Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne morm si pomagat, ampak ... LOL
Ja, po novega. Take reči se pač backup-a.
(berem, da ima NLB neko svoje potrdilo sicer http://www.nlb.si/ac-nlb-prevzem-klik , o tem nimam pojma; obrni se na banko)
Ja, po novega. Take reči se pač backup-a.
(berem, da ima NLB neko svoje potrdilo sicer http://www.nlb.si/ac-nlb-prevzem-klik , o tem nimam pojma; obrni se na banko)
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja, definitivno je problem u tem, ker si formatirala racunalnik in ne nardila back-upa certifikata. Zdej ti zato noce odpret strani od klika. Gres u NLB, prosis za nouga, kar ti zaracunajo ene 15€ men se zdi.
BTW, kako lahko polozis denar na racun, ampak ga ne nakazejo gor? Sicer ze doug nism nc polagala na racun, sam na varcevalno knizco, ampak sklepam, da bi mogl bit isto - nek pildk ti sprintajo, k ga mors podpisat. In mas dokazilo, da si dolocen dan polozila doloceno vsoto na dolocen racun.
BTW, kako lahko polozis denar na racun, ampak ga ne nakazejo gor? Sicer ze doug nism nc polagala na racun, sam na varcevalno knizco, ampak sklepam, da bi mogl bit isto - nek pildk ti sprintajo, k ga mors podpisat. In mas dokazilo, da si dolocen dan polozila doloceno vsoto na dolocen racun.
Live. Love. Surf.
-
sarchika09 - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 4. 2009
NOVO IN NUJNO
Vem, da je pametno takšne stvari it urejat direkt na banko, ampak glede na to, da je danes nedelja, do jutri itak ne morem nič naredit, mene pa bo razržlo od skrbi .
Včeraj sem na bankomatu dvignila denar (naj omenim, da je to bankomat, ki je zelo obljuden, pred glavno banko, opremljen s kamero, mu v družini še nekako "najbolj" zaupamo, pa tudi z mojim laičnim očesom vedno preverim za kakšne sumljive dodatke in skrivam vpis PIN kode). Vstavim kartico, vpišem PIN in izberem "hitri dvig". Nato se mi na ekranu, še preden so se pojavili zneski za izbiro, izpiše, da sem vtipkala napačen PIN in da ga naj vtipkam še enkrat. Gledam malo čukavo, gledam tipkovnico, če je kaj obrnjeno (jaz sem še danes prepričana, da sem že prvič vtipkala pravi PIN) in še enkrat vtipkam. Nato normalno izberem željeni znesek, dobim denar in tudi vrnjeno kartico (tudi to vem, da obstaja zloraba t.i. libanonska zanka (al nekaj), kjer naštimajo neko stvar v režo, da ti ne more vrnit kartice). Torej, včeraj sem imela toliko stvari za uredit, da se sploh nisem pretirano obremenjevala s tem, danes me bo pa razgnalo od paničarjenja A je možno, da bankomat kar iznenada "skuži", da si vtikal napačen PIN (čeprav jaz sem 100%, da ga nisem, ker sem potem znova vtipkala isto in je blo ok), ali je pač malo zmeden ali kaj? Bi me moralo skrbet? Po vrhu vsega, je pa to še atijeva kartica
Vem, da je pametno takšne stvari it urejat direkt na banko, ampak glede na to, da je danes nedelja, do jutri itak ne morem nič naredit, mene pa bo razržlo od skrbi .
Včeraj sem na bankomatu dvignila denar (naj omenim, da je to bankomat, ki je zelo obljuden, pred glavno banko, opremljen s kamero, mu v družini še nekako "najbolj" zaupamo, pa tudi z mojim laičnim očesom vedno preverim za kakšne sumljive dodatke in skrivam vpis PIN kode). Vstavim kartico, vpišem PIN in izberem "hitri dvig". Nato se mi na ekranu, še preden so se pojavili zneski za izbiro, izpiše, da sem vtipkala napačen PIN in da ga naj vtipkam še enkrat. Gledam malo čukavo, gledam tipkovnico, če je kaj obrnjeno (jaz sem še danes prepričana, da sem že prvič vtipkala pravi PIN) in še enkrat vtipkam. Nato normalno izberem željeni znesek, dobim denar in tudi vrnjeno kartico (tudi to vem, da obstaja zloraba t.i. libanonska zanka (al nekaj), kjer naštimajo neko stvar v režo, da ti ne more vrnit kartice). Torej, včeraj sem imela toliko stvari za uredit, da se sploh nisem pretirano obremenjevala s tem, danes me bo pa razgnalo od paničarjenja A je možno, da bankomat kar iznenada "skuži", da si vtikal napačen PIN (čeprav jaz sem 100%, da ga nisem, ker sem potem znova vtipkala isto in je blo ok), ali je pač malo zmeden ali kaj? Bi me moralo skrbet? Po vrhu vsega, je pa to še atijeva kartica
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
ne paničar. pejd na sonček.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
-
Torej je možno, da ti bankomat takrat, ko te že "spusti notri", al kako se naj izrazim, ponovno reče za PIN, ker bi naj ta bil napačen? Sej vem, da je (dokaj) velika vrjetnost, da za brezveze paničarim, ampak ja...
-
Nima, ravno to je problem. Ne bi mu pa rada po nepotrebnem delala skrbi, če jaz za brezveze paničarim. Že tako ali tako ne zaupa bankomatom in redko dviguje denar. Bedna situacija Potem ni druge, da se gre na banko? Ali da preveri stanje na računu?
-
flesherka_ - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 3. 2008
- Kraj: maribor
Malo poglej po netu, nekatere banke imajo 24 urno pomoč, kjer lahko prekličeš izgubljene/ukradene kartice. Povej, da si bila na bankomatu, ki je od tebe večkrat zaporedoma zahteval vpis PIN številke in da sumiđ na zlorabo ter, da naj preverijo pretekle transakcije. Ampak če je ata imetnik kartice, verjetno tebi ne bodo dali nobenih infomacij.
ONCE YOU GO PINK, YOU NEVER GO BLING...
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^this.
Več al manj so banke skoz dosegljive; cifra je na zadnji strani kartice.
Več al manj so banke skoz dosegljive; cifra je na zadnji strani kartice.
-
Hvala vsem. Vidim, da bo potrebno atija obremenjevat in obvestit dalje, upam le, da se na koncu izkaže, da je bilo paničarjenje nepotrebno
-
Lalama - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 3. 2006
ma ne paničar, narobe si vtipkala PIN, se je tud men zgodl, sem namest maminga vpisala svojga, me je spustl not, ko sm hotla dvignt je pa šele napisu, da je napačen PIN ... pa tud če sm kdaj po pomoti kako tipko zamenala je bla ista situacija ... Večkrat se morš zmotit, pa ne boš več take panike delala
...in men je tko dobr letet...nad vsemi letet...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot], Sarissima