Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
dot napisal/-a:floribunda napisal/-a:^^o lol kake gravže so ene.
Hehe, sam res, ampak to so pomoje tudi slike slabe kvalitete krive, ker so kr neki privat Tale Nives je še med najboljšimi, samo tista 'preklana' brada me moti, sorči je pa res, da mogoče kot model potem izstopaš s kakšno posebno karakteristiko..
ja ampak recimo, da za 'obraz nevemčesa' ne gre tekmovat z eno pikslasto fotko s telefona. tle če se nališpam pa nardim eno normalno fotko, mam like 140% možnosti za zmago.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^
A če se nekoga pokomentira, bi pa še mi morali objavit svojo sliko? Nekateri se ne izpostavljamo radi, pravica do komentiranja pa še vseeno ostaja.
Ta, ki je objavila link naj glasujemo zanj, je kar simpatična, ni mi pa zdaj nek vau obraz za to tekmovanje. Brada me malo moti. (se opravičujem, ker naglas razmišljam) Mi je ena druga bolj padla v oči - Eva Krajšek. Ima tak angelski obrazek.
A če se nekoga pokomentira, bi pa še mi morali objavit svojo sliko? Nekateri se ne izpostavljamo radi, pravica do komentiranja pa še vseeno ostaja.
Ta, ki je objavila link naj glasujemo zanj, je kar simpatična, ni mi pa zdaj nek vau obraz za to tekmovanje. Brada me malo moti. (se opravičujem, ker naglas razmišljam) Mi je ena druga bolj padla v oči - Eva Krajšek. Ima tak angelski obrazek.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Itak da je celo treba komentirat, ne samo da se lahko - a ni to point lepotnih tekmovanj in takih izborov, saj zato so se pa prijavile, da jih drugi osebki zdaj ocenjujejo in glasujejo. Očitno jih to veseli - čeprav meni se zdijo taki natečaji res podn (ne rečem kakšen izbor modelov na nivoju, ne pa tole na hojladri), ampak verjetno so dobre nagrade obljubljene, pa je zato tak naval na te miss blabla in ksiht kvakva
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
meni je pa ful lušna. Sm pogledala tud druge njene slikce, pa moram rečt, da je res lepa punca, ta brada se nekak kr skrije ob takih lepoh zobkih.
Večina punc je pa res...totalno nesamokritičnih.
Večina punc je pa res...totalno nesamokritičnih.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Kake druge slike? Jaz sem pa samo eno videla, saj je vsaka prijavila samo eno svojo sliko, ali ne?
Dosti punc je pa precej nefotogeničnih oz. niti nimajo primernih obraznih potez, ampak OK. Vsaka ima svoje veselje.
Dosti punc je pa precej nefotogeničnih oz. niti nimajo primernih obraznih potez, ampak OK. Vsaka ima svoje veselje.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:40, skupaj popravljeno 1 krat.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
sirova štručka napisal/-a:Meni se zdijo punce čist primerne za takle tretjerazredni izbor, ene bolj posrečene, druge manj.
Vse se ti zdijo primerne? Tale fotka naprimer tudi (še vsaj 15 jih je na istem nivoju, eno sm pač mogla izbrat)? Kak se je ta punca sploh potrudla in pripravla? V to je vloženo 0 truda. No, če ti ni že dano, da si lep in fotogeničen, da samo zagrabiš fotkiča v roke in nastane top fotka, potem je treba nekaj drugega dokazovat, ne. Konc koncev gre za tekmovanje, ne za razstavo.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
pure and easy
Playing so free,
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov