Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Obstaja brezalkoholni Radler z okusom citrus-bezeg in gre za novo zadevo. UNI je bil pa včasih navadno brezalkoholno pivo, danes pa pod tem imenom ne obstaja več in ga je "nadomestilo" Union brezalkoholno pivo (sicer pač ista zadeva).
-
poletje06 - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja
Zdravo!
Kje v Ljubljani bi lahko našla lepe albume oziroma tako imenovane scrapbooke, kamor potem lahko po svoji želji lepiš slike itd. Nekaj takega: http://www.richardsartsandcrafts.com/im ... oking1.jpg Jih je morda katera kje zasledila?
Hvala!
Kje v Ljubljani bi lahko našla lepe albume oziroma tako imenovane scrapbooke, kamor potem lahko po svoji želji lepiš slike itd. Nekaj takega: http://www.richardsartsandcrafts.com/im ... oking1.jpg Jih je morda katera kje zasledila?
Hvala!
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Živjo!
Zanima me, kje v okolici MS ali pa Lendavi obstaja kakšen Humanin kontejner za zbiranje oblačil.
Hvala in lp.
Zanima me, kje v okolici MS ali pa Lendavi obstaja kakšen Humanin kontejner za zbiranje oblačil.
Hvala in lp.
I'd rather have one breath of her hair, one kiss of her mouth, one touch of her hand than an eternity without it. One.
...I was never loyal except to my own pleasures...
...I was never loyal except to my own pleasures...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Verjetno misliš za odlaganje odpadkov kot so oblačila ipd.? Ti kontejnerji so za BTC-jem, na parkirišču na tisti strani kot je Kegl city in če pelješ v smeri proti krožišču v smeri OBI-ja, in ne v drugo smer proti Kratochwillu.
-
slovenc79 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 7. 2011
- Kraj: Ljubljana
mislim da misli oblačila ki so še dobra podarit, ne vreč stran stran metat še dobra oblačila je res škoda no..
http://www.humana.si/ tuki so vse lokacije od humane, v ms mislim da jih žal ni.
lahko pa tudi podariš prek neta http://www.podarimo.si/podarim/c50000/o ... ev/stran-1
http://www.humana.si/ tuki so vse lokacije od humane, v ms mislim da jih žal ni.
lahko pa tudi podariš prek neta http://www.podarimo.si/podarim/c50000/o ... ev/stran-1
hej norci
-
Next.road - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 10. 2009
Zdravo!
Zanima me, če kdo ve ali je v Ljubljani (mislim da na starem trgu) , kjer stoji čajnica, zraven še neka kavarnica. (to sem slišala ... pa nisem sigurna)
(baje da tako kot kupiš razne čaje v cajnici, imaš tudi kave z raznimi dodatki ... - kupujem darilo
Če je, me zanima kdaj je odprta
Hvala.
Zanima me, če kdo ve ali je v Ljubljani (mislim da na starem trgu) , kjer stoji čajnica, zraven še neka kavarnica. (to sem slišala ... pa nisem sigurna)
(baje da tako kot kupiš razne čaje v cajnici, imaš tudi kave z raznimi dodatki ... - kupujem darilo
Hvala.
Life's journey is not to come at the grave in a well preserved body but rather to skid in sideways, totally worn out, shouting: '' Holly shit, what a ride!
- Peach.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 1. 2009
Next.road napisal/-a:Zdravo!
Hvala.
http://odpiralnicasi.com/spots/cajna-hi ... 21604b98d7
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Vzrok za prvo svetovno vojno je bilo ljubusumje nemčije, ki je zahtevala novo delitev ozemlja, ker so francozi in angleži v svojih kolonijah meli ful boljše ženske kot nemci.
Povod pa napad na tovarno bajadere v sarajevu, ki so jo požgali avstrijci, ker so se hoteli maščevat za smrt svojega prestolonaslednika, ki se je utopil v reki bosni, ko je hotel v toplem pomladanskem dnevu tam namočit svoje zmatrane noge.
Vojna je trajala skoraj do druge svetovne vojne, malo manj. Bojevali so se predvem na frontah, z noži in sulicami, čeprav je v drugi polovici vojaška tehnika močno napredovala. Prva svetovna vojna nam je tako prinesla 1. vojaška nadzvočna letala, ki so nevidna radarjem.
Končala se je, ko je princesa Sissy končno pristala, da se poroči z vodjo Libijske kolonije, v zameno za 40 kamel in dve žlepe, ki jih boš fasal, ker si tako len, da se ti niti poguglat ne da, upam da rukneš, nikoli ne nardiš te zgodovine, niti ti ne tvoji otroci in se vpišeš v zgodovinske bukle kot najbolj len osebek ever.
Povod pa napad na tovarno bajadere v sarajevu, ki so jo požgali avstrijci, ker so se hoteli maščevat za smrt svojega prestolonaslednika, ki se je utopil v reki bosni, ko je hotel v toplem pomladanskem dnevu tam namočit svoje zmatrane noge.
Vojna je trajala skoraj do druge svetovne vojne, malo manj. Bojevali so se predvem na frontah, z noži in sulicami, čeprav je v drugi polovici vojaška tehnika močno napredovala. Prva svetovna vojna nam je tako prinesla 1. vojaška nadzvočna letala, ki so nevidna radarjem.
Končala se je, ko je princesa Sissy končno pristala, da se poroči z vodjo Libijske kolonije, v zameno za 40 kamel in dve žlepe, ki jih boš fasal, ker si tako len, da se ti niti poguglat ne da, upam da rukneš, nikoli ne nardiš te zgodovine, niti ti ne tvoji otroci in se vpišeš v zgodovinske bukle kot najbolj len osebek ever.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 22. Avg. 2012 9:38, skupaj popravljeno 1 krat.
- faktom
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2011
floribunda napisal/-a:Vzrok za prvo svetovno vojno je bilo ljubusumje nemčije, ki je zahtevala novo delitev ozemlja, ker so francozi in angleži v svojih kolonijah meli ful boljše ženske kot nemci.
Končala se je, ko je princesa Sissy končno pristala, da se poroči z vodjo Libijske kolonije, v zameno za 40 kamel in dve žlepe, ki jih boš fasal, ker si tako len, da se ti niti poguglat ne da, upam da rukneš, nikoli ne nardiš te zgodovine, niti ti ne tvoji otroci in se vpišeš v zgodovinske bukle kot najbolj nesposoben osebek ever.
Malo resnosti
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Malo resnosti bi rabil TI, ne ona. V tem cajtu, ko čakaš da pade obnova iz neba, bi že lahko trikrat izbrskal to poglavje, pa četudi na internetu, in imel snov trikrat vbetonirano v glavi.
- tinqi.winki
- Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
jaz neumno bitje nimam pojma kako se uporablja iskalnik.
Tisto ko piše lahko dodaš AND , je to mišljeno začetek/konec besede?
npr, če vpišem "vraščene dlake" dobim ven čisto x (največkrat teme, ki sem jih brala)
hvala vam.se opravičujem, če to ne spada sem (panikaaa)
Tisto ko piše lahko dodaš AND , je to mišljeno začetek/konec besede?
npr, če vpišem "vraščene dlake" dobim ven čisto x (največkrat teme, ki sem jih brala)
hvala vam.se opravičujem, če to ne spada sem (panikaaa)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]