Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
S križnim računom=)
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Za to racunat oz. pretvarjat u bistvu ne rabs kalkulatorja
Live. Love. Surf.
-
Trouble - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2008
NOVO:
Oči doma praznuje konec meseca abrahama. Praznovali bomo v neki gostilni, bo bolj večerja, ožji krog družine, 20 ljudi... Zanima me, če kdo pozna kakšne DOBRE in ZANIMIVE igrice, fore za popestritev programa.
Sem brskala že po drugih forumih, pa mi nič ne diši
hvala.
Lp
Oči doma praznuje konec meseca abrahama. Praznovali bomo v neki gostilni, bo bolj večerja, ožji krog družine, 20 ljudi... Zanima me, če kdo pozna kakšne DOBRE in ZANIMIVE igrice, fore za popestritev programa.
Sem brskala že po drugih forumih, pa mi nič ne diši
hvala.
Lp
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
-
_Lorella_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 1. 2012
NUJNO!
Na šs so se zmotili in mi po pomoti nakazali malo manj kot 200eur, ki jih moram vrniti. Dejstvo pa je, če sem pravilno informirana, da četudi jim vrnem ta znesek, bo na davčni upravi ostalo razvidno, da je bilo nakazilo izvršeno in me bo na koncu leta ta znesek bremenil pri dohodnini. Kot vzdrževani član sem v tem letu upravičena zaslužiti do cca 3200eur, in glede na to, da opravljam takšno delo, kjer hitro nabiram ure, bom seveda zaslužila največ kolikor smem, da ne plačam dohodnine. Tukaj se bo pa teh 192eur še kako poznalo. Zanima me, do česa sem upravičena v tem primeru, saj gre za njihovo napako, jaz bi pa zaradi njihovega lapsusa morala kar pozabiti na teh 192eur na koncu leta. Ampak ker so šs nedotakljivi, dvomim, da bom sploh imela pravico do česarkoli, navkljub njihovi nepazljivosti.
Na šs so se zmotili in mi po pomoti nakazali malo manj kot 200eur, ki jih moram vrniti. Dejstvo pa je, če sem pravilno informirana, da četudi jim vrnem ta znesek, bo na davčni upravi ostalo razvidno, da je bilo nakazilo izvršeno in me bo na koncu leta ta znesek bremenil pri dohodnini. Kot vzdrževani član sem v tem letu upravičena zaslužiti do cca 3200eur, in glede na to, da opravljam takšno delo, kjer hitro nabiram ure, bom seveda zaslužila največ kolikor smem, da ne plačam dohodnine. Tukaj se bo pa teh 192eur še kako poznalo. Zanima me, do česa sem upravičena v tem primeru, saj gre za njihovo napako, jaz bi pa zaradi njihovega lapsusa morala kar pozabiti na teh 192eur na koncu leta. Ampak ker so šs nedotakljivi, dvomim, da bom sploh imela pravico do česarkoli, navkljub njihovi nepazljivosti.
-
babushka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 1. 2012
NUJNO bi rabila knjigo za zgodovino na splošni maturi. Katera obsega vse od 1. do 4. letnika gimnazije oz. iz katere se je najboljše učit da se opravi maturo? Maturo bom opravljala kot občanka, torej brez priprav v okviru šole, zato rabim mnenje koga, ki je maturo kolikor se da uspešno opravil, ali pa jo bo letos in mu zgodovina gre.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
^^ za moje pojme maš muda, če si to upaš narediti, sploh glede na to, da sta na isti gimnaziji pa glede na to, da ni minilo od njene mature že 10 let, ampak (samo) 2. Če ne boš ničesar njenega spreminjala, se zna kdo spomnit da so pa to že nekje brali...
-
Shimmie_ - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 4. 2008
Če te dobijo, je to plagiat, ponavadi so kr resne sankcije. Če že misliš to delat, nujno spremeni kakšen del, daj katere podatke ven, kaj novega noter, spremeni uvod, zaključek, vmesne dele (kjer je ona sama pisala kakšne svoje misli, ideje)... Jaz si iste naloge ziher nebi upala oddat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]