Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
haylee - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 9. 2009
V fazi preiskave (se prav dokler zadeva ne pride na sodišče) je res vprašanje, kako politiko majo glede tega - torej ali sploh lahko pridš do teh informacij. Milsm, da verjetno res ne (čeprov jst ne poznam predkazenskega postopka in policijskega kodeksa/pravilnika - torej kaj lahko in kaj ne smejo), ker dokler je zadeva v fazi preiskave je sploh v primeru prisluhov in takih poslov kot sta prostitucija ali droge, tajnost zelo pomembna. Ker ni fora, da preiskovanci vejo, da so zasledovani oz. da jim prisluškujejo. Lej - pust zadevo stat - če nimaš nič pri tem, vjrem, da te nima kej skrbet, sej nimajo kej najt. V primeru, da res poteka kaka preiskava, te bojo pa itak obvestil takoj k zadeva pride pred preiskovalnega sodnika - takrt maš pa itak pravico povedat svojo plat zgodbe, pojasnt dokaze, ki so jih zbral itd itd.
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ne vem kok je zate poceni, ampak ti lahk povem, da tu nrdijo res super fotke.
It was forever..but it didnt last long..
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Kokr vidim je tu 12€ za štiri fotografije..klikni modri "tu" na Trubarjevi drugače..
It was forever..but it didnt last long..
-
Niala - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 5. 2012
NOVO!
Kljub temu, da je od 15.7. pa do 15.8. prenehanje subvencioniranja študentske prehrane, v Sparovi restavraciji v našem kraju še vedno nudijo obrok na bone (a za malo višjo ceno, še vedno pa ugodno). Zdaj me zanima kam se moram obrniti, da jih obvestim o novi tel. št., saj sem jo prejšnji teden zamenjala in na novo št. boni ne veljajo. Kje v Mb to moram urediti in ali se v tem času sploh da, ali ne obratujejo več?
Kljub temu, da je od 15.7. pa do 15.8. prenehanje subvencioniranja študentske prehrane, v Sparovi restavraciji v našem kraju še vedno nudijo obrok na bone (a za malo višjo ceno, še vedno pa ugodno). Zdaj me zanima kam se moram obrniti, da jih obvestim o novi tel. št., saj sem jo prejšnji teden zamenjala in na novo št. boni ne veljajo. Kje v Mb to moram urediti in ali se v tem času sploh da, ali ne obratujejo več?
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
floribunda napisal/-a:dot napisal/-a:floribunda napisal/-a:^^o lol kake gravže so ene.
Hehe, sam res, ampak to so pomoje tudi slike slabe kvalitete krive, ker so kr neki privat Tale Nives je še med najboljšimi, samo tista 'preklana' brada me moti, sorči je pa res, da mogoče kot model potem izstopaš s kakšno posebno karakteristiko..
ja ampak recimo, da za 'obraz nevemčesa' ne gre tekmovat z eno pikslasto fotko s telefona. tle če se nališpam pa nardim eno normalno fotko, mam like 140% možnosti za zmago.
Hahah, btw, tale Nives s preklano brado je zdaj postala Miss Slovenije 2012 Sem šla prejle pofirbcat, kakšna je nova miss Nives Orešnik in mi je takoj v oči padla grozna preklana brada ... in sem pomislila, da gre za isto dekle, ki je že decembra tukaj fehtalo za glasove za neko tekmovanje Očitno je res ista, na srečo nima več žensk tako deformiranih brad.. Še zdaj ne vem, a ima to naravno al zaradi kakšne poškodbe
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:39, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov