plačati do 16.00 ure da gre naprej.
Mi zna povedati kdo koliko je provizija na pošti?Oziroma kje je najcenej plačat položnco.Hvala
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ Pri vecini 'navadnih' poloznic (stroski bivanja, mobitel etc) je dovolj da placas in dobis potrdilo o placilu v danem casu. Drugace pa se mi zdi, da je na posti provizija 98 centov, lahko pa poloznice placas tud po nekaterih tusih in mercatorjih (pa pride cca 70 centov).
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Gally napisal/-a:Potrebujem nasvet in bom zelo hvaležna če bi mi kdo znal svetovati.. namreč imam ˝prostor,objekt˝, ki je odličen za kakšne prireditve, zabave, tudi poroke in podobno.. nekajkrat sem prostor že oddala za en dan (sicer znancem) in jim je bil zelo všeč, sedaj pa razmišljam, da bi naredila kaj več na tem, da bi ljudje izvedeli za to da se oddaja in mogoče začela dober biznis vendar nevem kako začeti, kako seznaniti ljudi s tem, kam objaviti da se ta prostor oddaja, ali obstajajo kakšne internetne strani ki so namenjene temu ipd.. ker zanimanje kolkr vem je veliko, posebej prostori za rojstne dneve, poroke itd, jaz pa imam idealnega pa še cene nebi navijala v današnjih časih..
tale nasvet ti dajem po zdravi kmečki pameti, torej lahko mimo brcam, pa vendarle...
najprej se pozanimaj, kaj boš morala državi dati, da ti ne bo visela za vratom...ker tvoj post zgleda kot da bi samo kasirala in nič dala...
torej ustanoviti bo potrebno neko podjetje ali odpreti status s.p.
pozanimaj se, če se objekt, sme uporabljati za tovrstne namene (uporabno dovoljenje?). torej najprej uredi zadeve na teh področjih.
internetno stran lahko narediš tudi sama oz. ti jo naredijo drugi, lahko uporabljaš facebook, itd, najboljša reklama pa so znanci, ki so že žurali, namreč globalna reklama pri tebi ni potrebna, ne bo nekdo iz kopra najel tega objekta, ki je npr v MS.
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
lesnik napisal/-a:Oziroma kje je najcenej plačat položnco.Hvala
Morda bo komu prišel ta podatek prav...
Delavska hranilnica ima od vseh, kar sem jaz pregledala, najnižjo provizijo za plačevanje položnic, in sicer 0,57€. Sam v poslovalnici v centru Ljubljane zna biti okoli datumov, ko se ponavadi hodi te stvari plačevat, nenormalna gužva. Je pa zato zadnjič prijazna gospodična delila kavo čakajočim v vrsti
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
_patchouli_ napisal/-a:lesnik napisal/-a:Oziroma kje je najcenej plačat položnco.Hvala
Morda bo komu prišel ta podatek prav...
Delavska hranilnica ima od vseh, kar sem jaz pregledala, najnižjo provizijo za plačevanje položnic, in sicer 0,57€. Sam v poslovalnici v centru Ljubljane zna biti okoli datumov, ko se ponavadi hodi te stvari plačevat, nenormalna gužva. Je pa zato zadnjič prijazna gospodična delila kavo čakajočim v vrsti
jaz sem komitent DH in imam njihov klik...za trajnik mi vzamejo 0,12€, za plačilo položnice 0,20€
-
Miss N. - Debatorica
- Na forumu od: 22. 10. 2006
schjora napisal/-a:Na pošti je provizija 0,98€ samo, če imaš položnice do 100 €. Če je znesek višji, je tudi provizija višja, ne vem pa točno, kolk višja.
Na pošti je provizija
- do 98,00 EUR = 0,98 EUR
- do 500,00 EUR = 1% od zneska
- nad 500,00 EUR = 5,01 EUR
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Novo
A ve kdo kje se da dobiti kakšna fora za FB? Npr.ena je bila nekoč ko je bil primer v časopisu...ti si samo vpisal ime in priimek osebe in od kod prihaja pa nekaj kar je kaznivega storil...in potem se je ve to spremenilo kot v objavo na časopisu.Če kdo ve kaj mislim naj mi pomaga
A ve kdo kje se da dobiti kakšna fora za FB? Npr.ena je bila nekoč ko je bil primer v časopisu...ti si samo vpisal ime in priimek osebe in od kod prihaja pa nekaj kar je kaznivega storil...in potem se je ve to spremenilo kot v objavo na časopisu.Če kdo ve kaj mislim naj mi pomaga
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Pozdravljeni!
Iz Ebaya bi si želela naročiti eno knjigo, stane sicer 2 dolarja, ampak nimam ne kreditne kartice ne paypala. Uporablja mogoče kdo katero od teh in bi mi bil pripravljen storiti uslugo? Namesto mene naročiti knjigo, jaz pa mu/ji seveda povrnem vse stroške?
Lahko mi pišete tudi pod zasebna sporočila.
Hvala in lep pozdrav.
Iz Ebaya bi si želela naročiti eno knjigo, stane sicer 2 dolarja, ampak nimam ne kreditne kartice ne paypala. Uporablja mogoče kdo katero od teh in bi mi bil pripravljen storiti uslugo? Namesto mene naročiti knjigo, jaz pa mu/ji seveda povrnem vse stroške?
Lahko mi pišete tudi pod zasebna sporočila.
Hvala in lep pozdrav.
I'd rather have one breath of her hair, one kiss of her mouth, one touch of her hand than an eternity without it. One.
...I was never loyal except to my own pleasures...
...I was never loyal except to my own pleasures...
- Gally
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2012
Pozdravljene, zanima me kako se na pošti pošlje paket tako da ti potem prejemnik plača? eno stvar bi poslala eni punci ki bo kupila od mene pa me zanima kako se za plačilo zmeniš.. najraje tako da jaz pošljem paket potem pa ona pri prevzemu oz. nekako tako plača? Ne spoznam se v te pošta stvari...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^odkupnina, pride še dodatnih 1.2€ (poleg poštnine)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov