Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Jant
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 3. 2012
Evo, še tukaj še en kalkulator za valute: Pretvornik valut
pa še elotna Tečajna lista
pa še elotna Tečajna lista
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:22, skupaj popravljeno 1 krat.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^tudi s tem je stran "deformirana".
Pomoje je to zarad kakšne prenove/nadgradnje foruma..
Pomoje je to zarad kakšne prenove/nadgradnje foruma..
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:21, skupaj popravljeno 1 krat.
-
leeloo13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 9. 2008
- Kraj: Dolenjska
NOVO!
Cez en mesec se poroci prijateljica.Punce ze pripravljamo ideje za dekliscino, med drugimi bi imele tudi enake majice z napisi.Zanima me, ce ima kdo predlog, kaksen naj bo napis na majici? Sama res nimam idej, ker sem bila na par dekliscinah 10 let nazaj in takrat nismo nikoli imele majic.
Hvala!!
Cez en mesec se poroci prijateljica.Punce ze pripravljamo ideje za dekliscino, med drugimi bi imele tudi enake majice z napisi.Zanima me, ce ima kdo predlog, kaksen naj bo napis na majici? Sama res nimam idej, ker sem bila na par dekliscinah 10 let nazaj in takrat nismo nikoli imele majic.
Hvala!!
Malo se nasmej, pa bo vse okej
-
Anjeske - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 1. 2011
leeloo13 napisal/-a:
Hvala!!
Fajn je, če se spomnite tematike dekliščine, pa potem na majice napišete kaj v tem stilu?
Lani sem bila na eni dekliščini, pa smo udeleženke kupile kar enake majice v new yorkerju z enim luštnim motivom, jih vse oblekle, pa je isto kulsko zgledalo. Itak se že na deleč vidi, da je dekliščina
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Jaz pa prvič slišim, da naj bi enake majice izražale dekliščino Bi prej pomislila, da gre za ženski odbojkarski klub v prostem času al kaj podobnega Zase vem, da bi bila jezna, če bi me hoteli v neko majico zbasat, bi se raje v kakšno luštno oblekco zrihtala za tako priložnost
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
leeloo13 napisal/-a:NOVO!
Hvala!!
Tukaj je nekaj zanimivih idej (meni je recimo ta simpaticna), za nevesto pa kaj takega (in pac prevedeno v slovenscino, ce bi raje imele napis v slovenscini).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
meni isto te majce raznorazne ne potegnejo. kot je rekla dot. me najbolj nervira, da mi en določi kaj naj mam oblečeno na dekliščino, kamor se ponavadi itak vsaka special uredi.
sicer je bil pa moj na eni fantovščini pa so isto meli majce (spredi je bil trot narisan pa "od trota do trotla") (vzadi "le poročni korak")
pa ista fora mi je, da mora met družica obleko ki jo določi nevesta. a lahko? ni šans.
sicer je bil pa moj na eni fantovščini pa so isto meli majce (spredi je bil trot narisan pa "od trota do trotla") (vzadi "le poročni korak")
pa ista fora mi je, da mora met družica obleko ki jo določi nevesta. a lahko? ni šans.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov