Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Nezakonski otrok = starša nista (bila) poročena. Js sm tud to, tehnično gledano
Drugega dela vprašanja pa ne vem.
Drugega dela vprašanja pa ne vem.
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
faktom napisal/-a:Zdravo!
Zanima me kaj pomeni da si nezakonski otrok.Moj star ata je bil nezakonski otrok.
Če je kdo iz Gorenjske kako se reče dedku in babici po Gorenjsko?
Mi ponavad rečemo kar star ata in stara mama. Ni kšnga posebnga izraza.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
NOVO:
Je kera že razvijala fotke v dm-u al pa mullerju? Me zanima kako to poteka, a prnesš na ključku pa dajo tm na računalnik al sam to tm zrihtaš al kako? Vem, da obstaja online naročanje, sam mene zanima, če tja prneseš.
Je kera že razvijala fotke v dm-u al pa mullerju? Me zanima kako to poteka, a prnesš na ključku pa dajo tm na računalnik al sam to tm zrihtaš al kako? Vem, da obstaja online naročanje, sam mene zanima, če tja prneseš.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
-
_patchouli_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Jaz sem jih enkrat razvijala v DMu, sam je že dolg nazaj. Prinesla sem jih na CDju, za ključek je najbrž isto. Tam se mi zdi dobiš neko kuverto (sama si jo vzameš), kamor napišeš svoje podatke in velikost slik itd. To potem skupaj s ključkom vržeš v škatlo in potem greš čez par dni dvignit. Ključek oziroma CD dobiš nazaj v kuverti skupaj s slikami. Če se prav spomnim...
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Js mam pa eno precej bv vprašanje v Bershki sem par dni nazaj slišala en noro dober komad, ampak je bil sam instrumentalen tako da ne morem guglat besedila. Eno prodajalko sem vprašala če se kje da dobit njihovo playlisto, pa je rekla da so objavljene za vsak mesec posebi na netu - doma sem našla, ampak tega komada ni blo na nobenem seznamu, niti na aprilskem, niti na tistih za par mesecev nazaj.. pa me zanima če ti tam lahko pokažejo CD, al to vrtijo prek neta, al kako drugače? Mogoče ve kdo, ki je že delal v trgovini s cotami? hvalaa
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 10:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
It was like the fist time I heard the Beatles
- Seth, Superbad
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
NOVO
Ta teden bom kupila rabljen telefon, v katerega bom dala trenutno SIM, a bi to št. uporabljala občasno, drugače pa bi na Simobilu plačala še za novo (20eur ali koliko stane). Ali je možno, da uporabljam izmenično obe SIM kartici in naročnina (paket) ostane nespremenjena, ali mi bodo tudi za novo št. dali nov paket, se pravi da bi v tem primeru plačevala dve naročnini? Ali se da kako združiti obe na isto naročnino, da ne bi imela nepotrebnih stroškov, razen pač kar bo poleg fiksne naročnine (12eur na mesec) naneslo zraven - od uporabe obeh SIM kartic?
Ta teden bom kupila rabljen telefon, v katerega bom dala trenutno SIM, a bi to št. uporabljala občasno, drugače pa bi na Simobilu plačala še za novo (20eur ali koliko stane). Ali je možno, da uporabljam izmenično obe SIM kartici in naročnina (paket) ostane nespremenjena, ali mi bodo tudi za novo št. dali nov paket, se pravi da bi v tem primeru plačevala dve naročnini? Ali se da kako združiti obe na isto naročnino, da ne bi imela nepotrebnih stroškov, razen pač kar bo poleg fiksne naročnine (12eur na mesec) naneslo zraven - od uporabe obeh SIM kartic?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]