Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Vse, kar shraniš na telefon, ob menjavi telefona ostane na starem telefonu, tudi če daš potem v ta stari telefon drugo sim. Vse kar shraniš na sim, pa ostane na sim, kljub menjavi telefona. Se pravi moraš ti vse zadeve iz starega telefona dat na sim in potem boš imela vse to tudi v novem telefonu.
Mislim, da formatiranje pomeni, da vse zbrišeš, se pravi si moraš naredit nek back up, da ne izgubiš podatkov. Če se motim, naj me kdo popravi
Mislim, da formatiranje pomeni, da vse zbrišeš, se pravi si moraš naredit nek back up, da ne izgubiš podatkov. Če se motim, naj me kdo popravi
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
Glede sim mi je jasno, ampak ne vem KAKO na stari Nokii (Xpress Music 5530 ) shraniti celoten imenik, slike IN sms-e na SIM, da bo to tudi na mojem novem telefonu, ko bom dala SIM vanj - Samsung Galaxy Ace?? Prej sem namreč dala SIM v stari telefon, torej Nokio, in kopirala vse na SIM, pa ni shranilo, poleg tega sem potem še nove podatke v Samsungu izgubila, ko sem nazaj vstavila SIM vanj. Skratka, ena sama zmešnjava, ker enostavno ne gre kopirati imenika gor, ali pa delam jaz kaj narobe, pri sms-ih pa sploh ne najdem možnosti, da bi (v Nokii) na SIM shranila).
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
Mogoče maš pa sim tok majhno, da ne grejo vsi ti podatki gor V tem primeru si lahko kupiš zunanji pomnilnik in slike spraviš tja, če imaš to možnost. To, da si na novem zgubla podatke je pa full čudno, ker tisto kar shraniš na telefon naj bi ostalo gor ne glede na sim.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ali pa: star telefon -> računalnik -> nov telefon?
(ha, kolk šparam z besedami)
(ha, kolk šparam z besedami)
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
Slik se ne da shranjevat na SIM, ker SIM ni pomnilniska kartica. Ce na tvojem starem telefonu lahko uporabljas pomnilnisko kartico, potem jih lahko tako preneses na nov telefon, drugace pa kot je purple_rain rekla, preko racunalnika. SMS-e pa tudi ne bos mogla vse shranit na SIM, ker gor ni toliko prostora, zal (mislim, da lahko shranis max 20 na obicajno SIM).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
arrow, imam do 158MB notranjega pomnilnika, noter pa imam tudi že cel čas 2GB pomnilniško kartico - toliko za predstavo, če vam to kaj pove. Jaz namreč nimam najboljše predstave koliko gre gor na moj telefon (sms-ov, slik in melodij)
No, takole je zdaj ... Vse pomembne št. sem itak imela izpisane na list papirja, ki sem jih pač ročno vnesla v telefon (itak jih ni več kot cca 30 oz. še manj), sms-ov starih pač ne bom mela na tem telefonu, slike bom pa enkrat ob priliki, ko se mi bo dalo, šla iz starega telefona dat na računalnik in jih bom mela kar tam gor shranjene, morda si kakšno potem prek usb kabla prenesem na računalnik.
Me pa zanima še nekaj glede sms-ov. Nastavljeno mam, da me za vsak sms obvesti, ali je bilo dostavljeno. Ker včeraj zunaj za en sms nisem takoj pogledala ali je bilo dostavljeno, kasneje pa na ekranu (po min ali dveh) izgine pisemce označeno s kljukico, ne vem, ali je bilo dostavljeno. Kje se da to pogledat pri sms-ih? V Nokii je bilo kul, da sem mela posebej razdeljeno: prejeta, poslana, dostave. Tule pa niti ne najdem pod podrobnostmi, ali je nek sms dostavljen.
No, takole je zdaj ... Vse pomembne št. sem itak imela izpisane na list papirja, ki sem jih pač ročno vnesla v telefon (itak jih ni več kot cca 30 oz. še manj), sms-ov starih pač ne bom mela na tem telefonu, slike bom pa enkrat ob priliki, ko se mi bo dalo, šla iz starega telefona dat na računalnik in jih bom mela kar tam gor shranjene, morda si kakšno potem prek usb kabla prenesem na računalnik.
Me pa zanima še nekaj glede sms-ov. Nastavljeno mam, da me za vsak sms obvesti, ali je bilo dostavljeno. Ker včeraj zunaj za en sms nisem takoj pogledala ali je bilo dostavljeno, kasneje pa na ekranu (po min ali dveh) izgine pisemce označeno s kljukico, ne vem, ali je bilo dostavljeno. Kje se da to pogledat pri sms-ih? V Nokii je bilo kul, da sem mela posebej razdeljeno: prejeta, poslana, dostave. Tule pa niti ne najdem pod podrobnostmi, ali je nek sms dostavljen.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:18, skupaj popravljeno 1 krat.
-
medvedka - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Gaja, jaz sem si slike in melodije na nov telefon prenesla kar preko bluetooth povezave. Pri starih telefonih se včasih ni dalo nič uporabljati brez sim kartice, pri novih pa to ni problem. In ko sem si kupila nov telefon sem ga kar vklopila (brez sim) in sem si iz starega preposlala vse kar pač nisem mogla shraniti na sim (slike in melodije).
- Sportnica26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2011
Mene pa zanima, če ta forum organizira kakšne dogodke, srečanja, druženja? ne najdem nobenega linka.....rada bi razširila krog novih poznanstev in prijateljev, da mi kam skupaj šli....lahko mi predlagate tudi kaj drugega....samo prosim ne tiste strani dogodke za samske ker nekako ni po mojem okusu :S
hvala hvala hvala
hvala hvala hvala
- Sportnica26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 3. 2011
Jochie napisal/-a:pred leti smo imeli kar redne cosmomitinge, zbralo se nas je tudi po 25. ampak forum ni več to kar je bil. sedaj se kvečjemu interno dobivajo.
AJA ja škoda a se lahko pridružim tistim parim ko se dobivate?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov