Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Večinoma/Vedno je kar brez presledkov Vsaj iz mojih izkušenj.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
haley napisal/-a:NOVO
Kje v Ljubljani poteka kakšna aerobika, zumba... primerna za študentski žep?
Poglej tudi na študentski vadbi (vpišeš v google in takoj dobiš ). Je na en obisk 2,5 evra...pa meni je kul ker lahko hodiš na karkoli pa ni treba vedno ob istih terminih it
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
preko interneta sem si naročila napotnico za študentsko delo, vendar je bilo to ravno na zadnji dan pred prazniki proti večeru. kak dolgo rabijo za izdajo, torej da ti tam napiše da je izdana, pa ali med prazniki delajo, mislim sej to more bit avtomatsko, prazniki gor/dol ali ne?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Novo
A je bil ze kdo v Beogradu in mi zna povedat za kak preverjeno poceni(!) hostel/apartma v casu novega leta? Ker iscem in iscem, pa se nekako ne znajdem... hvala!
A je bil ze kdo v Beogradu in mi zna povedat za kak preverjeno poceni(!) hostel/apartma v casu novega leta? Ker iscem in iscem, pa se nekako ne znajdem... hvala!
- M!NA
- Debatorica
- Na forumu od: 17. 7. 2007
NOVO!
če je katera gledala vampire diaries 4 sezono 4 epizodo... zanima me naslov komada ter ime izvajalca, ki se je vrtel v ozadju ko sta bila Damon in Elena na zabavi in se hranila?
evo povezava do komada. iščem torej ime ter naslov..
http://www.wetpaint.com/the-vampire-dia ... five-video
če je katera gledala vampire diaries 4 sezono 4 epizodo... zanima me naslov komada ter ime izvajalca, ki se je vrtel v ozadju ko sta bila Damon in Elena na zabavi in se hranila?
evo povezava do komada. iščem torej ime ter naslov..
http://www.wetpaint.com/the-vampire-dia ... five-video
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
Bom napisala se tukaj, ceprav sem enako napisala ze v temo o racunalnistvu:
NOVO:
Mene zanima, ce mi lahko kdo priporoci kak dober tecaj za izdelovanje spletnih strani?
Bi se full rada tega naucila, pa me zanima kaksna dobra firma v Ljubljani, kjer se da to opravljat?
Hvala za pomoc
NOVO:
Mene zanima, ce mi lahko kdo priporoci kak dober tecaj za izdelovanje spletnih strani?
Bi se full rada tega naucila, pa me zanima kaksna dobra firma v Ljubljani, kjer se da to opravljat?
Hvala za pomoc
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
Oj punce! Upam, da tole paše sem; mislim, da bo tako videlo največ ljudi ...
Torej, odločili smo se, po svojih močeh, pomagati ljudem, prizadetim v nedavnih poplavah.
Če imate doma obutev, oblačila, odeje, posteljnino, brisače, pohištvo, gospodinjske aparate, ki jih ne uporabljate več, se priporočamo. Stvari zbiramo na področju Ljubljane oz. okolice, prva pošiljka gre v Dogoše že jutri.
Spodaj je citirano sporočilo organizatorke:
Prav tako iščemo prostovoljca, ki bi organiziral zbirno mesto na Obali ter pomagal pri zbiranju in koordiniranju pomoči za poplavljena območja na Primorskem. Javite se na 040/233-226 (Janja).
Kdor želi, se lahko obrne na zgornje kontakte, ali pošlje ZS. Vem, da marsikdo nima veliko, vendar nas ima trenutno večina več, kot ti ljudje ...
Pa lep dan želim
Torej, odločili smo se, po svojih močeh, pomagati ljudem, prizadetim v nedavnih poplavah.
Če imate doma obutev, oblačila, odeje, posteljnino, brisače, pohištvo, gospodinjske aparate, ki jih ne uporabljate več, se priporočamo. Stvari zbiramo na področju Ljubljane oz. okolice, prva pošiljka gre v Dogoše že jutri.
Spodaj je citirano sporočilo organizatorke:
Dragi prijatelji!
Poplave po Sloveniji so v zadnjih dneh povzročile ogromno škode in kar je najhuje, pustile ljudi brez najosnovnejših stvari. Pridružujemo se ga. Lei Mikl iz Dogoš pri zbiranju stvari za pomoč ljudem iz poplavljenih območji in vas vabimo, da se nam pridružite.
Zbira se vse od oblačil, obutve, odej, vzglavnikov, posteljnine, brisač, do vzmetnic, omar in pohištva. Trenutno tudi najbolj iščejo hladilnike, pralne stroje in električne radiatorje ter kaloriferje. Ne smemo pa pozabiti tudi na najmlajše, ki so v veliko primerih ostali brez vsega, zato bodo dobrodošla tako oblačila in obutev, kot tudi kakšne igrače ali knjige.
Poleg vsega pa se iščejo tudi prevozniki s kombiji ali večjimi vozili, ki bi bili pripravljeni dostaviti zbrano blago.
Vsi, ki lahko kakorkoli pomagate se mi javite na gsm: 040/233 – 226 ali na e-mail janja.trkaj@gmail.com (Ljubljana) ali direktno ga.Lea Mikl, 040 377 804 (Dogoše). V vsakem primeru pa lahko pomagate že s tem, da delite to sporočilo naprej.
Iskrena hvala,
Janja
Prav tako iščemo prostovoljca, ki bi organiziral zbirno mesto na Obali ter pomagal pri zbiranju in koordiniranju pomoči za poplavljena območja na Primorskem. Javite se na 040/233-226 (Janja).
Kdor želi, se lahko obrne na zgornje kontakte, ali pošlje ZS. Vem, da marsikdo nima veliko, vendar nas ima trenutno večina več, kot ti ljudje ...
Pa lep dan želim
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Rabim informacijo:
Kako je s parkiriščem pri hali Tivoli v Ljubljani? Je zaston ali se plača. Mogla bi namreč en dan pustit avto tam parkiran pa me zanima če se splača.
Kako je s parkiriščem pri hali Tivoli v Ljubljani? Je zaston ali se plača. Mogla bi namreč en dan pustit avto tam parkiran pa me zanima če se splača.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
^^Priporočam da si pogledaš tule thttp://www.lpt.si/parkirisca. Ne vem točno kateri parkplac misliš, ampak ti piše vse, koliko je na uro, kdaj (če) je zastojn, zasedenost itd. pa se pol lažje orinetiraš.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov