Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
HuDoBa - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 5. 2008
- Kraj: Prekmurje
saarijarvi napisal/-a:Ok mogoce bi mogla dat to kam pod modo ampak eh..
torej zanima me ce slucajno kdo ve, katere znamke so take crne zelo oprijete hlace, ki majo na zadnjem desnem zepu vsit en mini srebrn trikotnicek? ker jih ma ze vsaka druga na sebi, pa me res zanima iz kje so. (smz da neki pise na tem trikotnicku, sm se eni enkrat v vrsti v trgovini prav zabuljila v rit, pa nism znala prebrat.. )
Če je triktonik narobe obrnjen, so po mojem mnenju guess
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
^ O, hvala
aja, šeno, šeno: Kje v lj se da dobit poceni rabljena kolesa tam nekje do 50€ najvec? bolsjak? bicikl servisi?
aja, šeno, šeno: Kje v lj se da dobit poceni rabljena kolesa tam nekje do 50€ najvec? bolsjak? bicikl servisi?
-
_patchouli_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Baje jih imajo na boljšjaku v Mestnem Logu (oziroma tam nekje), ki je vsako nedeljo. Se tudi jaz spravljam tja že kako leto po bicikelj. Mi je bolj fajn, kot posamezne oglase z bolhe okoli klicarit...
- mateja79
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 9. 2009
Anjeske napisal/-a:Kar sem guglala, nisem našla nikjer nobenega podatka ali namiga, ki bi mi povedal, kje dobiti prijavnico, kam jo oddati, do kdaj.. Tako da, kar se mene tiče, je sedež v volilni komisiji na posameznih voliščih povezan s stranko oziroma osebo, ki nabira člane komisije preko "ustnega izročila". Nekateri pri nas težijo k temu, da mesta zapolnijo študentje oziroma osebe z nizkimi prihodki.
Ne, pri nas je drugače. Študentov nikoli ne vidim tudi tistih z nizkimi dohodki ne, kar sicer ni napačno.
Se moram drugje pozanimat, ker dva sta mi že pravila, da sta se prijavila.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Kmalu bo tudi javna dražba policijske postaje Ljubljana; 25.10. ob 16h.saarijarvi napisal/-a:Kje v lj se da dobit poceni rabljena kolesa tam nekje do 50€ najvec? bolsjak? bicikl servisi?
- LoLiipop
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2011
Bi mi mogoče znal kdo pomagati...rabila bi neke aktualne članke za seminarsko nalogo migracije prebivalstva v Evropi...članki bi naj bili čim novejši.. ve mogoče kdo za kak link kje se da to najti?razen cobissa....prosiim za pomoč. hvala
- LoLiipop
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 6. 2011
Bi mi mogoče znal kdo pomagati...rabila bi neke aktualne članke za seminarsko nalogo migracije prebivalstva v Evropi...članki bi naj bili čim novejši.. ve mogoče kdo za kak link kje se da to najti?razen cobissa....prosiim za pomoč. hvala
-
bučk@ - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 3. 2010
Malo pobrskaj po SAZU-ju: http://isim.zrc-sazu.si/#v
Rabiš to za migracije Slovencev? Če ja, ti znajo pomagati na SAZU-ju, Uradu za Slovence po svetu, Svetovnem slovenskem kongresu,... Je kar nekaj teh društev, institucij ki imajo veliko teh podatkov. Mogoče ti kaj prav pride tudi revija Slovenija danes: http://www.slovenija-danes.slovenci.si/
Rabiš to za migracije Slovencev? Če ja, ti znajo pomagati na SAZU-ju, Uradu za Slovence po svetu, Svetovnem slovenskem kongresu,... Je kar nekaj teh društev, institucij ki imajo veliko teh podatkov. Mogoče ti kaj prav pride tudi revija Slovenija danes: http://www.slovenija-danes.slovenci.si/
...ostani to kar si, v svetu, ki te želi narediti takega kot so vsi drugi...
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
v Sostrem - drugače pa med Ljubljanico in potjo v podgorje (google maps koordinate: 46.043734,14.614991 - približno, vsaj mislim da je to to)
glede volilne komisije: volilna komisija je na ravni države, enote oziroma okraja. na voliščih so volilni odbori, zraven pa prideš če si v stranki, ali poznaš koga, ki je. js recimo nisem v stranki, pa me je soseda potegnila zraven, potem sem pa js naknadno še neki svojih kolegov predlagala - daš ime in priimek pa cifro, pa pokličejo, če rabijo. za predsedniške so pomoje mesta že kar zafilana (mene so klicali v začetku oktobra, odločba je prišla pa kak teden kasneje).
glede volilne komisije: volilna komisija je na ravni države, enote oziroma okraja. na voliščih so volilni odbori, zraven pa prideš če si v stranki, ali poznaš koga, ki je. js recimo nisem v stranki, pa me je soseda potegnila zraven, potem sem pa js naknadno še neki svojih kolegov predlagala - daš ime in priimek pa cifro, pa pokličejo, če rabijo. za predsedniške so pomoje mesta že kar zafilana (mene so klicali v začetku oktobra, odločba je prišla pa kak teden kasneje).
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
purple_rain napisal/-a:Kmalu bo tudi javna dražba policijske postaje Ljubljana; 25.10. ob 16h.saarijarvi napisal/-a:Kje v lj se da dobit poceni rabljena kolesa tam nekje do 50€ najvec? bolsjak? bicikl servisi?
Uf, tocno, bi hmal pozabla na to hvala!
-
Led Zeppelin - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 8. 2010
Pomoje je pa boljše če kupiš kakšnega rabljenega Hollanderja, v Kiku pa kupiš dodatne stvari za par evrov kot so košara, nosilici, luč itd. t
V Sports Directu pa tačko ter ketno
http://www.bolha.com/iskanje?q=Holland+kolo&yt1=Iskanje
V Sports Directu pa tačko ter ketno
http://www.bolha.com/iskanje?q=Holland+kolo&yt1=Iskanje
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]