Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
shania - Debatorica
- Na forumu od: 3. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana
*mala* napisal/-a:NOVO:
Kje kupiti vrečko za pranje v pralnem stroju? Imam par precej občutljivih stvari, ki se jih ne upam oprat kar tak v pralnem stroju (posledično je umazan pulover z bleščicami že od decembra umazan v omari in ni za oblečt )
Očitn še nisem bla zadost pozorna, da bi jih opazila
Jaz sem si jih par kupila v H&M-u, ampak že nekaj časa nazaj, tak da nisem sigurna da jih še imajo, mogoče pa, poskusi
Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
rokerca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 7. 2010
Tamala_mrha napisal/-a:NOVO! Kakšen je postopek blokiranja določenih št.? Baje da rado traja in da je treba na Simobilu pojasnjevati s kakšnim razlogom želiš neko št. blokirati, potem pošljejo nekam dalje in kasneje izveš, če je odobreno, ali kako? Je tudi kaj za plačat?
Ko sem jaz šla, so mi rekli, da lahko mesečno blokirajo določeno številko (na mesec plačaš nekaj malega), za vedno pa ne. Potem so mi ponudili še, da mi menjajo številko BREZPLAČNO, če napišem prošnjo in imam dokazila (pač klici, smsi iz tiste številke). Vendar je to za čakati, tudi po 1 mesec, da odobrijo. Jaz sem se odločila, da ne morem počakati in da sama na svoj strošek menjam številko.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Joj, pa niso to zdaj ravno zalezovalci, imam pa to št. že zelo dolgo in je dosti št. en sam balast, pa ne da se mi skos vljudnostno odpisovati, skratka - včasih je kdo dal kakšnemu svojemu kolegu mojo št. kar tako, zdaj pa bi rada novo - s tem, da je ne bi dala niti kateremu od teh kolegov, ki so glavni krivci pri razdajanju moje št. svojim samskim kolegom. No, sem rekla, da se mi na Simobilu ne da tega pojasnjevati, ker se v končni fazi njih to itak ne tiče, sem pa zato tukaj, kar mi tudi ne bi bilo treba.
Hvala rokerca. Če sem prav slišala, je strošek menjave 20eur (v enkratnem znesku) in to je to? Plačevati vsak mesec za blokiranje določenih št. je pa tudi nesmiselno, samo zato, da me nekdo ne bo mogel kontaktirati. Sem mislila, da ko blokirajo, je to trajno.
Hvala rokerca. Če sem prav slišala, je strošek menjave 20eur (v enkratnem znesku) in to je to? Plačevati vsak mesec za blokiranje določenih št. je pa tudi nesmiselno, samo zato, da me nekdo ne bo mogel kontaktirati. Sem mislila, da ko blokirajo, je to trajno.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:13, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rokerca - Cosmopolitanka
No, če si mislila, da jim boš morala na Simobilu pojasnjevati, zakaj menjuješ številko - NE. . To je to - pri naslednjem računu ti teh 22 evrov zaračunajo zraven.
Če imaš več takih številk, ki ti gnjavijo, je najbolje v celoti menjati številko, ker če enega blokiraš, potem te lahko iz druge številke kliče/ti piše - nič ne rešiš.
Če imaš več takih številk, ki ti gnjavijo, je najbolje v celoti menjati številko, ker če enega blokiraš, potem te lahko iz druge številke kliče/ti piše - nič ne rešiš.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Hvala!
rokerca, si vskočila istočasno in sem šele zdaj vidla post. Lani sem že šla na Simobil in na glas razmišljala o menjavi št., pa me je tip tam samo čukasto gledal češ zakaj bi pa to želela in da lahko blokirava posamezne št., če želim. V glavnem, zakompliciral je tisto, kar sem jaz želela poenostaviti in rešiti z novo št. Bom šla v drugo poslovalnico in drug teden uredim to zadevo. Pomoje se bom počutila za 10kil lažja, ko bom imela v imeniku samo kontakte, ki jih dejansko rabim (in mene taki, za katere želim, da imajo mojo št.).
