Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Novo
a ne obstaja nekje tema s slikami naših/vaših postav?? se mi zdi, da smo jo nekdaj meli a je ne najdem. jo kdo drug?
a ne obstaja nekje tema s slikami naših/vaših postav?? se mi zdi, da smo jo nekdaj meli a je ne najdem. jo kdo drug?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
obstaja naše/vaše slike, o postavah pa prvič slišim, je pa res, da je v kaki temi delu nalepila svoj geštel pa zadnjič je ena v outfitih nalepila sliko v kopalkah...
menda imajo na forumu diva.si teme o fotkah različnih delov telesa, si forum zamešala....
menda imajo na forumu diva.si teme o fotkah različnih delov telesa, si forum zamešala....
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
hehe, nisem jochie, tukaj vem, da je bla ena taka tema, ali so pa lepile ploske trebuščke se še spomnim, ko je blo nekaj hude krvi med yazmeen in še eno uporabnico
za temo naše/vaše slike pa tudi vem, ampak nisem mislila te.
za temo naše/vaše slike pa tudi vem, ampak nisem mislila te.
-
arrow - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 11. 2007
purple_rain napisal/-a:Mhm.arrow napisal/-a:A te provizije se še zaračunavajo? Kaj je blo pa kšno leto nazaj tisto z Gorenjsko banko, ko so zaračunaval provizijo in jim je blo pol ukazano, da se more to vrnit? Ker se še prou spomnem, da sem dobila ta keš nazaj.
Tisto vračanje je blo sam za eno kratko obdobje (ne vem točno, ampak neki ala od februarja do aprila/maja določenega leta), ko je hkrati več bank tole "ponudilo" - okrivili so jih kao samo zarad kartelnega dogovora in ne ker provizije niso fer.
Tako, po domače.
Več pa tukaj.
Aha, thank you Zadnje čase dvigujem samo na "mojem" bankomatu, tko da nisem na tekočem
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
_patchouli_ napisal/-a:Če smo že ravno pri bankah... Nakazati moram denar na račun pri tuji banki (na Švedsko). A je provizija ista kot za nakazilo v slovenske banke, al me bo na rit vrglo, ko bom slišala, kolk je provizija?
Vem, da to nek na googlu najbrž piše, sam se mi ne da danes
Pomojem je to odvisno od banke, pri kateri nakazujes in od banke prejemnika. Ko meni mami nakaze pri NLB na mojo banko (amerisko), je provizija 1,5% od zneska, ki ga nakaze.
Jochie napisal/-a:mislim, tole banke služijo,
Mene je skoraj kap, ko sem ugotovila, koliko sele ameriske banke sluzijo. Ce grem jaz, ki imam odprt racun pri banki A, na bankomat banke B, mi banka A zaracuna $2.50 za dvig gotovine in $2 za preverjanje stanja na tujem bankomatu, banka B pa mi zaracuna $3-5 (odvisno od banke), ker nisem njihova stranka, a sem dvignila denar na njihovem bankomatu. :eek:
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- Temida*
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2011
Jochie napisal/-a:sem pa dvignil 100€ na bankomatu v italiji in so mi obračunali 47 centov provizije.
A ni (več) tako, da v članicah EU (ali pa v evropskih državah - nisem prepričana?) ni nič provizije za dvigovanje ali plačevanje s karticami? Ko sem dvigovala denar v Grčiji, mi npr. niso zaračunali nič provizije.
-
shinee - Debatorica
- Na forumu od: 5. 2. 2011
Meni so v tujini z maestrom zaračunali toliko kot, da bi pri nas dvignila na drugem bankomatu (ne do moje banke). Se mi zdi, da je to 43 centov. Medtem ko z mastercardom bi bilo pa dosti dražje (funny).
Pri plačevanju ti pa nič ne zaračunajo, ja.
Pri plačevanju ti pa nič ne zaračunajo, ja.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
NOVO!
NUJNO potrebujem nek link do kakih poceni prevajalcev člankov. mam dva strokovna članka (ang, nem) in nikakor ne najdem nekih uporabnih strani na googlu. 450€ pa ne dam za 10- 15 strani no. any ideas?
NUJNO potrebujem nek link do kakih poceni prevajalcev člankov. mam dva strokovna članka (ang, nem) in nikakor ne najdem nekih uporabnih strani na googlu. 450€ pa ne dam za 10- 15 strani no. any ideas?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- kung.fu
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2010
jaz bi vas prosila če lahko vas čimveč odpre spodnja linka, ker se štejejo samo ogledi. Odpreš in takoj lahko zapreš. Prosim...
http://www.kulinarika.net/recepti/16159/sladice/ferrero-biskvit/
http://www.kulinarika.net/recepti/16252/predjedi/kljukusa-/
Hvala!
http://www.kulinarika.net/recepti/16159/sladice/ferrero-biskvit/
http://www.kulinarika.net/recepti/16252/predjedi/kljukusa-/
Hvala!
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^klikneš na svoje uporabniško ime, izbereš favourites, edit playlist, pa se ti odprejo "kvadratki" ;P
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
NUJNO
V pon začnem delati v eni trgovini preko študenta in me zanima, če grem v pon zjutraj pred delom po napotnico (stalno), a mi jo lahko dajo kar takoj, ali jo je potrebno poslati na podjetje oz. četudi bi dvignila sama, bi trajalo nekaj časa in je ne bi mogla dobiti takoj oz. v roku max dveh ur? mi je rekla šefica, da če se le da, naj mam že v pon s sabo napotnico. do zdaj sem vedno prakticirala tako, da so poslali iz servisa na podjetje.
V pon začnem delati v eni trgovini preko študenta in me zanima, če grem v pon zjutraj pred delom po napotnico (stalno), a mi jo lahko dajo kar takoj, ali jo je potrebno poslati na podjetje oz. četudi bi dvignila sama, bi trajalo nekaj časa in je ne bi mogla dobiti takoj oz. v roku max dveh ur? mi je rekla šefica, da če se le da, naj mam že v pon s sabo napotnico. do zdaj sem vedno prakticirala tako, da so poslali iz servisa na podjetje.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Komot jo sama dvigneš in jo dobiš takoj. Le poveš firmo, naslov, kaj boš tam delala, pa svoje podatke seveda (ki jih majo verjetn itak že v sistemu).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov