Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
IŠČEM leseno peresnico. Podoben sistem, kot so včasih bile domine. Maribor.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
KiiTy - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 4. 2010
- Kraj: Litija
Hey!
Zanima me če kdo ve kako se reče paketu risbic v katerem maš določena telesa različnih oblik( od baletke do nevem česa vse) in potem imaš zraven tudi različne oblik glav....Tako da daš lahko recimo telo od baletke glavo pa narišeš recimo od kakšne druge osebe!.... Ve kdo kaj mislim?
Zanima me če kdo ve kako se reče paketu risbic v katerem maš določena telesa različnih oblik( od baletke do nevem česa vse) in potem imaš zraven tudi različne oblik glav....Tako da daš lahko recimo telo od baletke glavo pa narišeš recimo od kakšne druge osebe!.... Ve kdo kaj mislim?
Kdor se smehlja namesto da bi jokal, je vedno močnejši.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
jessyca napisal/-a:Je kdo kje zasledil komplet kozarcev za martini po neki normalni ceni? (na netu sem našla eno stran, kjer jih je 6 za 25€, samo bi raje v trgovini kupila)
jaz sem v nami dala za en martini kozarec (najcenejši ) okoli 3/4€, tako da če jih vzameš 6 je to 24€.
verjetno imajo tudi kake komplete, ampak takrat nisem niti gledala.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Vsake tolk časa jih imajo v Hoferju in so 4 9-10€.
Če se ti ne mudi, se splača počakat, da bo spet v ponudbi
Če se ti ne mudi, se splača počakat, da bo spet v ponudbi
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
NOVO:
A je že kdo delal doma jello shots? Po katerem receptu?
A je že kdo delal doma jello shots? Po katerem receptu?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Dita- - Kofetarica
- Na forumu od: 8. 8. 2007
jessyca napisal/-a:^^ Rabim jih do novega leta
V Hofru jih trenutno nimajo, zadnjič so imeli samo komplete kozarcev za belo in rdeče vino. Bom pa pogledala v Nami. Hvala
v merkatorju majo full lepe, na črnem peclju, 4je so 9,5€
Our passion is our strength <3
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
*mala*, ne govorim iz prve roke, sam kokr sm gledala po internetu, je več ali manj isto: želatina+voda+alkohol. Primer
"Replace the fear of unknown with curiosity"
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
"Sexy is sexy" - Adam Lambert
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect."
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ pa je misljena zelatina v prahu, al tista v listicih? Al kaksna druga.
? Mam ful slabe izkusnje z zelatino, se zmeri neki ponesrec.
Kaj je pa za barve in okuse?
Malce trapasta vprasanja, se opravicujem
? Mam ful slabe izkusnje z zelatino, se zmeri neki ponesrec.
Kaj je pa za barve in okuse?
Malce trapasta vprasanja, se opravicujem
-
Tammy_De - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 3. 2007
- Kraj: Ljubljana
V videih prikazujejo želatino v prahu.
Vem, da je težko z njo delat, jst sm enkrat probala (za sladico) pa mi tudi ni ratalo in sm obupala
Barva in okus je odvisna od želatine - ne vem kako je pri nas, tm pač kupiš že želatino v prahu "z okusom". Drgač pa lahko dodaš notr koščke sadja. Pomoje je ista fora kokr če tako glazuro delaš, sam da dodaš alko pa naliješ v kozarec namest da namažeš na kolač.
Če boš eksperimentirala, poročaj, kako rata.
Pa osebni nasvet: Postrezi na koncu, ko bo folk že mal pijan (če slučajno ne bi ratal, ne bo pomembno)
Vem, da je težko z njo delat, jst sm enkrat probala (za sladico) pa mi tudi ni ratalo in sm obupala
Barva in okus je odvisna od želatine - ne vem kako je pri nas, tm pač kupiš že želatino v prahu "z okusom". Drgač pa lahko dodaš notr koščke sadja. Pomoje je ista fora kokr če tako glazuro delaš, sam da dodaš alko pa naliješ v kozarec namest da namažeš na kolač.
Če boš eksperimentirala, poročaj, kako rata.
Pa osebni nasvet: Postrezi na koncu, ko bo folk že mal pijan (če slučajno ne bi ratal, ne bo pomembno)
Zadnjič spremenil Tammy_De, dne 22. Dec. 2010 16:22, skupaj popravljeno 1 krat.
"Replace the fear of unknown with curiosity"
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]