Aja, pa še to. Saj mi bojo najbrž itak tam vse pojasnili, a me vseeno zanima; ko zamenjam št., povem katerim kontaktom pošljejo avtomatsko sporočilo "To je moja nova št. [bla bla bla], _____ (ime in priimek)", ali nekako tako, ne?
rokerca, si vskočila istočasno in sem šele zdaj vidla post. Lani sem že šla na Simobil in na glas razmišljala o menjavi št., pa me je tip tam samo čukasto gledal češ zakaj bi pa to želela in da lahko blokirava posamezne št., če želim. V glavnem, zakompliciral je tisto, kar sem jaz želela poenostaviti in rešiti z novo št. Bom šla v drugo poslovalnico in drug teden uredim to zadevo. Pomoje se bom počutila za 10kil lažja, ko bom imela v imeniku samo kontakte, ki jih dejansko rabim (in mene taki, za katere želim, da imajo mojo št.).
Aja, pa še to. Saj mi bojo najbrž itak tam vse pojasnili, a me vseeno zanima; ko zamenjam št., povem katerim kontaktom pošljejo avtomatsko sporočilo "To je moja nova št. [bla bla bla], _____ (ime in priimek)", ali nekako tako, ne?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^there's an app for that (ne poznam sicer, ne uporabljam, znam pa guglat..)
Hudiča, zato pa imamo pametne telefone!
Glede ostalega ti ne znam povedat nič uporabnega (če se kdo prej na forumu ne javi, pokukaj v svetovalnico), sam tole mi je v uč padlo in..ne, res mi ni jasno kakšen smisel naj bi imelo to.
*aja, razen če si se prijavljala na razpise za javna dela (tle pa so v igri posebni pogoji, kdo se lahko prijavi)
o.O od kje pa to? Tole bi blo ful čudno "pravilo".Niala napisal/-a:Zanima me, ali je res, da moja prošnja za razpisano delovno mesto ne more biti upoštevana, če nisem prijavljena za Zavod za zaposlovanje?
Glede ostalega ti ne znam povedat nič uporabnega (če se kdo prej na forumu ne javi, pokukaj v svetovalnico), sam tole mi je v uč padlo in..ne, res mi ni jasno kakšen smisel naj bi imelo to.
*aja, razen če si se prijavljala na razpise za javna dela (tle pa so v igri posebni pogoji, kdo se lahko prijavi)
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 26. Maj. 2012 10:05, skupaj popravljeno 1 krat.
-
rokerca - Cosmopolitanka
Tamala_mrha napisal/-a: Aja, pa še to. Saj mi bojo najbrž itak tam vse pojasnili, a me vseeno zanima; ko zamenjam št., povem katerim kontaktom pošljejo avtomatsko sporočilo "To je moja nova št. [bla bla bla], _____ (ime in priimek)", ali nekako tako, ne?
Hm, ej to pa res ne bi vedela, verjetno se da tam zmenit,. Ko sem jaz menjavala številko sem imela 10 ljudi v imeniku, ostalim nisem povedala, šele pol čez čas sem tistim, s katerimi sem res v kontaktu.
Glede app-a, meni se zdi, da je zate še vseeno boljša možnost menjave številke, kot pa ta aplikacija, ker kolikor sem razumela tu blokiraš samo določene številke.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
purple_rain napisal/-a:^^there's an app for that (ne poznam sicer, ne uporabljam, znam pa guglat..)
Ravno o tem sem govorila, da ne mislim blokirat samo določenih št., ampak se mi bolj splača imeti NOVO št. Sem se že odločila za to opcijo, tako da se ne mislim poslužiti nobene druge alternative.
Pa pod discussion ni ravno prebrati, da gre za neko zanesljivo zadevo. Že tako ne uporabljam dosti aplikacij oz. samo tiste, ki jim zaupam oz. jih rabim, tole mi pa sploh ne pride v poštev.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ti ful ne izkoriščaš dobr potencialov svojega telefona
Ja ja, vem, da si se že odločila zamejnat številko, samo hočem rečt, da men se zdi pa škoda zarad parih bedakov to počet, ne vem, sem zgleda mal navezana na svojo številko, heh.
Ja ja, vem, da si se že odločila zamejnat številko, samo hočem rečt, da men se zdi pa škoda zarad parih bedakov to počet, ne vem, sem zgleda mal navezana na svojo številko, heh.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
Brez skrbi, da izkoristim kar rabim, ampak kot sem že napisala, pri tej aplikaciji med komentarji ni zaslediti, da gre za neko zaupanja vredno aplikacijo.
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
purple_rain napisal/-a:^^ti ful ne izkoriščaš dobr potencialov svojega telefona
Zakaj pa ne? Jaz sem tudi enkrat zamenjala št. in odkar jo imajo samo najbližji, mam mir oz. ne kliče nekdo iz 3 različnih št. Pa dobro, če nimaš problemov s tem, verjetno ne veš kako bedno je, ko nimaš miru.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]