Nujno potrebujem! (info, linki, pomoč...) #9

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 12. Dec. 2011 12:01

Hey...js bi pa rabila Activity v angleščini. A mogoče kdo ve kje bi se ga dalo dobiti oziroma če sploh obstaja? Iskala sem ga namreč že v Londonu v Harrods-u, na Amazon.co.uk/.com in ebay.co.uk/.com, ter na uradni strani piatnik, pa ga ni nikjer.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 12. Dec. 2011 13:25

^^tuki, ampak ne piše v katerem jeziku je (na slikci je sicer nemški napis) (najboljš poklicat in preverit).
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 12. Dec. 2011 15:24

Moj je slovenski pa ma isto ta nemški napis gor. Glede na to da je na slovenski spletni strani, je slovenski. Hvala vseeno.
Uporabniški avatar
HuDoBa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 5. 2008
Kraj: Prekmurje

Neprebrana objavaNapisal/-a HuDoBa » 13. Dec. 2011 8:56

A ve kdo katera je mala športna dvorana v Rožni dolini in kje je vhod?
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *Gaja* » 13. Dec. 2011 18:42

Kateri obliži so najbolj fiksni? Vem, da sem pred časom imela še neka dva, ki sta bila cela bela in kvadrat oblike (rabim zaradi enega mazila in ne sme bit prevelik - podolgovat ali okrogel majhen obliž), pa tudi neke prozorne sem mela včasih, ki so zdržali gor precej časa. Navadni od Hansaplast se mi čez noč odlepijo.
Uporabniški avatar
Babs.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Babs. » 14. Dec. 2011 21:15

HuDoBa napisal/-a:A ve kdo katera je mala športna dvorana v Rožni dolini in kje je vhod?

tam, kjer je uprava (vhod je isti, samo naravnost greš), uprava je pa zraven menze

a ve kdo, kje se lahko čim bližje centru kupi te spominske kartice za fotoaparat?
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 14. Dec. 2011 22:07

Babs. napisal/-a:a ve kdo, kje se lahko čim bližje centru kupi te spominske kartice za fotoaparat?
Domnevam, da govoriš o centru mesta..vprašanje je, o katerem mestu govoriš? :)
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Dec. 2011 1:58

mislim, da jih imajo v mullerju na čopovi
Nives91
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Nives91 » 15. Dec. 2011 10:42

V izboru za Manhattan Face 2012 zbiram glasove za uvrstitev med Top 5 punc ki se bodo udeležile finalnega castinga.
Prosim vas, če mi lahko pomgate pri zbiranju ''Likov'' pod sliko na Facebooku.
Vsakega glasa bom vesela. Hvala. :)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... e=1&ref=nf
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 15. Dec. 2011 14:59

^^o lol kake gravže so ene.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 15. Dec. 2011 15:31

Že eno leto dobivam sms-e ob vsakem prejetem mailu na gmail (operater je pa simobil). Vmes jih že nisem dobivala kakšne 4 mesece, potem pa spet. To me spravlja ob živce, ker mi javlja VSE, če jih hočem prebrat moram pa itak na net. Pa piska mi skos telefon. Ne poznam nobenga ki ima podobne težave. Na gmail računu sem že preverila če sem kdaj kam vpisala svojo telefonsko pa ni nobene opcije za te stvari. Samo nekje za varnost, pa še s tam sem jo skenslala. A se kateri sanja kaj moram narest, da to prekinem?
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 15. Dec. 2011 15:36

floribunda napisal/-a:^^o lol kake gravže so ene.

Hehe, sam res, ampak to so pomoje tudi slike slabe kvalitete krive, ker so kr neki privat :) Tale Nives je še med najboljšimi, samo tista 'preklana' brada me moti, sorči :oops: :D je pa res, da mogoče kot model potem izstopaš s kakšno posebno karakteristiko..
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 15. Dec. 2011 16:49

*kayka* napisal/-a:Že eno leto dobivam sms-e ob vsakem prejetem mailu na gmail (operater je pa simobil). Vmes jih že nisem dobivala kakšne 4 mesece, potem pa spet. To me spravlja ob živce, ker mi javlja VSE, če jih hočem prebrat moram pa itak na net. Pa piska mi skos telefon. Ne poznam nobenga ki ima podobne težave. Na gmail računu sem že preverila če sem kdaj kam vpisala svojo telefonsko pa ni nobene opcije za te stvari. Samo nekje za varnost, pa še s tam sem jo skenslala. A se kateri sanja kaj moram narest, da to prekinem?
A si si kdaj aktivirala Simobilovo aplikacijo Si.mail? Ker vem da tale obvešča prek SMSov.
Izklopi se lahko prek S! portala (ali pa s klicem v naročniški center, ampak good luck dobit operaterja :roll:) oz. verjetno se lahko na telefonu pač zbriše....če je to to sploh.
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 15. Dec. 2011 16:54

Aha...zna bit...sicer se ne spomnem da bi aktivirala to,, ampak vse ostalo sem že poskusla. :) hvala

Vrni se na Splošno

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov